Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spoznavni portali

Spoznavni portali

Mi kdo zna našteti kakšne brezplačne spoznavne portale?

Tisto je brez veze.

Jest vem, da če bom mela kdaj dost keša, bom poiskala detektiva, da mi najde tipa, k je meni všeč….

Pač narediti bo moral seznam samskih, pa to, njihovi hobiji, pa konjički… itd.

Da na kakšnem brezplačnem spoznavnem portalu najdeš v redu partnerja je pa itak znanstvena fantastika…

Ja sej vem da je to že skoraj tako kot loterija ampak vseeno…

Po mojem, če odpreš google namesto mona in tam vtipkaš spoznavni portal, zmenkarije, klepet … se ti odpre sto strani s samimi ustreznimi naslovi.

Kupid.com , amapk pretežno sami poročeni pa razni pari, malo je res samskih tam gor
Najdi ljubezen – bolj malo ljudi gor
badoo

Najde se še kak, ampak je bolj malo ljudi gor.
Večinoma pa so na teh portalih itak poročeni.

Felicija, a veš, da na lotu tudi včasih kdo kaj zadane? Zakaj potem na spoznavnem portalu ne bi mogel najti nekoga, ki ti ustreza? Poglej iz tega zornega kota: če sem jaz v redu človek in se prijavim na nek portal, se je verjetno prijavil še kakšen v redu človek, ki drugače ne najde sorodne duše. Je pa res, da se vmes najdejo tudi drugačni in tega ne moreš vedeti po prvem tipkanju…

Kot so meni razložili, je kupid bolj namenjen tistim, ki iščejo samo seks. Prijateljica je našla svojega na ona on, je pa res plačljiv portal.

Ona-on, je res plačljiv,ampak to še ne pomeni, da je bolj resen portal. Tam gor je na kupe tipov, ki niso člani, torej ne morejo pisat. Tako, da na tisoče profilov, ki v bistvu so samo za to, da so.

Ja, to je res… samo, na teh portalih moraš biti zelo vztrajen, če hočeš dobiti tisto kar iščeš,… jaz pa nisem najbolj, zato to zame pač ni….
Bom morala najti bolj inteligentno rešitev od spletnih portalov….

Tuji spletni portali so super, sami dobri in bogati tipi. Sprobano – enkratne izkušnje, dokončna izbira odlična. Samo ni za tiste, ki se ne želijo preseliti v tujino.

No, jaz bom pa samo rekla, da sva se z možem spoznala na portalu ona-on.com 😀 To je vse 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close