Sprememba programov na rtvslo
Ambientov ni več novih na rtvslo, tudi oddaja Vem vidim danes, da se ponavlja….
Joooj sami zanimivi programi ukinjeni ali kaj.
Po drugi strani tisto grozno Sobotno popoldne, ki ni za nikamor. Kao nek glamur.Pa mi smo vsi s metov doma če gledaš 2 generaciji nazaj, na RTV pa se pretvarjamo z nekim glamurjem.
Kaka zalost, 10.02.2022 ob 18:31
Ambientov ni več novih na rtvslo, tudi oddaja Vem vidim danes, da se ponavlja….
Joooj sami zanimivi programi ukinjeni ali kaj.
Po drugi strani tisto grozno Sobotno popoldne, ki ni za nikamor. Kao nek glamur.Pa mi smo vsi s metov doma če gledaš 2 generaciji nazaj, na RTV pa se pretvarjamo z nekim glamurjem.
od novega leta do nekje proti koncu feb- je vedno pavza s temi oddajami in se potem konec feb. ponavadi začne pomladanska sezona…
glede sob. popoldneva – živi dogcajt – kje jezadnja beseda je bila milijonkrat boljša oddaja
enako je z nedeljskim popoldnevom – to kar so tam naredili je kar nek zmazek – bernarda in jože se dereta en prek drugega, brezveze, negledljivo, neke butaste igre za otočke iz vrtcase gredo… v glavnem… vikend paket je bil gledljiv in zanimiv… to kar so zdaj naredili iz sobotnih in nedeljskih oddaj popoldan je pa totalni fail
Možina in Pirkovič bi lahko imela skup oddajo, kdo bi bolj Janši v rit lezel. V stilu iger brez meja ali japonskih gameshowov bi se lahko slekla do speedo kopalk, na koncu poligona bi bil model anusa in potem bi tekmovali, kdo prej do tja pride in not zdrkne, vmes bi pa z leve strani levaki streljali z nekimi penastimi projektili, levo in desno pa graben z vodo, v njem bi jih pa Nika Kovač čakala in tunkala. Pa včasih še gosti: Jančič, Tomašič, Požar, Mayer, Turk, Biščak, Štih ipd., bi se potegovali za nagrado – prvi v anusu si zasluži Janšev retweet.
To bi pa res gledal.
novo oddajo rabimo, 10.02.2022 ob 19:46
Možina in Pirkovič bi lahko imela skup oddajo, kdo bi bolj Janši v rit lezel. V stilu iger brez meja ali japonskih gameshowov bi se lahko slekla do speedo kopalk, na koncu poligona bi bil model anusa in potem bi tekmovali, kdo prej do tja pride in not zdrkne, vmes bi pa z leve strani levaki streljali z nekimi penastimi projektili, levo in desno pa graben z vodo, v njem bi jih pa Nika Kovač čakala in tunkala. Pa včasih še gosti: Jančič, Tomašič, Požar, Mayer, Turk, Biščak, Štih ipd., bi se potegovali za nagrado – prvi v anusu si zasluži Janšev retweet.
To bi pa res gledal.
Jaz pa ne bi gledala teh škisov, tudi v taki oddaji ne. V soboto sem sicer potrpela do konca Utripa, da sem se prepričala, ali je Pirkovič res tak, kot se govori. In sem se prepričala, da je še slabši.
“To je ta noč, ki daje moč,
spet med vami smo vsi,
polni moči ostajamo,
odru se predajamo!”
Vsa ta drama in nepotrebni stroški, namesto, da bi v duhu nostalgije ponovno odvrteli dele ene redkih oddaj, ki se je na nacionalki dejansko uveljavila.
Kam je pa ta teden izginilo Dobro jutro v živo ? So imeli praznovanje dvajset let, nato pa kar preklopili na stare izbore…a so na dopustu vsi ?
Na hrt1- hrvaška nacionalka, jutranja oddaja Dobro jutro, tam so v živo petke in svetke in še sobotna oddaja…vodijo Doris Pinčić pa en Mirko je fajni….znajo in zmorejo- ni kaj . No, tudi na Planet tv sta okej Suzana in Taji…naše pa zdaj kar prešaltamo.
Ta teden nič v živo oddaje Dobro jutro, kar stari izbori vklopljeni do devetih, nič jutranjih poročil v živo… dobro so jo premeštrali…tudi mi rajši pogledamo na hrt1- res ažurni vsakodnevno + sobote. No, kaj nacionalka- dobro jutro- za dober teden pol pa zimske počitnice dva tedna- bodo spet na stare izbore prešaltali- novinarji pa vsi na dopust- eh ne gre to tako…ali pač eni lahko…
Da, da, dajmo udrihati po nacionalki, ko je pa POP TV tako super. Program ProPlus je poln zanimivih filmov svetovne produkcije, kulture, oddaj za mlade, izbranih dokumentarcev, najbolj profesionalno narejenega informativnega programa, vrhunskih športnih prenosov …
Ma ne serite prosim tu. Kakršnakoli je že nacionalka, je tisočkrat boljša od tistega turškega gnoja in ameriškega dreka ki ga do onemoglosti reciklirata Anal Ka in Grob TV.
TV glodavec, 11.02.2022 ob 17:33
Da, da, dajmo udrihati po nacionalki, ko je pa POP TV tako super. Program ProPlus je poln zanimivih filmov svetovne produkcije, kulture, oddaj za mlade, izbranih dokumentarcev, najbolj profesionalno narejenega informativnega programa, vrhunskih športnih prenosov …
Ma ne serite prosim tu. Kakršnakoli je že nacionalka, je tisočkrat boljša od tistega turškega gnoja in ameriškega dreka ki ga do onemoglosti reciklirata Anal Ka in Grob TV.
Ne udrihamo po nacionalki, temveč po novih metlah. Ko bodo te izginile v kot, kamor spadajo, bodo pa najbrž tudi oddaje v redu.
Minister Hojs, 11.02.2022 ob 18:05
Ni mogel povedati niti stavka brez vmesnega lajanja tiste tovarišice, ki naj bi vodila oddajo.
Golob in minister Počivalšek sta bila pa kar v redu.
No ja, če ga ne bi ustavila, ne bi nikoli nehal. Sam od sebe nikoli ne neha, pa tudi ko mu Erika 3x reče, da je dovolj, ne neha. Jaz bi uvedla izklop mikrofona, drugače pri njemu ne gre.
Kkkkk, 11.02.2022 ob 18:07
No ja, če ga ne bi ustavila, ne bi nikoli nehal. Sam od sebe nikoli ne neha, pa tudi ko mu Erika 3x reče, da je dovolj, ne neha. Jaz bi uvedla izklop mikrofona, drugače pri njemu ne gre.
“Voditeljica” ga je ustavljala VEDNO že pri prvem stavku, kadar se je hotel vključiti v debato.
Forum je zaprt za komentiranje.