Sporocilo bivse po 6 letih od razhoda
GOODLIFE, 05.01.2022 ob 08:36
VEDNO ko te bivši/a kontaktira so prisotna čustva.
Eni pa RES ne znate brati žensk, shit kako sploh komunicirate in delujete v vezah, če še osnov ne poznate.
Valda ženska tipa teren, če te je poklicala. Kakšen zaključek bukselj? Bivše kontaktiramo ker imamo željo po tem, če te želje ni – jih ne in narediš zaključek pri sebi.
Lahko pa se razvije seveda prijateljstvo – če iskrice ugasnejo – tako sem se jaz dobil že leta nazaj z bivšo in ugotovil, da v 10 letih odkar se nisva več videla ni niti bleda slika sex bombe, kot je bila pri 20-ih – sem gojil do nje samo “prijateljska” čustva.
AMEN.
Mislim, da te ni kontaktirala brez razloga. Malo še potipaj, ne vržt puške v koruzo oz ne čakat, da se zgodi kaj samo od sebe. 🙂
Niko943, 05.01.2022 ob 01:28
Pozdravljeni, (sedaj sva stara nekaj cez 30)
pred sestimi leti sem bil v petletni zvezi s cudovito zensko. Zal so se svari koncale, ker nisem bil pripravljen pri sebi razresiti dolocenih tezav, ki sem jih imel. Ne recem, da ni bila zveza zato kdaj tezka, ampak sem se vselej trudil po najboljsih moceh. Zvezo sem koncal jaz.
Ceprav sem v vmesnem casu hodil na zmenke in se dobival z dvema, nikoli nisem vec zacutil tako intenzivno in mocno, kot sem pri bivsi. In nikoli je nisem pozabil. Prav tako sem veliko tudi mislil nanjo. Vem, da me je tudi ona neverjetno mocno ljubila.
Mine sest let. Jaz je v tem casu nisem kontaktiral, ker je nisem zelel vznemirjati in kakorkoli razburkati njeno zivljenje. V tem casu sem veliko delal na sebi, ustvaril super kariero, dosegel veliko lastnih ciljev. In pred mesecem dobim njeno sporocilo. Pogovor je vodil do srecanja na pijaci. Vse je bilo super. Nic ni namigovala na karkoli. Bilo je cisto casual in na hitro. Ima super urejeno zivljenje, kot jaz. Jaz sem samski, mislim, da ona tudi, ampak o tem se nisva pogovarjala.
A menite, da je to z njene strani potreben “zakljucek”, zelja po prijateljstvu ali menite, da bi morda rada ponovno poizkusila, kako bi bilo, ce bi bila par.
Hvala.
pa kaj to nas sprašuješ, saj si bil na kavi z njo zakaj je nisi vprašal. VPRAŠAJ JO!
Moje mnenje je, da gre čustveno stabilen človek z urejenim življenjem v 6ih letih dalje. Če si bil zapuščen, ne čakaš, da se partner morda vrne, ne iščeš poti nazaj, ampak pustiš preteklost za sabo.
Prave ljubezni itak ne spustiš, ne tvegaš, da bi partnerja izgubil, to bi v 5ih letih že vedel.
Kakšen je bil razlog za razhod – varanje?
Podobno je bilo v mojem primeru. Skupaj bila 5 let, po dveh letih od sporazumnega razhoda sva se dobila na kavi. Moram priznati meni je bilo takoj po razhodu zelo hudo, nisem dobila nekega zaključka, zato sem si želela to kavo, da vidim ali so moja čustva do njega se prisotna ali ne. No na tej kavi sem prišla do zaključka, da čustev z moje strani ni več. Je pa očitno on spoznal, da se vedno nekaj čuti do mene, saj me je potem klical večkrat na dan, se kakšne pol leta. No na koncu sem mu povedala, da žal z moje strani nič več ni. Sem imela občutek da se je zelo težko sprijaznil z tem. Sedaj sem srečna z drugim. Pomojem se je želela prepričati ali se kaj čuti do tebe ali pa je to zaključena zgodba za vedno.
Tradicionalist, 05.01.2022 ob 12:24
Zgleda, da je ugotovila, da je ni en več nemara po 35 letu… Pa je pršla jokcat nazaj, seveda z zvito taktiko… Imej jo za praznjenje jajc. Bližje jo ne spuščaj, ker se ti bo prisesala na €€€€€€
Točn tko je. Pa tud za občasni kavs jo lahko imaš samo začasno, dokler si kakšne mlajše modelke ne dobiš. Ker pri 35 že ni več posebej seksi, od tam naprej pa se babe sploh hitro starajo.
U bistvu moraš celo paziti, da se ne trajno obesi nate. Ker se ti lahko zgodi, da se boš zacementiral s (sčasoma) neseksi žensko, ki se je iz usmiljenja kar ne boš mogel znebiti.
Glede na to, da sta bila v petletni vezi, ne glede na to, koliko časa je od tega.. bi se lahko odkrito pogovarjala. Torej vprašaj kaj je namen njenega sporočila, kaj si želi, kaj pričakuje od tega.. Ljudje, če se niste sposobni pogovarjat-torej povedati kako je pri vas, vprašati kako je pri njih in potem poslušati-je vse skupaj brezveze.
Spusti. ali pa deluj! Ali pa stagniraj v večnih kaj pa čejih bla bla bla. .drugo je če ti oseba noče podati svoje resnice ampak se nekaj ven izmotava, laže, kuha mulo, manipulira itd-potem je edina prava pot jo skenslat! Ker nisi na svetu zato, da čas zabijaš z nekom, ki mu ni vredno ti povedat svojih namenov, svoje resnice…
V temle koronskem času je veliko ljudi obšel občutek, da ne bomo več nikoli imeli spontanih pristnih stikov. Povsem normalno je, da človek razmišlja, kako se je bilo srečevati, spoznavati nekoč in ob tem se spomni tudi na konkretne osebe. Mene je v zadnjem letu poklicalo kar nekaj ljudi, za katere sem mislil, da jih nikoli več ne bom slišal. Nima vsaka oseba, ki naveže stik z vami skrivnega prodajnega programa po metodi Filipa Peska 🙂
Najprej je pomembno kaj ti želiš. Jo želiš še videti? Si želiš preživeti čas z njo? Si jo želiš kot žensko? Si pripravljen ostati z njo, če se izkaže da so čustva obojestranska? Če je vse ja, jo pokliči (ne sms -to je preveč neosebno), ji povej, da ti je bilo na zadnjem srečanju zelo prijetno in veliko razmišljaš o njej in jo povabi na večerjo (v restavracijo). Če bo povabilo sprejela boš od tu dalje videl kaj in kako.
Držim pesti:)
Pozdravljen.
Želela sem napisat odgovor, identičen tistemu zgoraj.
Sam pri sebi razjasni, kaj pravzaprav želiš. Ne drezaj pa tam, kjer že zdaj čutiš, da ne bo prava pot. Mogoče malo prisluhni tudi svoji intuiciji.
V kolikor meniš, da bi zgodbo nadaljeval, jo vsekakor poklici in povabi na sprehod, večerjo, ipd..
Zelo lepi znajo bit sprehodi…
Srečno.
Tisto poglavje vajinih življenj je končano. Nove strani so se obrnile. Nove vrstice napisale. In še se jih bo napisalo. Sj sta oba komaj 30.
Ampak skupna pot je končana. Pijača, kava, pogovori, vse na platonični ravni. Čez to mejo ne iti. Ni vredno. Ne časa, ne čustev, ne fizičnih obremenitev. Pa to pravim za oba.
In tole se bo slišal hladnokrvno ampak, če neka investicija ne povrne vložka, pa naj bo to karkoli, ni dobra investicija.
no, 05.01.2022 ob 11:59
ja, jaz pišem svoje mnenje, ne zate.
in kakšno vezo s to temo ima tvoje mnenje, da mu ti ne bi pisala???
tu se pogovarjamo o punci, ki mu JE pisala.
VEDNO ko te bivši/a kontaktira so prisotna čustva.
—
s tem se pa zelo strinjam.
Ja vse vredu in prav .sem imela isto izkušnjo pa sva probala pa je ratalo .ampak če bi še imela isto situacijo nebi nikoli več navezala stika z bivšim ali še bila z njim .ker to ni to ,je pa odvisno od posameznika .
Forum je zaprt za komentiranje.