Športno-svež vonj
Ojla!
Ker nisem velika poznavalka parfumov, bi vas prosila za pomoč.
Ker iščem pravi parfum zame se vam malce opišem.
Sem bolj športne narave. Nisem športnica, a oblačim se bolj tako lahkotno – športno. Stara sem pod 30 let. Ličim se ne kaj preveč močno, le oči si povdarim pa malo glossa na ustnice.
Zato iščem tak svež – pomladanski vonj. Nič sladkega ali kaj močnega. Nežno dišavo, ki vseeno pusti vtis.
Upam, da se bo našel kakšen.
Hvala in lp Kristi
Pozdravljena!
Ne bom ti svetovala, katero dišavo si kupi, ker so najini okusi različni. Sama imam rada zelo specifične, netrendovske vonje. Svetovala bi ti pa, da se s parfumom pošpricaš in počakaš nekaj ur, kako se vonj razvije. Sicer pa so testerji bolj obstojni, od teh, ki jih prodajajo. Parfum potrebuje nekaj ur, da se razvije, zato ne hiti z nakupom. Dobro je, da kupiš parfum hiše, ki še uporablja naravne substance: Bvlgari, Guerlain, Dior, Chanel, Yves Saint Laurent, potem pa se kmalu konča. Davidoff, L. Biagoti, C. Crawford, G. Sabatini, Armani, D&G,… sintetika, ki čez nekaj ur popolnoma spremeni vonj.
V Ljubljani ti lahko svetujem drogerije Ypsilon ali pa Maximarket. Prodajalke so tam dobro podkovane v znanju in ti znajo res dobro svetovati. Povej, kaj bi želela in boš dobila.
Upam, da boš našla dišavo, ki jo boš z veseljem nosila.
Lp, Pika
Pozdravljena!
Kot so ti že druge svetovale, ima “vsak nos svoj vonj” :)), zato je najbolje, da stopiš do drogerije, kjer prodajajo parfumčke in sama poskusiš, kateri vonj ti najbolj odgovarja.
Ker sem v tvojem opisu videla malo sebe, ti pa mogoče lahko omenim vonje, ki jih jaz osebno rada uporabljam:
– Dolce & Gabanna – Light Blue
– Hugo Boss – Hugo Woman
– Lancome – Oui! (parfum je že kar star in niti ne vem, če se ga še da dobiti, všeč pa mi je ledeno svež občutek, ko se našpricam z njim. Zdi se mi, da me kar ohladi in osveži…)
– Kenzo – L´Eau Par
– Lacoste – Lacoste
Veliko uspeha pri izbiri!
Lep pozdrav!
Forum je zaprt za komentiranje.