Spoznavanje online vs live
Jaz pa na situacijo gledam malo drugače: Čeprav je na spoznavnih portalih relativno malo žensk, jih povprečen moški še zmeraj lahko hitreje spoznava kakor v živo. Če pogledam situacijo na ona-on: Ta trenutek lahko izbiram med 6 ženskami, ki so približno moje starosti, aktivno uporabljajo portal in so blizu mojega kraja (radij 30 km). Kar pa ne pomeni, da so mi vse te ženske dejansko kul. Če se osredotočim samo na tiste, ki so mi zanimive, imam na voljo 4 ženske. Vemo pa, da sta povprečni ženski zanimiva samo 2 od 10 moških (procentualno je to 20% šansa). Če imam na voljo samo 4 ženske, je velika verjetnost, da nobena od teh zame ne bo zainteresirana.
Ampak pazi: Že pri online spoznavanju, kjer ženske lahko spoznavaš hitreje, nimaš šanse. Zakaj bi potem v živo imel več šanse, da bom kateri zanimiv? Verjamem pa, da bi v živo kakšna “zavohala”, da sem uspešen in se ji bo v moji družbi dobro godilo, ampak to je druga zgodba.
Moj zaključek je, da tudi v realnem svetu ima ženska opravka s fuck fehtarji, samo tam dlje traja, da se izpostavijo. Samo poglejte, koliko tem obstaja, kako se znotraj firm fukarijo po končanem šihtu ali celo med njim, nekateri med njimi tudi poročeni. Če moški doma ne dobi dovolj, bo iskal drugje.
Ker pa ženske obrajtajo samo TOP privlačne tipe (alfa) in nismo vsi tako klasicifirani, se je treba predstavit še s kakšnim drugim atributom. Malo debelejša denarnica in nekaj smisla za humor čisto lepo nadomesti slabši videz. Samo tega ženska preko chata ne more ocenjevat, zato se preko aplikacij iščejo samo alfa tipi, povprečen pa ima več šanse v živo.
Zaključek, 27.08.2025 ob 09:42
Moj zaključek je, da tudi v realnem svetu ima ženska opravka s fuck fehtarji, samo tam dlje traja, da se izpostavijo. Samo poglejte, koliko tem obstaja, kako se znotraj firm fukarijo po končanem šihtu ali celo med njim, nekateri med njimi tudi poročeni. Če moški doma ne dobi dovolj, bo iskal drugje.
Ker pa ženske obrajtajo samo TOP privlačne tipe (alfa) in nismo vsi tako klasicifirani, se je treba predstavit še s kakšnim drugim atributom. Malo debelejša denarnica in nekaj smisla za humor čisto lepo nadomesti slabši videz. Samo tega ženska preko chata ne more ocenjevat, zato se preko aplikacij iščejo samo alfa tipi, povprečen pa ima več šanse v živo.
Se strinjam ,da se tam gledajo najprej fotke ,hote ali podzavestno…tako da v realnem svetu je posebno za normalnega moškega dosti bolj realno spoznat sebi primerno po videzu in ostalem ,to je dejstvo. Ti alfa na portalih ,z nekaj besednimi igrami ,pa nekako pridejo do seksa ,sicer ne nevem kako privlačnimi ženskami ,ker tem ni treba bit na portalih …in seveda so razočarnja ,večinoma jih imajo za par krogov,ali še manj…
Anonimno12321, 26.08.2025 ob 13:11
Ženska652, 26.08.2025 ob 09:31
Predvsem je pomembno delo na sebi. Tako na spletu kot v živo lahko srečaš enake ljudi. Srečuješ take, ki jih privlačiš. Jaz sem recimo samska. Ker imam še veliko za delat na sebi in res ne bi bilo zdravo iskati partnerja, dokler sebe ne porihtam. Sem se pa že veliko naučila iz lastnih izkušenj in izkušenj, ki jih preberem na forumu, na spletu. Privlačiš tisto, kar v danem trenutku si, podobne energije. Tako da, najprej delo na sebi, potem dalje. Dokler sebe ne spucam(š), ne išči partnerja. Simple as that.
Vse pohvale za napisano!
Se vprašate, koliko je takšnih, ki prepoznajo, da morajo delati na sebi? Bi rekel, da zelo malo.
Vam pa se bo sreča nasmehnila, ker ste odkriti do same sebe.
Tole – originalno citirano od Ženske 652 – je kvaliteten pristop k stvar. Bravo – in verjemi da bo rezultat lahko prav OK.
Srečno!
Glede drugih zadev pa – ja, sta različna pristopa a za začetek, oz prvi kontakt in prvi občutek sta lahko enakovredna. Kako daleč pa lahko prideš na posamezen načim je bolj odvisno od človeka, kot od načina. Pomembne reči o človeku – seveda če so tebi osebno pomembne – se da spoznati tudi online – npr. razgledanost, humor in besedni zaklad oz način izražanja.
Če se ob tem zavedaš, da je vseeno osebni kontakt, ki ga določi tudi izgled, vonj (kemija), barva glasu in način govora, gibi, itd… odločujoč – problema in te prisilne delitve sploh ni.
Predvsem je pomembno delo na sebi. Tako na spletu kot v živo lahko srečaš enake ljudi. Srečuješ take, ki jih privlačiš.
Če pogledam sebe: Do ljudi sem tak, kakršen bi želel, da so ljudi do mene. Trudim se biti pošten in pravičen. Ne delujem vzvišeno, ampak sem vsem odprt ne glede na socialni (ali kakšen drugi) položaj. Velikokrat bi moral komu reči ne, pa tega “ne znam”. Če nekaj rečem, potem to drži in se človek lahko name zanese. Sem urejen, znam biti prijateljski in človeku biti v oporo ali pa ga spraviti v boljše razpoloženje. Čeprav sem po duši introvert, se trudim biti čim bolj družaben. Vsekakor nisem človek, ki gleda kako bi človeka prenesel okoli in od njega imel neko korist, ampak se trudim biti čim boljša verzija sebe.
Srečujem in spoznavam vse vrste ljudi, zanimanja s strani nasprotnega spola pa nekako ni. Zdaj mi ni jasno, kakšno napako imam. Je morda krivo to, da žensk ne iščem obsedeno (kot bi bile manjkajoči kos v moji zbirki), ampak živim po načelu “če pride super, drugače pa sem tudi navajen samskosti”?
Napaka169, 27.08.2025 ob 11:25
Predvsem je pomembno delo na sebi. Tako na spletu kot v živo lahko srečaš enake ljudi. Srečuješ take, ki jih privlačiš.
Če pogledam sebe: Do ljudi sem tak, kakršen bi želel, da so ljudi do mene. Trudim se biti pošten in pravičen. Ne delujem vzvišeno, ampak sem vsem odprt ne glede na socialni (ali kakšen drugi) položaj. Velikokrat bi moral komu reči ne, pa tega “ne znam”. Če nekaj rečem, potem to drži in se človek lahko name zanese. Sem urejen, znam biti prijateljski in človeku biti v oporo ali pa ga spraviti v boljše razpoloženje. Čeprav sem po duši introvert, se trudim biti čim bolj družaben. Vsekakor nisem človek, ki gleda kako bi človeka prenesel okoli in od njega imel neko korist, ampak se trudim biti čim boljša verzija sebe.
Srečujem in spoznavam vse vrste ljudi, zanimanja s strani nasprotnega spola pa nekako ni. Zdaj mi ni jasno, kakšno napako imam. Je morda krivo to, da žensk ne iščem obsedeno (kot bi bile manjkajoči kos v moji zbirki), ampak živim po načelu “če pride super, drugače pa sem tudi navajen samskosti”?
Kdor išče ta najde ,tako pravijo …samo težko kaj pride ,malo je prav ,da si prisoten kar se da povsod ,tudi on line ,če je treba ,ampak ,brez neke sile in velikih pričakovanj…
Forum je zaprt za komentiranje.