Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija sporočila ala pošlji v 5 minutah 7 prijateljem in…

sporočila ala pošlji v 5 minutah 7 prijateljem in…

sporočila ala pošlji v 5 minutah 7 prijateljem in……mi gredo na živce, ker delujejo na strašenje za lepo probleko.. ampak zadnji čas premišljujem, kdo ima korist od tega, da se to razpošilja? Gre samo za vražarstvo ali je tu konkretna korist?

Pri emaijlih je najbrž kar 99% vraževernost, v časih snail-maila pa je s tem lepo služila pošta. Me pa čudi, da po mobilcih ni več te nesnage, ali mam pa samo jaz srečo 🙂

Ta pisma in pa pisma, kjer obljubljajo ne vem kaj – so itaq prazne marnje,
verjemi, ne more se ti nič zgoditi – ker sem jih jaz dosedaj vse poslal
tja kamor sodijo 🙂

lp

To je pismo neizmerne sreče. Ne zavrzi ga! Posredovati ga moraš toliko osebam, kolikor pomladi šteješ! Prisluhni kaj vse se ti lahko zgodi, ob morebitni ignoranci.

Svetovno znan je primer iz zakotne vasice Ribno pri Bledu, ko sta pismo prejele skupaj zaraščene siamske dvojčice Miroslava in Stanislava. Nista se zmenile zanj, še več, samo krohotale sta se, a ne za dolgo! Kmalu sta dobile popolno odpoved ledvic ena od njih pa se grd tur na nos (premanent damage). Ker sta bile po srcu hrabri, sta nemudoma odposlale 2x 22 pisem. Naslednje jutro se jima je sreča smejala v glavi (množina), saj sta v SMS Salamonovem oglasniku našli ponudbo brezplačnega serijskega morilca.

Otilija Malalan, ponosna rezidentka s Trebč je prejela pismo, a je lagala pri letih in tako odposlala pet pisem premalo. Naslednji dan so ji odnesli (dobesedno) še njeno zadnjo nepremičnino – Yugo Koral 45. Po tem travmatičnem dogodku (priznanju koliko je zares stara) se je odločila odposlati še preostanek pisem in glej ga zlomka! Sreče jo je čakala za vogalom! Na Express srečki je zadela »Zamenjavo srečke«.

Lanskega marca je pismo prineslo »srečo na vrvici« Mici s Prekmurja zaradi suše in vsesplošne revščine si je s pismom obrisala tazadnjo in tasprednjo (vrstni red naključen). Naslednjega dne se ji je obesil mož, sama pa se še danes bori s kroničnim vnetjem prostate. Obiščete jo lahko v kliničnem centru, soba 101. Cvetje nemarno odklanja.

Andrej iz Poljč je pismo prejel od prijatelja in ga nemudoma izbrisal. Pri naslednji veliki potrebi mu je zmanjkalo toaletnega papirja. Zadana čustvena rana ga je spreobrnila v geja. Danes ga lahko srečate vsak petek v Tiffany Baru z veliko dozo poppersa.

Tudi Angelce z Vrbe pri Kambodži se je držala smola. pismo sreče je prejela od bivše sestrične. Ker si nista bile godi je pismo z računalnikom vred zagnala skozi okno. Še istega večera se ji je zlilo milo za intimno nego. Infekcijo uspešno zdravi v kliničnem centru v sobi 101.

Cvetka iz Bohinja pri Bledu je sporočilo prejela od svojega mesarja. Ni storila kar ji je bilo usojeno, zato jo je doletela razsvetlitev. Padla ji je Bramac® opeka na glavo. Posledice še danes blažijo v bližji psihiatrični ustanovi Begunje.

Famozna Beti iz Metlike je pismo zavrgla še preden ga je prebrala do četrtine. Še isto uro se je s pletilno iglo nesrečno zabodla v sredino srca.

Prav tako pa ni bilo sreče za Matejo Matejič, ki pisma niti ni znala prebrati. Naslednji dan se ga je na sindikalni Žurki tako grdo napila, da je svojo belo jakno pomotoma zamenjala za črno. Naslednji dan je bila nemudoma premeščena na drug nižji oddelek.

Vesna Malalan je pismo prejela od svoje hčerke Otilije. Takoj je storila kar ji je bilo zadano. Ob 19:00 na TVS 1 je zgrešila le eno številko do prvega dobitka.

Pomni! To pismo ni prazen blef! Pošiljatelj ti želi srečo. Pošlji toliko osebam, kot si star.
Sreča, ali pa vsaj dobra oskrba v Kliničnem centru, te zagotovo čaka! Zgrabi jo!

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Dobar dan, moje ime je Basmati Kasaar. Ja patim od retke i smrtonosne bolesti, losih ocena, ekstremne nejebice, straha da cu biti kidnapovan i da cu biti pogubljen analnom egzekucijom nakon sto me proglase krivim da sam forwardao 50 milijardi jebenih chainlettera, koje sam ja dobio od ljudi, koji zapravo veruju, da ce ukoliko se pisma proslede dalje, jadna 6-ogodisnja djevojcica iz Nepala, kojoj je izrasla sisa na celu, skupiti dovoljno novaca, da je ukloni pre negoli je seljacine roditelji prodaju u lokalni cirkus kao nakazu. Da li vi zaista verujete da ce Bill Gates pokloniti 1000 dollara vama i svakom drugom koji ste forwardali “njegov”e-mail? Kako mozete biti tako glupi?

Woooooohoo, pazi ovako. Ako nastavis skrolati i zazelis zelju, ja cu spavati sa svim komadima iz zadnjeg broja Playboya! Koja gomila sranja.

U prevodu, ova poruka je jedno veliko JEBITE SE svim ljudima koji nemaju nista drugo da rade osim da salju glupe chainlettere. Mozda ce zlocesti virtualni patuljci doci u moj stan i silovati me preko noci jer nisam nastavio lanac srece koji je zapocet 5. godine poslije Hrista, a koji su u nasu zemlju dovele Rumunske prostitutke noseci ga u cmaru preko granice, da bi izbjegle sve kontrole, te ukoliko se taj isti lanac nastali do 3000. godine, uci ce u Guinessovu knjigu rekorda kao najduzi period ekstremne gluposti. Ko ih jebe.

Ljudi, ako bas zaista morate forwardati takve stvari, potrudite se da bude bar malo zabavno ili smesno. Vidio sam na tone lanaca tipa “posalji ovo na e-mail 50 svoji prijatelja, pa ce jedna jadna i izmucena dusa dobiti 50 lipa od velikodusne, imucne sobe”. To me ne zanima. Upotrijebite malo svoj mozak i razmislite sto zapravo postizete i tko dobiva korist ili stetu od slanja tone takvih e-mailova. Velika je sansa da vi dobivate – Nepopularnost.

CETIRI OSNOVNE VRSTE CHAIN LETTERA:
LANAC TIP 1
(skrolaj dole)
Zamisli zelju!!!
Ne, zaista, zamisli jednu zelju!!!.
Ucini to, ili nikad neces izaci sa svojom simpatijom!!!
Zamisli nesto drugo!!!.
Ne to, perverznjaku jedan!!!
Je li ti se prst umorio?
STANI!!!
Zar nije ovo bilo zabavno?
Nadam se da ce ti se zelja ispuniti
E, sada, da bi se osecali krivi, evo sta cu uraditi. Prvo i osnovno, ako ne posaljete ovaj e-mail na 8035 e-mail adresa u narednih 5 sekundi,silovace ce vas pobesnjela bradavicasta svinja, te ce vas nakon toga baciti s oblakodera na gomilu starog gvozdja.
To je istina!!
Ali, pazite, ovo pismo nije varka kao sva ostala ovog tipa sto dobivate! OVO pismo je ISTINITO!! Zaista!!!Evo pravila:
* Posaljite ovaj e-mail 1 osobi: 1 osoba ce biti nadrkana na vas jer ste
joj poslali glupi chain letter.
* Posaljite ovaj e-mail 2-5 osoba: 2-5 osoba ce biti nadrkano na vas jer
ste im poslali glupi chain letter.
* Posaljite ovaj e-mail 5-10 osoba: 5-10 osoba ce biti nadrkano na vas
jer ste im poslali glupi chain letter, te ce pokrenuti zaveru protiv vas I
vase porodice.
* Posaljite ovaj e-mail 10-20 osoba: 10-20 osoba ce biti nadrkano na vas
jer ste im poslali glupi chain letter, te ce vam zapaliti kucu.
Hvala i sretno!!!!

LANAC TIP 2:
Dobar dan, prvo zelim da se zahvalim sto ste odvojili par minuta da procitate ovaj e-mail. Postoji jedan izgladnjeli decak koji zivi u Dungorutiglopertominisku, on nema ruke, nema noge, nema roditelje, sto znaci da nema gola govna. Zivot ovog decaka bi mogao biti spasen, buduci da, svaki put kada se ovaj e-mail proslijedi dalje, 1 dollar se donira “Udruzenju
Za Izgladnjele Djecake Bez Nogu, Ruku i Roditelja iz Dungorutiglopertominiska”.
Ali zapamtite, iako mi, u stvari, nemamo apsolutno nikakav nacin da brojimo poslane e-maile, iako je ovo gomila govana i sranja, vi ipak ovo posaljite dalje. Posaljite ovo na 5 e-mail adresa u narednih 18 sekundi. Ali, ne zaboravite, ako slucajno ovo posaljete na 4 ili pak 6 adresa, djecak ce momentalno umrijeti. Hvala jos jednom i srecno!!!

LANAC TIP 3:
Ovaj lanac srece postoji od 1864. To je apsolutno neverovatno, jer u to vreme nije bilo kompjutera niti e-maila, a verojatno ni toliko idiota koji nemaju nista drugo raditi nego slati takva pisma. No, da vam objasnim kako ovo radi: Posaljite ovaj e-mail na 13.000 adresa u narednih 12 minuta i 30 sekundi ili ce vam se desiti nesto zaista strasno.
* Stravicna prica broj 1:
Mtunda Geke se vracala jedne subote iz skole. Par dana pre toga primila je ovakvo pismo ali nije obracala paznju na njega. I tako, na putu kuci, zapela je na ivicnjak i pala u kanalizaciju kroz otvoren saht u more govana. Nakon sto su je uspeli izvuci, odvratno je smrdela, no to nije bilo sve. Ona je kasnije umrla. Pazite da se to ne desi i vama!!
* Stravicna prica broj 2:
Morik Blip, 13-ogodisnji decak je dobio ovakvo pismo na svoj e-mail ali ga je zanemario. Kasnije, tokom istog dana, njega I njegovog ljubavnika udario je auto dok su setali drzeci se za ruke. Oboje su poginuli i otisli u Pakao, gdje su osudjeni da do kraja Vecnosti jedu zohare.
Pazite da se to ne desi i vama!! Mogli biste zavrsiti kao Mtunda ili Morik.

Jednostavno posaljite ovaj e-mail svim svojim prijateljima i sve ce biti u redu.

LANAC TIP 4:
Evo jedne pesme sto sam sastavio. Posaljite je svim svojim prijateljima.
Prijatelji
Prijatelj je onaj na kojeg se uvek mozes osloniti
Prijatelj je onaj koji te voli iako smrdis na govna a iz usta ti smrdi kao da si jeo hranu za macke.
Prijatelj je onaj koji te voli iako si ruzan kao gubava vestica
Prijatelj je onaj koji pocisti za tobom kad povracas pijan.
Prijatelj je onaj koji ostane s tobom iako se samo zalis na svoj jebeno glup i dosadan zivot
Prijatelj je onaj koji se pretvara da te voli iako ustvari misli da bi najbolje bilo da te siluju ludi orangutani te da te onda bace krvolocnim psima.
Prijatelj je onaj ko cisti tvoju WC solju, usisava tvoju dnevnu sobu I placa tvoje racune.
Prijatelj je onaj ko ti salje lance srece u nadi da ce mu se zelje ostvariti.
Prosledite ovo pismo! Ako to ne ucinite, nikad vise necete imati curu/decka!!!
Zakljucak?

Ako dobijete e-mail koji preti da ce vam se nesto desiti ili da cete biti nesretni, IZBISITE GA!!! Ako je zabavno, posaljite ga dalje. Nemojte ljutiti ljude naturajuci im grizu savesti radi tifusara iz Botswane koji nema zube, a koji se brine u slonovima zadnjih 27 godina svog zivota, te ciji je zadnji spas 5 centi koje ce dobiti svaki put kad netko klikne ‘forward’, i
pretiti im da ce zavrsiti kao Mtunda ili Morik.

E, sad posaljite ovo svima u naredne 3 sekunde.

Inace ce vam se nesto strasno desiti.

I nikad, ama bas nikad, necete sexati.

Zdravo, jaz sem Darko in trpim za groznimi občutki krivde, ker ne
pošiljam naprej 50 milijard zafukanih verižnih pisem, ki mi jih pošljejo
ljudje,
ki dejansko verjamejo, da bodo s tem neki šest letni punčki iz Albanije z
joško na čelu pomagali zbrati dovolj denarja, da si jo da kirurško
odstranit, preden jo njeni kmetavzarski starši prodajo potujočemu
cirkusu.
Ali resno verjamete, da bo Bill Gates dal vam in vsem ki jim pošljete
”njegov” E-mail, 1000 dolarjev??? Ali ste res tako neumni?
”Oooo, poglej, če grem do konca tega mail-a in si zaželim željo, bom
jutri pokavsal prvo manekenko, ki mi prav jutri prekrižala pot!”
Kakšen kup dreka!!!
Mogoče bodo ponoči k meni prišli hudobni škrati verižnih pisem in me
posiljevali v spanju, ker nisem naprej poslal verižnega pisma, ki ga je
prvi poslal Peter leta 5 našega štetja in je prišlo, k nam z prvimi
misijonarji preko morja! Kurc jih gleda!!!
Če že nameravate kaj ”poslat naprej”, mi pošljite vsaj kaj približno
zabavnega. Videl sem že vse tiste: ”pošlji to desetim svojim najbližjim
prijateljem, in ta ubog, pomilovanja vredna človek, bo čudežno dobil par
tolarjev od nekega vsevedneža, če se to pismo pošlje devetdesetkrat!”
Pa dol mi visi!!! Pokažite malo inteligence in razmislite k čemu
dejansko prispevate, ko pošiljate takšna verižna pisma. Najverjetneje
zgolj k vaši lastni nepopularnosti.
In bistvo; če prejmete verižno pismo, ki vam grozi da boste nesrečni ali
nepofukani do smrti, ga zbrišite. Če je smešno ga pošljite naprej. Ne
razkurite folka, z nepotrebnim deljenjem občutka krivde, ker ne pošiljajo
naprej verižnega pisma o gobavcu iz Afrike, ki nima zob in je privezan na
rit mrtvega slona že 27 let in čigar edino odrešenje so tisti tolarčki,
ki bi jih prejel, če bi poslali naprej to verižno pismo.
Zdaj pa pošljite to vsem, ki jih poznate!
Drugače se bo jutri vaše spodnje perilo spreobrnilo v mesojedo in zaužilo
vaše genitalije.

P.S. Pošljite mi jurja!

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close