Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style sprememba barve las

sprememba barve las

Pozdravljeni!
Rada bi spremenila barvo las in sicer iz rdeče v blond. Kako naj to naredim, da ne bom poškodovala las. Vem tudi, da je za postopno prehajanje v blond potreben čas. Ali ima katera izkušnje s tem? Hvala za mnenja.
Lp

Draga Emanuele.
Naekrat v blond bi bilo prehudo za lase. Priporočam postopoma prehod na blond. Z svetlimi prameni na 2 meseca, bi bil prehod veliko bolj zdrav za vaše lase.
Sicer je sprememba iz črne ali rdeče na blond eno najtežje izvedljivih barvanj.Ne priporočam z enkratnim barvanjem (morali bi prej z najmočnejšim blanžem in hidrogenom) posvetliti lase, kar bi jih zelo poškodovalo, pa še verjetno bi bili prej rumeno oranžni, kot blond.
Lep pozdrav
Stevo

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

Zdravo,

mene pa zanima, kako bi s temno rjavo pobarvanih las prišla najmanj škodljivo na barvo, podobno moji naravni (temno blond/svetlo rjava)? Se mi sploh ne mudi s spremembo, saj mi je bolj pomembno, da se mi lasje ne poškodujejo, ker imam zelo tanke.

Najlepša hvala za odgovor!

Lp,
Vesna

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close