Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style športni modrček

športni modrček

Kako kupujete športne modrčke? Jaz sem kupila zdaj dva nova, pa sem vzela raje manjšega kot večjega, seveda upam, da se bo ful raztgnil. Me pa kar precej tišči po obsegu, ne pa košarice.

Kako ve to izbirate? Da vam je ‘ravno prav’ ali je boljše manjši? Je lahko problem, če tišči? Vzela pa sem le eno št. manjšega, da ne bo kdo kaj mislil… 😉

Jaz sem imela to “misijo” pred nekaj meseci in sem pomerila enih 10, potem pa kupila model od Triumpha. Seveda mi je moral biti modrček prav; preozek obseg nikakor ni enako dobra opora, čeprav se ti mogoče tako zdi, hehehe…

Tudi jaz sem že imela Triumphovega, mi je lužil kar dolgo, potem se je pa zlomila kost pa zelo je že raztegnjen. Ravno zato sem zdaj ubrala to logiko, boljše malo manjši. Ker če je obseg manjši, tudi košarico malo bolj stisne, kar pa v bistvu vse hočemo, a ne?! Ne vem, me je pa res strah, da nisem pihnila mimo, ker je res precej ozek.

Kupi še enega, malo večjega. Ožji ti bo prišel prav čez 2 meseca, ko se ti bo obseg zmanšal. Nimam drugega nasveta, ker tudi sama iščem modrc za tečt.

Moj je brez kosti; nisem vedela, da obstajajo tudi športni modrčki s kostjo??

Moj je brez kosti; nisem vedela, da obstajajo tudi športni modrčki s kostjo??[/quote]
Jaz imam triumphovega s kostjo.
Se pa drugače sploh ne obremenjujem s tem koliko velikega moram imet,kupim tako številko kot imam navadni moderček.,včasih ga kupim kar prek neckermana–Do zdaj še nisem mim udarla:)

Jaz imam od Schiesserja brez kosti. Mi je prodajalka razložila, da ti moram bit prav, ne da te ful tišči. ampak moraš ga zapet na prve zanke, ker ko se malo raztegne, da ga lahko bolj zategneš tako da ga zapneš na naslednje zanke. In je res, mi jih pa lepo stisne, da ne skače vse okol 🙂 Imam pa D košarco.

je pa iz hoferja in je prav SUPER po občutko kot pri dnarju.

Jaz imam za po zimi en Nike modrček, ki zgleda kot kratka majčka, a je bombastično dober, saj po enem letu vsakodnevnega pranja (tečem 5-6x na teden) še vedno ful fajn stisne prsi, da ne plapolajo okrog.

Po leti pa uporabljam eno Eduscho varianto, ki sem jo za par ojrotov dobila v Sparu pred meseci. Zelo fajn, mehek, tudi brez kosti in fajn stisne. Številka je pa enaka običajni številki modrčkov v obeh primerih. NIke je bil pa precej drag, skoraj 40ojrotov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close