Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Sporocilo vredno objave

Sporocilo vredno objave

Hej!

Mogoce se kdo s srecanja spomni Vesne, pomocnice glavne urednice revije Anja. Ima krasnega dve leti starega fantica.

In vceraj dobim na mobilcu krasno sporocilce: 29. oktober 22. 17

V postonjski porodnisnici sem ob 19. 05 dobila najlepse darilo za svoj r.d.- hcerkico Lano, 3410 g in 50 cm. Pozdravcke Vesna

Morala sem vam povedati.
Vesna je imenitno dekle, ki me je nekako izzvala, da sem zacela sistematsko odgovarjati na kuharska vprasanja in nekaksen ” krivec” , da sem na tem forumu:)))

Seveda sem ji cestitala za oboje in sem zelooo vesela.

Lep koncno soncen pozdrav Babi

Spomnim, spomnim, velika ljubiteljica bučk… :-)))
Čestitke!

Čestitke družinici, mamici in mali Lani pa želim vse dobro!!

d.

----------------------------------------------- http://sonce-rumeno.moj-album.com/

Joj Babi, točno se spomnim vajine korespondence, prva je bila, ki si ji pisala o pitulicah! Anja je edina revija, ki jo v poplavi revij kupujem, ker je sodobna revija, ki me edina pritegne z dobrimi nasveti in ni prav nič “čvekasta”!
Gospe Tanji tudi jaz iz vsega srca čestitam in želim njej in novorojeni hčerkici vse najboljše in najlepše! Posebne čestitke pa k rojstnemu dnevu g. Tanji, ki je dobila najlepše darilo, ki si ga človek lahko zamisli!

Tebi Babi pa hvala za to sporočilo! Lepo se imej!

Tudi sama sem bila včasih bralka Anje, Vesne sicer ne poznam, a kaj je lahko lepšega, kot za rojstni dan dobiti takooo lepo darilo.
Draga mamica vse najboljše, mali Lani mnogo, mnogo zdravja ter bratcu in očiju veliko veselja z drugo “žensko” v hiši :o)

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Hej!

Vesna, ki ljubi buc’ke, se vsem zahvaljuje za lepe zelje in pravi, naj se pripravimo :Rabila bo recepte za kosilo v ” petih ” minutah:)))
Za takrat, ko bo oci sel spet v sluzbo in bo za vse sama.
Lep pozdrav Babi

Draga majam, se mi zdi, da malo pretiravaš. Ena podobna “drama” z domnevno krajo receptov se je pred kratkim odvijala na Kulinariki. Tudi na temo avtorstva receptov bi lahko odkrili toplo vodo. V vsej poplavi receptov je prav gotovo mrskikateri tudi prepisan, pa ne samo v Anji. In večino receptov, ki jih tukaj objavljamo, smo tudi sami od nekje pobrali. In ?

Avena, se strinjam s tabo.

Nasploh pa je revija Anja skoraj v celoti podobna eni nemški reviji. Sem včasih kupovala obe, pa so se potem recepti in razni nasveti objavljeni v tej nemški reviji čez kakšen teden pojavili v Anji.

Lp, Maja

A se je paranoja s Kulinarike končno preselila tudi sem ;-))

Kar se mojih receptov tiče niso prav nič avtorski – sem jih nekje dobila, prebrala v knjigi, ali so ustno izročilo, če pa zamenjam eno sestavino z drugo si prav tako ne dovolim reči da je recept moj.
Revijo Anja kupujem dokaj redno, mi je všeč, moram pa reči da sem iz nje porabila samo en ali dva recepta za preizkušnjo, ker imam tudi jaz občutek da so prepisani iz tujih revij – nič zato mene to ne moti.
Koristi pa imamo zastonjske tudi mi, ki hodimo sem, se mi zdi, da zaenkrat Primož še nič ne računa za člasntvo (razen prostovoljno za zavod Med.over.net), kar se meni tudi zdi hud privilegij. Kar se tiče kuhanja ne rabi človek več nobene knjige, nobene revije kjer so objavljeni recepti – se priklopiš na Prehrano in imaš vse takorekoč zastonj na dosegu prstov. Bodimo realni.

Pa še nekaj majam – sem malo zloben človek in ponavadi preverim kakšno dejstvo ki me “muči” – sem v iskalnik vpisala pod avtoja “majam” in moram na žalost reči, da tebi niso mogli ukrasti nobenega recepta, ker za zadnja 4 leta ni dalo podatka za kakršnokoli objavo (razen te zadnje) pod tvojim imenom. Razen če ga nisi samo za namen “špikanja” spremenila?

Je pa zanimivo, kako človek iz sporočila o lepi (zares krasni) novici spregleda njen namen in useka čisto mimo. Narava Slovenčkov zgleda ;-))

Moje skromno mnenje.

----------------------------------------------- http://sonce-rumeno.moj-album.com/

Lepo vas prosim, ne s tem začenjat še na tem forumu. Konec koncev z interneta kradejo marsikaj, ne samo recepte. To je za ene prednost, za druge pa slabost interneta.

Popolnoma se strinjam z Aveno in s Soncem.
Internet je prava pogruntavscina, ko lahko toliko stvari, idej, nasvetov, tudi receptov, …. dobis kar doma, ne da bi se trudil in letal okrog, po knjiznicah, kupoval drage revije (potem pa ugotovil, da noter ni nic, kar si iskal…),…
Draga majam, ce se bojis za svoje avtorske recepte, potem je najbolje, da jih nikomur ne pokazes, jih ne postredujes na forume in jih skrbno hranis le zase. Tako se ne bos pocutila ogoljufana.

Vesni in njeni druzini (ceprav jih ne poznam) pa tudi jaz zelim, da bodo ocke njihove Lane vedno nasmejane in zven njenega smeha njihova neskoncna sreca.

Ja, res upam, da Vesna tega ne bo brala. Sicer je pa zanimivo, da take “bistre” debate začnejo vedno neprijavljeni nicki, ki se drugače ne pojavljalo, kot je že ugotovila sonce. Prava narava tako lepše pride do izraza. Še ena prednost interneta a ne majam? Pa saj ni vredno.

Vesna,

vse naj naj ob tvojem čudovitem družinskem prazniku. Tudi jaz imam dve hčerki in če bom imel še kakšnega otroka, bom naročil punčko. 🙂

Še enkrat čestitke, vsi ostali pa globoko vdihnite, nasmeh v srček in veselo na kuho in pripravite se na srečanje, datum je že objavljen :-))

Rojstvo je čudovit dogodek, naj tak ostane za večno v spominu.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close