SPREHODI
Na to stran sem se obrnil,ker bi želel po tej poti spoznati žensko za prijateljstvo,katera si želi prijatelja za sprehode,pijačko,večerjo,……..predvsem,da se dobro razumeva in si krajšava samotne dni.Sem samski in nisem moški,kateri bi hodil po kafičih in iskal tam nekaj podobnega za spoznanje.Imam super službo,katera mi vzame kar nekaj časa in urejeno življenje,ampak včasih razmišljam zakaj pa nebi tukaj kaj napisal,pa mogoče spoznam oz. se mi javi kakšna prijetna oseba,ki ima podobno mišljenje kot jaz.Sem zelo zadovoljen in srečen v življenju,ampak včasih mogoče osamljen.
Vsem tukaj želim lep dan še naprej.
😉
Ne maram ure in ure posedanja po lokalih, kjer se izmenjuje cenene šale, se popiva in opravlja v nedogled ter po možnosti govori čez stvari, o katerih ti razpravljalci nimajo niti pojma.
Nenapisano pravilo velja, da vsi delajo narobe, samo tisti, ki v krčmah posedajo so nadvse pametni, razgledani in sploh OK.
Veljam za komplicirano žensko, ki ne ve, kaj hoče, pa vendar mislim, da se smisel življenja najde v naravi. Ob obiskovanju različnih krajev s kulturnimi spomeniki, muzeji, cerkvami ter ob branju knjig. Tu se piše osmišljeno življenje, na podlagi tisetga, kar je nekdo že dognal, lahko pa pridodaš še svoje izkušnje.
Sploh sem razočarana nad vsem tem potrošništvom, nad tajkuni, ki so onesposobili našo državo samo zato, da bi jedli z lopato in drugim ustvarili brezposelnost in malodušje. Vem, da obstaja boljši in lepši svet , toda sedaj je pač tako, da marsikdo ne vidi več smisla in prihodnosti, zato je edino izpolnjevanje prostega časa v pivnicah.
Lep dan želim z upanjem, da se srečamo enako misleči.
Forum je zaprt za komentiranje.