Šport hotel Pokljuka
Pozdravljena !
Ravno danes smo bili tam . Smo nabirali borovnice .Hotel,če sploh lahko temu tako rečemo naj bi imel dve zvezdici (saj tako je bilo videti na steni) Res so ga prenovili in to le streho in nekaj prebarvali pročelje.Ostalo čaka še temeljite prenove ,tako da je vse bolj žalostno ( neurejene in dotrajane senitarije ,dotrajane lesene klopi zunaj pred hotelom.Nobene pametne postrežbe ….Tisti turisti ki pridejo in teh ni malo v glavnem zelo hitro obrnejo in grejo drugam . V glavnem sem bil zelo razočaran nad tem kar sem videl , da ne znajo ali ni interesa iskoristiti danosti naravnih lepot.
lp
Ja Zrelka, da se prespat!!
Joj oprosti sploh nism gledala letnic, sem ti hotla samo pomagat!
Avtobusi redno vozijo na Pokljuko, predlagam pa ti, da pokličeš na avtobusno postajo katere ure gredo.
Najdi še telefon od Šport hotela in najbolj da pokličeš kar direktno. Mi smo še lansko leto gor zimovali. Sicer res ni luksuz, je pa fajn čeravno nimaš vikenda na Pokljuki! 🙂
Sport hotel Pokljuka je v celoti prenovljen, sobe so izredno prostorne, lepe, prijetne, restavracija hotela nudi cenovno res ugodna kosila in malice, hrana je odlicna, pester je tudi zabavni in dodatni program. Na voljo so super paketi. Pokljuka se je dejansko prebudila iz dolgoletnega spanca, sicer pa vec informacij na strani sport hotela http://www.sporthotel.si
Pa vabljeni
Forum je zaprt za komentiranje.