Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Sprehajam pse

Sprehajam pse

Živjo,

psi so mi fajn, a ker imam premalo časa, da bi zanj lahko zadovoljivo skrbel in ker stanujem v bloku, sem se za pasje dobro odločil, da ga nimam (zaenkrat).

Če pa ima kdo premalo časa, da sprehodi svojega, ko je to potrebno, priskočim na pomoč. Lociran sem v centru mesta, sprehajam lahko zgodaj zjutraj, popoldne, zvečer ali ob vikendih. Lahko kjerkoli v Ljubljani.

Pišete mi lahko na peter.ljubljana@gmail.com.

lp, peter

Na kakšen princip pa delaš (pozitivna motivacija, kaznovanje, nagrajevanje s hrano ali igro)?

Koliko časa sprehajaš psa, koliko izkušenj imaš z njimi, koliko računaš na sprehod?

Odgovor na objavo uporabnika
Peter806, 20.01.2022 ob 12:07

Živjo,

psi so mi fajn, a ker imam premalo časa, da bi zanj lahko zadovoljivo skrbel in ker stanujem v bloku, sem se za pasje dobro odločil, da ga nimam (zaenkrat).

Če pa ima kdo premalo časa, da sprehodi svojega, ko je to potrebno, priskočim na pomoč. Lociran sem v centru mesta, sprehajam lahko zgodaj zjutraj, popoldne, zvečer ali ob vikendih. Lahko kjerkoli v Ljubljani.

Pišete mi lahko na peter.ljubljana@gmail.com.

lp, peter

ta je znani “sprehajalec” psov po centru, ki kriči na pse in se obnaša do njih žaljivo. je socialc, ne mu zaupat

Živjo,

Delam po navodilih lastnika psa. Psa ne vzgajam, temveč ga sprehajam. Ne želim mešat štren pri vzgoji in ga navajat drugače, kot je navajen lastnik.
Sicer pa sprehajam po dogovoru, odvisno od potreb.
Izkušnje imam večinoma iz otroštva, ko smo imeli psa doma.
5€/uro.

Če bi potrebovali, prosim na peter.ljubljana@gmail.com.

lp, peter

iz izkušenj, 20.01.2022 ob 12:21

ta je znani “sprehajalec” psov po centru, ki kriči na pse in se obnaša do njih žaljivo. je socialc, ne mu zaupat

O fak, o čem ti nabijaš, človek? A ti je v življenju samo dolgčas in škoduješ drugim.

Senza736, 20.01.2022 ob 12:19

Na kakšen princip pa delaš (pozitivna motivacija, kaznovanje, nagrajevanje s hrano ali igro)?

Koliko časa sprehajaš psa, koliko izkušenj imaš z njimi, koliko računaš na sprehod?

Živjo,

Delam po navodilih lastnika psa. Psa ne vzgajam, temveč ga sprehajam. Ne želim mešat štren pri vzgoji in ga navajat drugače, kot je navajen lastnik.
Sicer pa sprehajam po dogovoru, odvisno od potreb.
Izkušnje imam večinoma iz otroštva, ko smo imeli psa doma.
5€/uro.

Če bi potrebovali, prosim na peter.ljubljana@gmail.com.

lp, peter

kakšnega psa ste imeli v otroštvu doma in kaj obsegajo vaše izkušnje?

Anonimno 98532, 21.01.2022 ob 11:44

kakšnega psa ste imeli v otroštvu doma in kaj obsegajo vaše izkušnje?

Živjo,

imeli smo koker španjela. Izkušnje obsegajo vse, kar sodi v skrb za psa. Sprehajanje, hranjenje, igra, higiena.

lp, peter

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close