spoznavni portali
Meni osebno so slovenski zmenkarski portali najslabši, tudi ko si ustvariš profil so slabi, na ona-on imaš zelo puhla vprašanja kjer večina odgovarja z eno besedo ali enim suhoparnim stavkom.
Ti svetujem da probaš tudi tuje portale, meni osebno je zelo všeč tale ameriški: http://www.okcupid.com
Ja vem da so te ljudje daleč ampak sem imela že enega tipa s tam z Irske preko Skype sva se veliko slišala tudi v živo dobivala seveda. Skratka meni osebno je napram ona-on ta okcupid stran 100x boljša. Seveda imaš perverznjake in čudake povsod. Ampak probaj s tujimi no, pa še pozna se ker je v Sloveniji res samo 2 miljona oseb in je izbor manjši, sploh če želiš spoznati ljudi ki so bolj kompatibilni s tabo moraš razširiti lovke.
Pa še da odgovorim na tvoje vprašanje ok cupid je 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} brezplačen, torej lahko tudi ti prva pošiljaš maile, je nek upgrade da kao vidiš ljudi ki so te lajkali nekaj takega samo sem se pogovarjala s folkom z ok cupida ki so upgrajdal in pravijo da se ne izplača. Skratka ti sama lahko tudi pošiljaš maile tipom ki so ti všeč, imaš pa tam tudi block gump za ljudi ki ti težijo.
najdi ljubezen – ni treba plačat
kupid.com – leglo parov, avanturistov, poročenih
ona-on – za darilo so dali 2 meseca članarine pa nima smisla, večina tipov tako neresnih, da niti profila ne napiše
tuji portali – si res želiš tujca za partnerja, ki bo par sto ali par tisoč km stran od tebe? verjetno si želiš nekoga v reali, ne v virtuali
badoo, twoo – mogoče še najboljša pri nas
Forum je zaprt za komentiranje.