Spoznavanje preko neta – prvo srečanje
Svojega sedanjega moža spoznala prek neta. vendar pozor…oba nisva nič iskala, dopisovala sva si več kot leto, zadnje 4 mesece sicer veliko intenzivneje in se tako spoznala v dno duše. Tudi na FB sva bila frenda, zato sva vedela kako zgledava. Nikoli se nisva pogovarjala če bi se spoznala ali podobno….razen proti koncu,ko so nama začele misli bežat..v bistvu sva se zaljubljala prek chata….števili sva si izmenjala tisti dan ko sva se dobila….ko sva stopila ven iz avta, se sprehodila en do drugega, sva se sam v oči gledala….in se objela….ta objem ne bom nikolipozabla….najlepši trenutek mojega življenja…no, tudi ko se nama je rodil otrok…je blo podobno….v glavnem….ja lahko se zgodi…sam bolj nenačrtovano….
Saj se ne gre zaradi drugih. Za druge nam tako ali tako bolj ali manj dol visi. 🙂
Smo to kar smo, pač zaradi sebe.
Seveda ne.
Res si lahko marsikateri moški nasmeh ženske napačno razlaga…Kot neko povabilo. 🙂 Vendar pa še to ni razlog, da se ženska odzove na povabilo. Enostavno pač ostane pri svojih mejah in ohrani distanco.
Takšne moške, ki te želijo le izkoristiti, enostavno skenslaš, a hkrati ostaneš odprta za bolj prijazne moške.
Brez nasmeha in z namrščenim obrazom, pa odganjaš prijazne moške in pritegneš le podobne.
Veš, kako se to bere: “….te imam rad/a, načeloma pa mi dol visi zate”. Potem pa da je toliko ljudi samskih, verjetno ravno zaradi tega, čemu biti s kom, če te ima rad/a (utvara?), dejansko pa mu/ji dol visi (resnica).
Veš, kako se to bere: “….te imam rad/a, načeloma pa mi dol visi zate”. Potem pa da je toliko ljudi samskih, verjetno ravno zaradi tega, čemu biti s kom, če te ima rad/a (utvara?), dejansko pa mu/ji dol visi (resnica).[/quote]
Saj ne pravim, da je kaj narobe s tem, če je kdo samski.
Sem že večkrat napisal, da ima samsko življenje tudi dobre lastnosti.
Če imamo koga radi, ga imamo zaradi sebe, ker nas to zadovoljuje. Ravno zato težko koga najdemo, če nimamo sebe radi, saj si ne privoščimo tega, da bi imeli koga radi zaradi sebe.
Veš, kako se to bere: “….te imam rad/a, načeloma pa mi dol visi zate”. Potem pa da je toliko ljudi samskih, verjetno ravno zaradi tega, čemu biti s kom, če te ima rad/a (utvara?), dejansko pa mu/ji dol visi (resnica).[/quote]
Saj ne pravim, da je kaj narobe s tem, če je kdo samski.
Sem že večkrat napisal, da ima samsko življenje tudi dobre lastnosti.
Če imamo koga radi, ga imamo zaradi sebe, ker nas to zadovoljuje. Ravno zato težko koga najdemo, če nimamo sebe radi, saj si ne privoščimo tega, da bi imeli koga radi zaradi sebe.[/quote]
Zanimiva logika – meni se je pa zgodilo nekaj obratnega: zaradi nekoga, sem začutila, da imam rada sebe in hkrati rada tistega “nekoga”.
Jaz sem pred 7 leti prvič spoznal eno punco preko oglasa. Dokler je bilo pri dopisovanju, je bilo v redu. Problem je nastopil nekje 2 dni pred srečanjem. Bil sem tako nervozen, da sem že mislil srečanje odpovedat. Toda če bi to storil, bi samemu sebi “izdal potrdilo” da sem pussy. Obenem sem na srečanje pristal, ker sem se končno hotel soočiti s strahom pred puncami.
Punca je sicer bila v redu, toda srečanje samo je bilo na nek način čudno oz. sem ga jaz nelagodno doživljal, dobila sva se pa pred dramo v Ljubljani. Zaradi tega mi je vse tako zelo dol padlo, da potem nisem imel volje se dobiti z ostalimi puncami.
Saj, drugega si imela rada, ker te je njegova navzočnost zadovoljevala oz. si čutila prijetne občutke.
In ker hrepenimo po lepih občutkih, si začnemo objekt ki nas zadovoljuje, tudi lastiti. In to potem pomeni, da ga imamo radi.
To pomeni, da vseeno sebe tako ne sovražiš, da si ne bi dovolila čutiti lepih občutkov.
Si le nezaupljiva, kar te omejuje pri navezovanju stikov.
Saj, drugega si imela rada, ker te je njegova navzočnost zadovoljevala oz. si čutila prijetne občutke.
In ker hrepenimo po lepih občutkih, si začnemo objekt ki nas zadovoljuje, tudi lastiti. In to potem pomeni, da ga imamo radi.
To pomeni, da vseeno sebe tako ne sovražiš, da si ne bi dovolila čutiti lepih občutkov.
Si le nezaupljiva, kar te omejuje pri navezovanju stikov.[/quote]
Hihihih….le kje si to pobral, da samo sebe sovražim, hm? Joj, kot da bi poslušala svojo mamo, ona me tudi včasih utruja z vprašanji, zakaj sebe sovražim.
Si le nezaupljiva, kar te omejuje pri navezovanju stikov.[/quote]
Hihihih….le kje si to pobral, da samo sebe sovražim, hm? Joj, kot da bi poslušala svojo mamo, ona me tudi včasih utruja z vprašanji, zakaj sebe sovražim.[/quote]
Kaj pa vem…Človek pač dobi takšen občutek, pa čeprav to ni čisto res. Ker se vseeno imaš toliko rada in si želiš lepih občutkov.
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/285504_380625098676276_291299037_n.jpg[/img]