Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Spoznati nekaj novega

Spoznati nekaj novega

Lep pozdrav

nedolgo nazaj sem končal 8 letno zvezo , star sem 24 let , in se opravičujem ker bom kr direkten ! POJMA NIMAM , kako spoznati nove ljudi oz ženske …
Veliko kolegov nimam ki imajo samske kolegice, tudi na račun bivše , ko sem skenslal kar 90 % svojih prjatlov , ko sva bila skupaj …

Am ja , bil sem že po žurah pa lokalih pa na morju z kolegi , pa nikoli nič sreče , oz. povsod dobim občutek da samskih žensk sploh več ni 🙂 oz, nwem …

Pa tudi , nwem … ali ni weč mogoče spoznati normalne osebe za kawo ?
Primer : Res spoznam kull punco v lokalu , se zgovarjava , pač nasplošno … in čes čas grewa pač na kofe … use ok , dokler se pač niswa poslowila , in mi takoj pošlje sms , da nerabi tipa trenutno itd … TUT NA ZMENK NISM IMEL NAMENA jo pelat … mislim ? pač ker dejansko 8 let že nism bil v ” civilizaciji ” ali je v teh časih met prepowedano mel ženske prijateljice ? oz , ženske wedno pričakujejo da MI nekaj pričakujemo od njih ?

malo sem se oddaljil od teme 🙂
Ali je mogoče tukaj , kakšna samska ženska KI BI ŠLA NA kavo , spoznawati želim čimveč ljudi, različnih oseb , itd … NE izklučujem pa možnosti o obojestranski simpatičnosti , pišite lahko na mail
mengeslek@gmail.com

lp

Postopanje po lokalih in žurih res ne bo obrodila kaj prida sadov.
Samske ženske najdeš recimo na tečajih jezikov, retoriki, plesnih tečajih, na raznih športanjih, telovadnihca, v gorah, na kolesu, smučanju…

Pa daj ne jokaj tukaj……PRVO se k sebi spravi in ne skači takoj v novo vezo…….

Živi samsko življenje…..ko boš to uspel………….potem pa v LOV!!!

Pa ne jokaj več!!! In ne išči žensk preko neta,ker BO BREZ USPEHA IN GROZOTE KATERE BOŠ SPOZNAL!!!

Tako, plus v knjižnici itd.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ej človek…dej si vzemi čas! Zakaj na horuk v novo zvezo? Tolk mlad si začel, zdaj je prišel čas samo zate, da malo zadihaaaaaš!

Ufff,………………….poslušaj Goldfish,…pa boš umrl s TRDIM V ROKI………………..hahhahaa………..

:)))))))))))

Ja tukaj na MONu je 75% samskih. :)))
Ženske, navalite! Samo ne ga raztrgati…. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

:)))))))))))[/quote]

Folk ne počne samo v zvezi stvari, ki so po tvoje za v zvezo….dej umri oz. umiri se pokončno:).

:)))))))))))[/quote]

Folk ne počne samo v zvezi stvari, ki so po tvoje za v zvezo….dej umri oz. umiri se pokončno:).[/quote]

Die with hard :-)))

To že, da je veliko samskih tu gor, samo po mojem večina nad 30. Tale fant je pa še zelo mlad :).

Spider, točno knjižnice tudi pa kake razstave, predavanja, kulturne prireditve.

Jups.

Samo pol pride do nesporazuma. samski tipi iščejo ženske v gostilnah, samske ženske pa hodijo na območja, ki sva jih naštela iskat samske tipe.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Potem pa oboji jokat na MON kako ni nikjer samskih nasprotnega spola :).

Najprej razjahaj in počij, kasneje boš lažje razmišljal!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

velike šanse imaš v štacunah z ženskim perilom (nakupovalni centri tipa Emporium) … ko ženske ne vedo kam s torbico, vrečkami … se jim ponudiš, da jim robo pred kabino držiš — spotoma boš pa še lahko ocenil (ker te bo vprašala) kako ji gatke, modrc … paše ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close