Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Spoštovani Babi za rojstni dan…

Spoštovani Babi za rojstni dan…

Babi, Deka in Staša,
z veseljem vam pošiljam dišeče šopke najboljših želja,
Nančika

Sreča je popolnoma stvar notranjosti.
Če jo vgradiš vase ti je ne morejo odvzeti nobene zunanje okoliščine.
L. F. Buscaglia

Draga Babi,
tudi midve se ne poznava osebno, pa se mi včasih zdi, kot bi se, tako blizu so mi tvoje misli in mnenja – mogoče zaradi enakega poklica…..

Danes ti iz srca želim, da bi tvojo notranjo srečo še naprej razdajala svojim domačim, pa tudi na našem forumu. Lepo praznovanje!
Tatjana

Babi! Vse najboljše! Pa kar tako naprej!

Vse naj naj se od mene in naj se izpolnijo vse vse vse zelje

iz srca, h&m

Babi, želim ti vsega v izobilju in izpolnjitev vseh tvojih želja.

Nani

Draga Babi!

Vse najlepše in dobro tudi z moje strani. Cmoka! 🙂

Petra

Babi, Deja!

Vsakemu dnevu v zivljenju dajta priložnost, da postane vajin najlepši v življenju! Praznujta vsak dan!

Čestitke obema!

Nelly

Kolikor kapljic se v ranem jutru blešči, toliko zdravja in sreče ter kuharskih užitkov ti NONA KAROLINA želi.

Mimogrede, danes pa praznuje 80 let moj ljubi, res najboljši oče.

Čeprav dan pozneje, se tudi jaz pridružujem lepim željam žensk pred mano. Vse naj, naj,…. LP

Babi,
želim ti velikooooooooo zdravja in veselja, da bi nas še naprej razvajala z dobrimi recepti.
EEEEEEEEE smrk škoda, da me ne bo v petek 21.11.

Tudi jaz zamujam, zato pa voščim iz srca: VSE NAJBOLJŠE!

Dreja

.................................................. http://dreja.moj-album.com/

Bi morala že včeraj opaziti, pa nisem :((

Vse najboljše Babi :))))) …… še na mnogo slastnih dobrot …. čin-čin :))))))

ja, jest tudi…

Tudi jaz se pridružujem vsem lepim željam!

bABI,
POZNO A IZ SRCA iskrene čestitke za rojstni dan! Se na mnoga leta naj se le sreča obeta ..

Nyah

Smejte se!

BABI: Sto let, Bog živi te sto let, sto let……. tako poje pesem in tudi jaz ti to želim iz vsega srca. Čeprav še nisem dolgo na forumu, mi vseeno veliko pomeni, da sem spoznala tebe, Bojko, Primoža, njegovo družino in tudi vse ostale. Še enkrat Bog živi te sto let, da bi bila zdrava in še dolgo med nami. Pozdrav Mica.

Babi,
pravijo, da za dobre želje nikoli ni prepozno… čeprav malo zamujam. Bila sem na dopustu in tam nimam možnosti, da bi prišla do interneta.
Torej : pridružujem se vsem ostalim in ti želim vse najboljše. Prepričana sem, da toliko čestitk za rojstni dan še nisi prejela … in zaslužiš si jih, res!

Še sedem dni po dnevu D velja čestitka, zato vsekakor tudi z moje strani iskrene želje, da bi ti bilo, draga Babi, do naslednjega rojstnega dne prav vsak dan kot na najlepši rojstni dan. LP Izida

Čeprav malo z zamudo, pa vendar vse najboljše Babi!

Lep dan, Škrat

Sero venientibus ossa..:))

(kar pomeni Zamudnikom kosti, ravno primeren izrek za forum in zame..:)),

tebi, Babi, pa vse najboljse in se na mnoga leta!

:))

pozdravcek,

proxima

Pa še en velik cmok od mene!

Zlata Babi, hvala, ker nam prinašaš okuse življenja!

Kakšne tri tedne sem ležala, zato tako pozna čestitka…;)

Hej,prav vsem,ki ste se danes oglasile!

Kako je prijetno se dva dni po prazniku prebirati voscila!
Hvala je skoraj premalo! Bom posteno povedala,zelo ste me razveselile:)))
Ta forum je res nekaj posebnega.Proxima,hvala,da si odprla sampanjec,pa ceprav samo virtualen. Lep vikend in imejte se skrajno fajn Babi

Babi,
vse najboljše (malo pozno, a iz srca).
Ne poznava se osebno, a zelo rada berem tvoja sporočila.

Mi smo pa ravno včeraj pokopali mojo babi.
Pozdravček

Draga babi,
tudi jaz se pridruzujem voscilom. Naj bo vsak dan znova najlepsi dan in naj se izpolni cimvec skritih zelja!
Natasa

Draga Deja! Moje iskreno sozalje tebi in tvojim.Naj vam v tolzbo ostane trajen in lep spomin na babico. Iskren pozdrav z dezevne Primorske Babi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close