Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spoznavni portali za samske okrog 50

Spoznavni portali za samske okrog 50

Je katera tu, ki je pri okrog 50 sprobala na kakem spoznavnem portalu?

Jaz sem pred kakimi 15, 20 leti to sprobavala in takrat je bilo to leglo poročenih tipov. Pa takrat so mi težili tipi nad 50 na veliko.

Zdaj pa me tipi nad 50 končno  zanimajo :). Ampak ne tisti, ki so bili pred 15, 20 leti stari 50.

Izkušnje? Je kaj zrelih samskih moških nekje med 45-55, 60? Ali ni vredno truda, ker je to taka greznica kot nekoč?

Je precej slabše kot nekoč.

Poročeni ljudje so lahko tik pred ločitvijo. Ljudje se ločujejo in ponovno poročajo kot po tekočem traku. Vedno se najde kakše krasen dedec, izboljšana verzija sebe,  ki je dal skozi vse lekcije, goden za ponovno vezo. Kdor je nekomu bil samoumeven, skorajda smet, je drugemu lahko loterijski dobitek.

Naredte eno temo na monu samski 50 plus in se iščite.Pa nč slabega ne mislim s tem.Narediš si en mail acc samo za to.Objavo daš komot anonimno.Pa če dvema porata je uspeh.

Odgovor na objavo uporabnika
nekoč probala, 13.12.2024 ob 15:43

Je katera tu, ki je pri okrog 50 sprobala na kakem spoznavnem portalu?

Jaz sem pred kakimi 15, 20 leti to sprobavala in takrat je bilo to leglo poročenih tipov. Pa takrat so mi težili tipi nad 50 na veliko.

Zdaj pa me tipi nad 50 končno  zanimajo :). Ampak ne tisti, ki so bili pred 15, 20 leti stari 50.

Izkušnje? Je kaj zrelih samskih moških nekje med 45-55, 60? Ali ni vredno truda, ker je to taka greznica kot nekoč?

Ti že tudi malo po zemlji dišiš

Dejstvo je da pri 50 neveste kaj hočete, kaj iščete, kaj si želite… ste pač ene velike kure..

prej ko se vpišeš na kak portal za iskanje , ti močno priporočam, da si narediš seznam želja.  kak mora bit , kako mora izgledat, kaki avto vozi, kaka izobrazba, od kod mora bit , kdaj ga hočeš spoznat,  kako velikega mora imet …  kok vas poznam bo ta seznam zelo dolg ..

pol se pa vpisi na portale oziroma začni ti iskat, ne pa, da se pustiš , da te oni najdejo, to je prva napaka , ki jo vsi delate,  ti izbiraš ne oni.

Vedet moraš, da pri 50 kvalitetnih moških primanjkuje, ker se jih večinoma zapije in tako naprej  ,,, in pride 4-5 žensk na enega moškega .

Če se ne boš potrudila pri iskanju, boš sama ostala

https://www.facebook.com/reel/592959896721199/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v

Hvala pripada samo Allahu.

Smesne so mi danasnje situacije.

One vedo kaj hocejo.

Ja.

Ampak vedo tudi moski. ?

Replike škartrobe… niste mi odgovorile. Prosam a bo katera objasnula?

Me ena doma sprasuje, pa zakaj visim na tem forumu, ki je cist brez veze… Eccola, zato:

Ce omenim se temo na sirom-zahoda-feminilnost-vec-ne-obstaja…

Tolk se narezim, da prisegam zvestobo, nadaljnih 20 let -na tolk podlage. ?

Če prav razumem, ženske nimate ok izkušenj in nima smisla vlagat časa v to.

nekoč probala, 13.12.2024 ob 17:59

Če prav razumem, ženske nimate ok izkušenj in nima smisla vlagat časa v to.

ONe pravijo da ne. ?

No vsaj če jih direkt uprasas kaksno je stanje in kaksne so izkusnje…

Če pa jih poslusas pa je tako kot pise v bibliji. Brezbožne bodo postale del nepostavneža. Mislim sej je itak logično. Kak pa če to vzet? Kak pa se zadovolji s tem?

Jel tako?

One pravijo da jih moski hocejo. Da ne rabijo bit nedolzne… ne rabijo bit mlade… so lahko 40, 50, 80… ne rabijo nič za moskega narest… ja seveda. On je njim dolzan vse kakor se je prej in kar se smatra za moskega…

Hocejo ze.. Samo za kaj?

Ja sam jos zelen. Mlad. Naivan. Neznam o tim stvarima. Lahko vi kako vec recete.

Jaz vas moški ne razumem. Hočeš da ti jaz zrihtam eno žensko v 50- tih.

A mam prav replika?

Ženske 200 let nazaj niso mele pojma. Niso vedele kaj in kako se vse da. Bile glupe. Ti magarica veš.

To je starejse od tebe. Niti v jajcih očetu nisi bla a to je bilo v veljavi. Ja. Sploh obstajala nisi. Samo en je vedel da boš.

A ti veš da je večina prebivalcev pekla žensk? To je hadis.

Mlade so jih porocali da nebi mogle uživat… ja. Poglej kaj so se sli prasci. Da nebi mogle v 50em vedet kaj zelijo…

kmet72, 13.12.2024 ob 16:38

Dejstvo je da pri 50 neveste kaj hočete, kaj iščete, kaj si želite… ste pač ene velike kure..

prej ko se vpišeš na kak portal za iskanje , ti močno priporočam, da si narediš seznam želja.  kak mora bit , kako mora izgledat, kaki avto vozi, kaka izobrazba, od kod mora bit , kdaj ga hočeš spoznat,  kako velikega mora imet …  kok vas poznam bo ta seznam zelo dolg ..

pol se pa vpisi na portale oziroma začni ti iskat, ne pa, da se pustiš , da te oni najdejo, to je prva napaka , ki jo vsi delate,  ti izbiraš ne oni.

Vedet moraš, da pri 50 kvalitetnih moških primanjkuje, ker se jih večinoma zapije in tako naprej  ,,, in pride 4-5 žensk na enega moškega .

Če se ne boš potrudila pri iskanju, boš sama ostala

Kmet, res je, najprej ugotoviti kaj je tisto kar iščeš , kaj je pogojno za prenašati in kaj nikakor ne moreš prenašati. S tem ko sebe dobro poznaš, si na pol poti do uspeha

Nato pa sreča, večina žensk in moških pri 50 letih je zasedenih. So pa nekateri prosti , ločitev, vdovci ali vdove, tako da ni za obupati. Naj bo odprta za poznanstva, naj bo prijetna sogovornica, pa se bo našlo kaj .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close