Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Spoštovani Babi za rojstni dan…

Spoštovani Babi za rojstni dan…

Babi, tudi od mene (oz. naju z mojo boljšo polovico) vse naj naj naj… Veliko zdravja, smeha in obiskov vnučka :)))).

Lp, mishika

Vse najboljše Babi, še na mnoga leta, pa dober žur želim :)))

Mejdun, Babi, kar zjokala sem se!

Vso srečo!

Vse naj naj, Babi!

LPM

Babi, iskrene čestitke, lepo praznuj in ostani še naprej naša babi, oli

…..naj se ti izpolni vsaj ena želja…..vse najboljše in bodi še naprej taka kot si….

Hojla!

Naj ti za tvoj praznik posije več sonca, kot ga je na nebu!

Vse naj, naj,
Meta

Kdor hoče ljudi razveseliti,
mora imeti v sebi veselje.
Kdor hoče na svet prinašati toploto,
mora v sebi nositi ogenj.
Kdor hoče ljudem pomagati,
mora biti napolnjen z ljubeznijo.
Kdo hoče ustvarjati mir,
mora nositi mir v svojem srcu.
V sebi nosiš vse te darove in jih razdajaš drugim. Za tvoj rojstni dan ti želim, da bi ta studenec v tebi nikoli ne usahnil. Vse najboljše Babi!

Vladka z družinico

Draga Babi,

predhodnice so že VSE povedale … zato z moje strani: lepo praznuj v prijetni družbi in ob dobri hrani, katero ustavarjaš s toliko ljubezni, velikoooo zdravja in veselja ter da boš še naprej delila z nami svojo modrost in izkušnje.

Pozdrav na obalo iz nič kaj prijetne Ljubljane,
Ines

Draga Babi, želim vam vse lepo za vaš praznik.

LP, S.

Tudi jaz Babi, tudi jaz se pridružujem vsem lepim željam. Takšnih biserov je malo in le malo ljudi je tako toplih kot vi. To se čuti in če nekateri ugotavljajo, da so vsi tisti opevaani angeli ljudje, ste med njimi zagotovo vi.

TamaraMr

Tudi jaz Babi, tudi jaz se pridružujem vsem lepim željam. Takšnih biserov je malo in le malo ljudi je tako toplih kot vi. To se čuti in če nekateri ugotavl

Babi,
tudi z moje strani najlepše želje in še obilo kuharskih užitkov, katere boš (srčno upam) delila tudi z nami.

Draga Babi
ob tako lepem prazniku kot ga praznujete danes, vam jaz in moja družina želi veliko veselja, toplih nasmehov in kuharskih uspehov…..

Lepe pozdrave iz Kamnika, Barbara

vse naj naj naj naj……

pozdrav na morje iz sive ljubljane, mexi

VSE NAJBOLJNAJBOLJŠNEJŠE, BABI!!!!! 🙂 čimlepše praznuj, želim ti veliko veselja, sreče, obilo kuharskih užitkov in čimveč se posveti stvarem, ki te v življenju najboj osrečujejo…

LP Zala

Draga Babi!

Tudi z moje strani iskrene cestitke in naj ti bo vse tisto lepo, kar je minilo, le senca tistega, kar šele prihaja!

Veselo praznovanje!!!

Nika

Prisrcne cestitke tudi od nase druzine. Veselo praznovanje vam zelim in da bi bili srecni in zadovoljni in se naprej med nami….

Barbara

Babi, da bi čez 50 let še vedno kakšno dobro rekli skupaj s svojo družino.

Lepo praznovanje vam želi

Ela S z družino

Babi, naj še jaz povem, da sem prav hvaležna, da me je danes zaneslo sem gor, da se lahko pridružim čestitkam in lepim željam.
Enako za Deko, pa tudi za Stašo prav kmalu.
Lep pozdrav, Tora

Babi, iskrene cestitke tudi iz moje strani!
Ostani se naprej tako pozitivna in prijazna oseba, kot si. Vsakdo, ki te pozna, je lahko srecen!!

Prijetno praznovanje

Draga Babi!

Pridružujem se vsem lepim željam.
Vse najlepše in najboljše ti želim.
Prelepo praznovanje v krogu
svojih nadražjih
ti želi Nina Stergar

Tudi mi ti posiljamo cestitke in ti zelimo, da bi ti sijalo sonce in da bi se ti izpolnile skrite zelje.

Meli

Iskrene čestitke in veliko srečnih dni

Mateja

Iskrene čestitke in vse najlepše, Babi!

🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close