Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Sporocilo bivse po 6 letih od razhoda

Sporocilo bivse po 6 letih od razhoda

Pozdravljeni, (sedaj sva stara nekaj cez 30)

pred sestimi leti sem bil v petletni zvezi s cudovito zensko. Zal so se svari koncale, ker nisem bil pripravljen pri sebi razresiti dolocenih tezav, ki sem jih imel. Ne recem, da ni bila zveza zato kdaj tezka, ampak sem se vselej trudil po najboljsih moceh. Zvezo sem koncal jaz.

Ceprav sem v vmesnem casu hodil na zmenke in se dobival z dvema, nikoli nisem vec zacutil tako intenzivno in mocno, kot sem pri bivsi. In nikoli je nisem pozabil. Prav tako sem veliko tudi mislil nanjo. Vem, da me je tudi ona neverjetno mocno ljubila.

Mine sest let. Jaz je v tem casu nisem kontaktiral, ker je nisem zelel vznemirjati in kakorkoli razburkati njeno zivljenje. V tem casu sem veliko delal na sebi, ustvaril super kariero, dosegel veliko lastnih ciljev. In pred mesecem dobim njeno sporocilo. Pogovor je vodil do srecanja na pijaci. Vse je bilo super. Nic ni namigovala na karkoli. Bilo je cisto casual in na hitro. Ima super urejeno zivljenje, kot jaz. Jaz sem samski, mislim, da ona tudi, ampak o tem se nisva pogovarjala.

A menite, da je to z njene strani potreben “zakljucek”, zelja po prijateljstvu ali menite, da bi morda rada ponovno poizkusila, kako bi bilo, ce bi bila par.

Hvala.

Po šestih letih se mi zdi sicer malo čudno, da bi šlo za nek zaključek, saj je od tedaj minilo kar nekaj  časa. Meni se bolj zdi, da se mogoče želi spet postopoma zbližati s tabo. Mogoče pa si je samo zaželela te po dolgem času videt in ostat v prijateljskem odnosu.

želela je preveriti, če so še iskrice v tvojih očeh,

ker verjetno je še ujeta vate.

če jih nisi pokazal, potem se bo osvobodila, da bo lahko z nekom drugim.

seveda je skrivala svoja čustva, ker si jo takrat prizadel in je previdna.

glede na napisano, predlagaj novo srečanje in ni treba da daš celo srce na dlan,

ampak oddajaj znake, da bo videla, vedela, čutila, to kar si tu napisal.

če imata po šetih letih oba še čustva drug do drugega, je to to.

opogumi se.

če bi že pozabila nate, te ne bi več kontaktirala.

V življenju ti naj bo morda nekoč žal samo za zadeve, ki jih nisi poskusil izpeljati. Ne pa tudi za tiste, ki ti niso uspele.

Po opisanem sodeč noče ničesar več imeti s tabo.

Pride včasih kak šibek trenutek (med prazniki in to), ko pogrešaš bližino, povezanost, čustva… ki si jih imel z nekom. To se hitro zameša s pogrešanjem osebe s katero si to imel. Ta pa je bivši z razlogom. In želiš preveriti ali bi lahko še kaj bilo. Mene je bivši tako kontaktiral na Valentinovo.

Tu gor nekdo piše, da ne pokaži takoj srca na dlani. Meni pa tako okolišenje ni primerno za odrasle ljudi. Bodi iskren, povej na čem je stvar, kaj želiš, povej, da nisi povsem prepričan… Zakaj je nisi vprašal, če ima koga? A je tako težko biti neposreden? Koliko časa izgubimo v vezah in odnosih, ker se ljudje ne znajo izražati in ni iskrenosti.

Vzemi telefon, pokliči jo in reči, da razmišljaš o tisti pijač ki zadnjič, da si se imel fajn itd. in te zanima kako to, da te je kontaktirala.

—

tole je čista neumnost.

če ne bi hotela imeti nič več s tabo ti ne bi pisala.

in še to:

če bi si želela nekega samo prijateljstva s tabo,

bi ga iskala že prej, ne sedaj po 6-ih letih.

starost 30 let rahlo narekuje pot do družine in si je želela videti kako si ti.

ne oklevaj!

glede na napisano, predlagaj novo srečanje in ni treba da daš celo srce na dlan,

ampak oddajaj znake, da bo videla, vedela, čutila, to kar si tu napisal.

—

gospa rozika fajn bi bilo, če bi natančno prebrala zapis.

oddaj znake, ne pomeni najstniško sprenevedanje. skrivanje. okolišenje.

znaki so: pogled, nasmeh, kompliment, povabilo…

prav zato ker je odrasla bo zelo razumela sporočilo.

glede na njen odziv, situacijo, moment… pa potem poveš vedno več.

tudi ona bo previdna, ker je bila ranjena.

in čas “okolišenja” je najlepši, najbolj romantičen.

aja še to:

povej da nisi povsem prepričan… – ???

pa vprašaj zakaj te je kontaktirala… – ???

to pa zgotovo ubije romantiko.

Odgovor na objavo uporabnika
no, 05.01.2022 ob 07:25

—

tole je čista neumnost.

če ne bi hotela imeti nič več s tabo ti ne bi pisala.

in še to:

če bi si želela nekega samo prijateljstva s tabo,

bi ga iskala že prej, ne sedaj po 6-ih letih.

starost 30 let rahlo narekuje pot do družine in si je želela videti kako si ti.

ne oklevaj!

Dolgočasila se je ali pa naključno naletela nanj in iz radovednosti vprašala kako je. Morda je želela videti, če je v redu, ker ženske smo takšne. Ne glede na vse, ko si enkrat v srcu, nam je vedno mar zate, tudi če si tega ne zaslužiš. Materinski čut ali kaj.

Ne blamiraj se. Pusti naj gre. Če vama bo usojeno se bosta že našla.

Potrudi se ce ti je vsec in vse in hoces bit z njo pol to naredi.Bodi dec pa ne spraduj folk po forumih,kaj ona misli k noben nima blage veze o njej. Zagrabi priloznost in uzivaj v pono nem spoznavanju nje. Poklici jo,poslji sms,…predvsem pa:

Dejanja ne sam sladke besede!

Povabi jo cez vikend ce je prosta na kavo pol jo pa pelji na morje al pa na kras na njo.

“Bilo je cisto casual in na hitro”

iz tega sklepam, da nobeden od vaju ni bil (ali vsaj ni deloval) kaj preveč zainteresiran, drugače bi si vzela vsaj malo več časa.

Če pa te zadeva muči, jo razčisti. Predlagaj ponovno srečanje, če si tega seveda želiš.

no, 05.01.2022 ob 07:37

aja še to:

povej da nisi povsem prepričan… – ???

pa vprašaj zakaj te je kontaktirala… – ???

to pa zgotovo ubije romantiko.

No, pa naj se gresta romantiko in porabita 6 let, da bosta ugotovila, da nista za skupaj. In ugotavljata kaj pomenijo pomenljivi pogledi. Jaz sem še vedno za odkrit pogovor. Vem o čem ti govoriš, saj sem gospa (z izkušnjami), lep je čas osvajanja, spoznavanja, prvih dotikov… Ampak ta dva sta bila skupaj 6 let. Rabita iskren pogovor.

poizvedi če je sama,ti si. in poskusita.da vama čez leta,samskima ne bo žal.

in iskren pogovor zate pomeni, da jo pokliče in vpraša: ej, zakaj si me ti kontaktirala?

in ona, ki je bila zapuščena, bo njemu rekla: zato, ker te nisem še pozabila -?

in bo rekel: ja, ampak jaz nisem prepričan…

gospa rozika, res veliko veste o čustvih.

sta bila skupaj, ampak je med njima 6 let življenja.

on je ni pozabil. mislil na njo.

ona je imela močna čustva…

to ne pomeni, da se vse to pove na prvem srečanju, ali pa celo po telefonu – ???

in tudi ne pomeni, da se bosta 6 let samo gledala.

da se je pogovor na hitro končal je lahko zato, ker sta se oba skrivala. saj zato pa razlagam, da naj to popravi in predlaga ponovno srečanje, kjer naj popravi ta vsakdanji, kotdaninič pogovor.

VEDNO ko te bivši/a kontaktira so prisotna čustva.

Eni pa RES ne znate brati žensk, shit kako sploh komunicirate in delujete v vezah, če še osnov ne poznate.

Valda ženska tipa teren, če te je poklicala. Kakšen zaključek bukselj? Bivše kontaktiramo ker imamo željo po tem, če te želje ni – jih ne in narediš zaključek pri sebi.

Lahko pa se razvije seveda prijateljstvo – če iskrice ugasnejo – tako sem se jaz dobil že leta nazaj z bivšo in ugotovil, da v 10 letih odkar se nisva več videla ni niti bleda slika sex bombe, kot je bila pri 20-ih – sem gojil do nje samo “prijateljska” čustva.

Najprej bi jo moral pokavsat, potem pa se pogovarjat o tem kaj bi ona rada.

In v 6 – ih letih avtor praviš, da sta si oba uredila življenje. Noben od vaju pa nima partnerja in resne zveze? In ni naredil koraka naprej na tem področju. To mogoče potem ni neko urejeno življenje. Zanimivo, le kaj je ona počela 6 let, da ni dobila resnega, če to sploh išče.

Še to: Ni res, kar ena tukaj piše, ne za vse nas. Jaz sem ženska in ko nekoga prečrtam, mi zanj več ni mar. Kaj šele, da bi ga imela v srcu. No, jaz ti niti ne bi po 6-ih letih pisala. Niti nikoli ne bi pisala nekomu, če bi vedela, da je on z mano končal.

ja, jaz pišem svoje mnenje, ne zate.

in kakšno vezo s to temo ima tvoje mnenje, da mu ti ne bi pisala???

tu se pogovarjamo o punci, ki mu JE pisala.

VEDNO ko te bivši/a kontaktira so prisotna čustva.

—

s tem se pa zelo strinjam.

Zgleda, da je ugotovila, da je ni en več nemara po 35 letu… Pa je pršla jokcat nazaj, seveda z zvito taktiko… Imej jo za praznjenje jajc. Bližje jo ne spuščaj, ker se ti bo prisesala na €€€€€€

moški ki imajo ženske samo za “praznjenje jajc”

so tisti,

ki jih mama ni imela rada.

ki jim ni dajala potrditev, da so vredni ljubezni.

zato se žensk v resnici bojijo,

bojijo se čustev, navezanosti, ustvarjanja nekega odnosa zaupanja, spoštovanja, ljubezni…

Jaz menim, da je tole iz njene srani test, ali je temu tipu sploh kaj do mene. Moje mnenje je, da ona sedaj misli, da tebi ni popolnoma nič do nje. Meni ljudje, dajo navodilia. Recimo en mi je full všeč. In od kolegov sem dobila navodila ne rini v njega. Če tip ne bo naredil vsaj kaj za tebe se umakni. Tale ženska se bo umaknila, ker ti nisi pripravlhen tudi prdnit za njo. In to pomeni, da te ne potrebuje. Uno kariero si vtakni v rit. Preberi kako ljuvezensko zgodbo. Kaj me rabimo. Skuhaj ji kosilo, zmasiraj jo, reci ji da jo ljubiš, …

Točno tako.
Žensko si ti zapustil, ker si se še malo iskal, zdaj pa ona tebe kontaktira? Pomanjkanje samospoštovanja? A to je privlačno?

ha in 6 let, 05.01.2022 ob 11:33

Še to: Ni res, kar ena tukaj piše, ne za vse nas. Jaz sem ženska in ko nekoga prečrtam, mi zanj več ni mar. Kaj šele, da bi ga imela v srcu. No, jaz ti niti ne bi po 6-ih letih pisala. Niti nikoli ne bi pisala nekomu, če bi vedela, da je on z mano končal.

Moj odgovor se je nanašal na ta komentar.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close