Sprehajam pse
Živjo,
psi so mi fajn, a ker imam premalo časa, da bi zanj lahko zadovoljivo skrbel in ker stanujem v bloku, sem se za pasje dobro odločil, da ga nimam (zaenkrat).
Če pa ima kdo premalo časa, da sprehodi svojega, ko je to potrebno, priskočim na pomoč. Lociran sem v centru mesta, sprehajam lahko zgodaj zjutraj, popoldne, zvečer ali ob vikendih. Lahko kjerkoli v Ljubljani.
Pišete mi lahko na peter.ljubljana@gmail.com.
lp, peter
Peter806, 20.01.2022 ob 12:07
Živjo,
psi so mi fajn, a ker imam premalo časa, da bi zanj lahko zadovoljivo skrbel in ker stanujem v bloku, sem se za pasje dobro odločil, da ga nimam (zaenkrat).
Če pa ima kdo premalo časa, da sprehodi svojega, ko je to potrebno, priskočim na pomoč. Lociran sem v centru mesta, sprehajam lahko zgodaj zjutraj, popoldne, zvečer ali ob vikendih. Lahko kjerkoli v Ljubljani.
Pišete mi lahko na peter.ljubljana@gmail.com.
lp, peter
ta je znani “sprehajalec” psov po centru, ki kriči na pse in se obnaša do njih žaljivo. je socialc, ne mu zaupat
Živjo,
Delam po navodilih lastnika psa. Psa ne vzgajam, temveč ga sprehajam. Ne želim mešat štren pri vzgoji in ga navajat drugače, kot je navajen lastnik.
Sicer pa sprehajam po dogovoru, odvisno od potreb.
Izkušnje imam večinoma iz otroštva, ko smo imeli psa doma.
5€/uro.
Če bi potrebovali, prosim na peter.ljubljana@gmail.com.
lp, peter
Senza736, 20.01.2022 ob 12:19
Na kakšen princip pa delaš (pozitivna motivacija, kaznovanje, nagrajevanje s hrano ali igro)?
Koliko časa sprehajaš psa, koliko izkušenj imaš z njimi, koliko računaš na sprehod?
Živjo,
Delam po navodilih lastnika psa. Psa ne vzgajam, temveč ga sprehajam. Ne želim mešat štren pri vzgoji in ga navajat drugače, kot je navajen lastnik.
Sicer pa sprehajam po dogovoru, odvisno od potreb.
Izkušnje imam večinoma iz otroštva, ko smo imeli psa doma.
5€/uro.
Če bi potrebovali, prosim na peter.ljubljana@gmail.com.
lp, peter
Forum je zaprt za komentiranje.