Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Spoznavanje vaših sončkov

Spoznavanje vaših sončkov

Sem absolventka-ki je predkratkim nehala zvezo s fantom:-((Malček sem zgubljena in velikokrat se počutim osamljeno,ma včasih panika zgrabi, če bom sploh kdaj spoznala tistega ta pravega in kje naj bi ga…V lokalih, diskotekah po moj no go.Na faxu sem bolj malo, ker ga je že praktično konec, pa nikali se nisem družila preveč s sošolci, velik generacij sem zamenjala, ker sem imela kar nekaj časa težave z zdravjem, pa še veliko sem delala poleg študija.Glede športa,hodim na aerobiko, kjer so spet sam babnce…Kje ste pa vi spoznali/le svoje sončke???(drugače sem precej komunikativna in družabna persona in nimam poblemov navezat stikov)

Jaz sem imela podobne težave. Prijateljica je vedno govorila, da pozna fanta, ki bi bil zame. Glej ga zlomka, danes sem že peto leto zelo, zelo srečna. Veliko sreče ti želim.

Ja jest sem tut že nekaj casa samska, iščem tisto pravo, pa ni in ni… Sem pa približn tvojih let. V diskačih so samo otroci, na fitnesu šminkerji, drugam pa ne hodim. Ampak saj še nismo tako stari, kaj praviš? Jaz mislim da imamo še čas, čeprav jih maham proti 30.

Sem hodila na faks kjer so same punce, pa sem svojega spoznala, čist slučajno, ko je bil en sejem. In sem tam delala, on je mel pa tam ene stvari razstavljene. Točn tam :)) Drugač pa takrat še nisem vedela, da mi bo točn ta tok k srcu prirastel, sem kr enmu lepemu tam rekla, če mi da telefonsko, se ne morem načudit svojmu pogumu (po mojem je bil bambus kriv…), pa sva se pol celo dobivala z obema par mesecev, pa še z enim, ki sem ga na koncertu spoznala, khm pa to še ni vse, ful se mi je že mešal tri elta brez tipa, pa sem še enmu kolegu rekla, da nej vpraša enga tipa, k me je dve leti nazaj vabil ven, da če vela sedaj, pa še z enim. Ko jih je blo tkole 5 v igri, od katerih mi je bil itak sam en všeč, pa to ni bil moj tip (mi je šel celo na živce), je pol kr naenkrat iskrica preskočla, pa sem se pol lepo poslovila od ostalih. Ko pomislim, čez kako burno obdobje sem šla se kr za glavo primem :))) In moj namen sploh ni bil nič resen, sem iemla že vsega dost, sam zabava, na konc se je pa čist drugače izšlo. Ne mislit na to da hočeš resnega tipa, pa bo vse samo prišlo. Pa tud, če nebi imela sedaj tipa :)) je na masažnem tečaju en dober :)) kh Zunaj v lokalih pa tud mene ne zanimajo.

Jst sm mojga tko btw rahlo poznala (na videz) že od prej prek enga frenda iz kempa, pol se je pa on preselu u moj konc in je začel z mojim frendom dost kofetkat..pa smo se pol vedno večkrat skupi dobl..in KLIK..evo naju :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close