Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Spoznavam samo moške ki jim ni toliko do sexa kot meni,

Spoznavam samo moške ki jim ni toliko do sexa kot meni,

A je to prekletstvo?

Spoznavam samo moške, ki jim ni toliko do seksa kot meni. Jaz bi vsak dan, tudi večkrat na dan. Ali pa vsaj 4 x na teden. Moški se po enem letu naveličajo, jaz bi še.

Ni mi do tega, da bi jih konstantno menjavala. Rada bi se ustalila z enim, ampak vedno ista zgodba. Jaz bi skos, on ne bi. Najbolje, da greste vsi moški v samostan.

Odgovor na objavo uporabnika
Spoznavam samo moške ki jim ni, 17.12.2022 ob 07:26

A je to prekletstvo?

Spoznavam samo moške, ki jim ni toliko do seksa kot meni. Jaz bi vsak dan, tudi večkrat na dan. Ali pa vsaj 4 x na teden. Moški se po enem letu naveličajo, jaz bi še.

Ni mi do tega, da bi jih konstantno menjavala. Rada bi se ustalila z enim, ampak vedno ista zgodba. Jaz bi skos, on ne bi. Najbolje, da greste vsi moški v samostan.

Ajoj ma kje  dobis take . Skor ne verjamem . Al  si ti tko huda da ne zdržijo tempa

jaz bi tud vsak dan kolk si mlada

Jest bi tudi vsak da in še kaj zraven!

In nima dosti veze kolko si mlada al pa stara!

Seks je zdravilo?

Pa javi če te zanima!

Potreben728, 17.12.2022 ob 07:49

jaz bi tud vsak dan kolk si mlada

32. Ti?

A pol po 1 letu seksa bo konc seksa 4 x na teden?

Spoznavam samo moške ki jim ni.   Ojla če želis se mi javi in se bol spoznava pa se zmenima  kako pa kaj lp puba.mlad@gmail.com lp

Spoznavam samo moške ki jim ni, 17.12.2022 ob 11:04

32. Ti?

A pol po 1 letu seksa bo konc seksa 4 x na teden?

40 . Ne ne mislim tega da je konc  s

4 x na teden  ne vem ponavadi ženskam ni . Tko da je res zanimivo

32 letnica, piši mi na cattown@protonmail.com

bova se tam vse zmenila in bodi sigurna da ti ne bo žal. iščem ravno eno tako, kot si ti.lp

malo sem se šalil, sem moški in mi skozi stoji pa iščem eno pupo ali moškega da mi ga povleče, saj sem bi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close