Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sportsdirect

sportsdirect

Kako je s tem prevzemanjem, če se naroči po spletu, prevzeli bi pa sami, saj je tako blago tako občutno ceneje. Zanima me, a se da tole prevzeti v njihovih trgovinah, ali imajo kašne prevzemne centre? Na njihovi spletni nič ne najdem!

meh eni niste sposobni česa najti, pa če vas v nos boksne

https://sl.sportsdirect.com/customerservices/deliveryinfo/deliverytoyourlocalstore

genialen prevod mimogrede

Ko vaše naročilo je bila dostavljena v vaš izbrani trgovina, boste dobili elektrosko sporočilo ki potrjuje, da je pripravljen, da se pobral, ta email vsebuje kodi edinstvena dostave, ki je potrebna za zbiranje vaše parcele. Vaše parcele, bo pet (5) (7) sedem delovnih dni v obstati osvoboditelj v vaš izbrani trgovina. Za samo £4.99.

Ma sem res smotan. Sam tisti vprašajček na njihovi strani je pa res kar nekaj. Videti je, da se da tudi v trgovino naročiti.

Samo v UK, nikakor ne v slovenske trgovine.
So že cene tako različne, da ….

Za vsak artikel je ceno treba preverit. Pred kratkim sem naročal manjše kolo, cena iz UK 99 eur, vendar niso pošiljali v SLO. Grem direkt v trgovino v Kranj, cena 85 eur 🙂
Drugače pa največkrat naročam na Flash sale, to se res splača. Dobiš tudi 3-4 artikle za ceno enega v Sloveniji (majice, teniske ipd.)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close