Spreminjajoč službeni urnik in prva triada
zabita oliva, 04.09.2025 ob 16:34
Ja, terba. A ti je končno potegnilo?
Ne, butari se vedno potegne. Butara ne steka, da otroka ne dobis, ker je sola izven odmorov zaklenjena. In cakas pred solo.
Ampak hej, ona je le mati leta, ce ne desetletja.
Ona ni imela tezav s tem, ker ji otroci pomenijo vec k kes.
Ne pa tako k tem kao mamam tu, ker hocejo kako uro ali dve vec preziveti z otrokom. Najbrz zato, ker jim je tok vseeno zanj in jim gre na jetra.
Ne, butari se vedno potegne. Butara ne steka, da otroka ne dobis, ker je sola izven odmorov zaklenjena. In cakas pred solo.
Ampak hej, ona je le mati leta, ce ne desetletja.
Ona ni imela tezav s tem, ker ji otroci pomenijo vec k kes.
Ne pa tako k tem kao mamam tu, ker hocejo kako uro ali dve vec preziveti z otrokom. Najbrz zato, ker jim je tok vseeno zanj in jim gre na jetra.
Za tvojega otroka bi bilo dobro, da cim manj casa prezivi s tabo, da se ne naleze tvojega primitivizma.
Ja, primitivni smo tisti, ki smo se upali olivi naravnost povedat, da je koza. Ona s svojo pasivno agresivnostjo je pa seveda kultivirana in prijazna.
Primerjat, kaj je bilo včasih s tem, kar so si namislili danes, je pač butasto. In ne, včasih s tem nismo imeli težav. Po pouku si lahko otroka dvignil, ko si uspel. Ne pa v nekih 5 minutnih oknih. Zdaj, eni to razumemo, eni se pa obešate na to, kako je bilo včasih, ko so bili naši otroci majhni.
Še en stranski učinek tega RaP-a je ta, da je malo pred tretjo popoldan vse naokoli zaparkirano. Moraš potem parkirati dve ulici naprej, tako da je potem še en sprehod do šole. Skrbijo za mojo postavo, hehe. V glavnem, še slabše kot zjutraj pred poukom. Verjetno zato, ker v jutranjem varstvu ni teh petminutnih oken in starši pripeljejo otroka kadarkoli.
suzi810, 04.09.2025 ob 20:49
Še en stranski učinek tega RaP-a je ta, da je malo pred tretjo popoldan vse naokoli zaparkirano. Moraš potem parkirati dve ulici naprej, tako da je potem še en sprehod do šole. Skrbijo za mojo postavo, hehe. V glavnem, še slabše kot zjutraj pred poukom. Verjetno zato, ker v jutranjem varstvu ni teh petminutnih oken in starši pripeljejo otroka kadarkoli.
JA, najboljše je potem, ko me najdeš parkirnega mesta in zamudiš 5min okno.
Potem čakaš naslednjih 44 ali 43 min.
Ne vem, če se mi ne bo totalno odpeljalo.
@msolivija kakšno zvezo ima delo od doma s preživljanjem časa z otroki? Nekateri dejansko delamo od doma … delamo. Imamo razne programe in smo vsako sekundo prisotni pri delu, čeprav od doma. Vsaka statistika se vidi. Na firmi se dela kvečjemu manj-če kdo prinese kaj za jest. ?
Forum je zaprt za komentiranje.