Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sprejemni izpit!

Sprejemni izpit!

Predstavljajte si, da ste na sprejemnem izpitu in so pred vas postavljene tri slike:

a. ZAŽGAN KRUH

b. UTOPLJEN ČLOVEK

c. NOSEČA ŽENSKA

Naloga: Najdite SAMO DVE BESEDI, ki so značilne za vse tri slike.

Pa da vidimo, kdo bo prvi opravil izpit :))))))))))))

prvega čaka lepa nagrada :)))

Prepozno izvlečen:))))

tralala.. čestitam. 🙂

sporočim, kaj bo za nagrado. sem imela pripravljeno za moške, zdaj si me pa presenetila 🙂

:)))…nagrado odstopim tadeju za večji optimizem:))

ti si pa res dobra dušica :)) torej tadej dobi kondom :)) sam ne vem, če ga bo hotel sprejeti iz mojih rok :))))

jaz sem pa prepozno prebral, ampak sem vedel odgovor…torej Melita a bo tudi zame kaj?
kondoma rajši ne bi !

jozze, žal “prepozno si …. odgovoril”, samo prvi dobi nagrado.

in to je bila tralala…, ki pa je nagrado prijazno odstopila tadeju 🙂

za nagrado je pa bil kondom, tako da naj ti nič ne bo žal, ker si prepozno prebral, saj praviš, da kondoma rajši ne bi :))

tralala… tadej se ni nič javil. zdaj me je pa strah, da se ne bi ta kondom slučajno pokvaril :))

tralala… tadej se ni nič javil. zdaj me je pa strah, da se ne bi ta kondom slučajno pokvaril :))[/quote]

Frka:))) Dej poglej gor do kdaj je rok uporabe…morda še ni prepozno:))). Joj, zdaj se mu sigurno že kolca:))

tralala… tadej se ni nič javil. zdaj me je pa strah, da se ne bi ta kondom slučajno pokvaril :))[/quote]

Frka:))) Dej poglej gor do kdaj je rok uporabe…morda še ni prepozno:))). Joj, zdaj se mu sigurno že kolca:))[/quote]

ufff, sem si oddahnila, uporabnost do 2013, tako da se tadeju nič ne mudi s prevzemom 🙂

upam samo, da se mu ne bo kaj zataknilo, pol bo šele hudič :)))

Frka:))) Dej poglej gor do kdaj je rok uporabe…morda še ni prepozno:))). Joj, zdaj se mu sigurno že kolca:))[/quote]

ufff, sem si oddahnila, uporabnost do 2013, tako da se tadeju nič ne mudi s prevzemom 🙂

upam samo, da se mu ne bo kaj zataknilo, pol bo šele hudič :)))[/quote]

Zataknilo kaj kam?

upam samo, da se mu ne bo kaj zataknilo, pol bo šele hudič :)))[/quote]

Zataknilo kaj kam?[/quote]

ja tadeju, če bi jedel, pa bi se mu začelo kolcat 🙂

pa sej mu lahko ti pomagaš. 🙂

ps; ne zdaj hrane zraven mešat. :))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zdaj nam moraš samo še izdati izvor svoje razposajenosti … Da se nisi tudi ti kam priklopila?

ps; ne zdaj hrane zraven mešat. :))))[/quote]

skoraj ne verjamem, da bi meni dovolil, da mu pomagam. mislim, da bi prej tebi :)))

ps. malo za kamuflažo, da se lahko potem izgovorim, če pride do najhujšega :))

metulka, saj jaz sem zmeraj takšna… to pa še ne pomeni, da sem zmerom priklopljena. včasih je treba tudi zrak zajet :)))

ps; ne zdaj hrane zraven mešat. :))))[/quote]

skoraj ne verjamem, da bi meni dovolil, da mu pomagam. mislim, da bi prej tebi :)))

ps. malo za kamuflažo, da se lahko potem izgovorim, če pride do najhujšega :))[/quote]

mene ne mara, ti si mu vsaj simpatična. 🙂

ps; jp, pametno je imeti nekaj za rezervo.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

aja, to pa ne 🙂 jaz mislim, da sva mu obe simpatični, samo noče priznat :))

se dela trd in nedostopen, je pa po svoje dober kot kruh :))

p.s.
sam me malo skrbi, ker se še danes ni nič tukaj oglasil.:))

bibitka, ne diraj lava dok spava. 🙂

ne ne spava, je še kako buden 🙂

jaz pa nekaj ur ne bom nič dirala, ker sem preostali del dneva potrebna drugje :))

bibitka, pregovor, pregovor. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close