Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spomladanske alergije kako preprečiti – Nujno

Spomladanske alergije kako preprečiti – Nujno

Živjo,
zanima me s čim se bojujete proti alergijam na cvetni prah? poznam claritine vendar po njemu ratam zelo zaspana.
Hvala!

Nozoil ti bo pomagal…verjetno tudi pred vulkanskih prahom:)

ž

V kolikor se da zdržati potem je bolje da nič ne uživaš. zadnji ki ga priporočaš pa je precej agresiven in na drugi strani tudi škodljiv.

Slaba stran teh antihistaminikov je, da si večinoma po njih zaspan. Sama sem kar ornk alergik (predvsem v smislu alergijskega rinitisa) skozi celo leto tako, da dnevno jemljem zdravila. Pršilo Flixonase ter Aerius tablete (po katerih nisi toliko zaspan). Dobiš pa na recept pri osebnem zdravniku.
Drugače ti pa priporočam Clarinase (tablete) in Nasaleze. To dvoje je v prosti prodaji.

Mi to rešujemo z bioterapijo. Že več let uspešno in ne rabimo raznih Claritinov, …..

Preselitev na območje, kjer je zdaj zima. Pa bioenergetika s seboj.

Bioresonanca v Luciji.Edina , ki je pomagala na vse alergije.Dokazano, prvi testi alergija na vse možno, ponovitveni test -kožni + krvni po terapiji vse negativno.Za neverjet…

Redno jemljem Aerius in še vedno me pečejo oči, kiham, srbi me nos, praska grlo….
Tebi pomagajo??
lp

Potem pač moraš dodati še kapljice (Opatanol, Zaditen) in Nasonex za nos za 2-3 tedne. A vam zdravniki nič ne razložijo? Mogoče pa ne poslušate ali pa ste med tistimi, ki ne bi jemali zdravil, ampak težav pa fuuul?!

Tudi nas rešuje bioresonanca. Drži dve sezoni.

Ja, glej. Nekaj časa nisem jemala Aerius, ker sem bila prelena, da bi se spravila do zdravnika po recept. In ti povem, da sem bila tisti teden hin. Kihala, smrkala, imela solzne oči, srbela me je koža… Tako da ja, pri meni Aerius pomaga. Pa redno čiščenje nosa in uporaba spreja. Z očmi večjih težav načeloma nimam. Ti svetujem, da to- da ti Aerius ne pomaga preveč, omeniš osebnemu zdravniku.

Drugače pa- tale bioresonanca… Kok pa stane ta zadeva?

Tok, da imaš potem resničen občutek, da si nekaj naredil za svoje zdravje. Pri “zastonj” zdravstvu lahko mečeš zdravila tudi proč ali pa jih dvigneš in potem gnijejo v predalu, tisto, kar dobro plačaš, pa je bolj vabljivo.

Aerius meni nikoli ni kaj dosti pomagal.
Letos mi ne pomaga niri claritin… :((

Niti Claritine? Glede na to, da je Aerius laično rečeno nadgradnja Claritina, je to logično. Poskusi Zyrtec ali Xyzal.

Claritine meni sploh ne pomaga kaj veliko, je slabši od Aeriusa. Zyrtec sem uporabljala 1x, ko sem imela res hude težave z alergijo, je bolj učinkovit.

In katerega od naštetih dobiš v lekarni brez recepta?

Zyrtec ali Xyzal se ne data dobit brez recepta. Tudi Aerius ne.

Poslužuj se narave, ne pa vseh teh zdravil. Preberi kakšno knjigo doktorja Paola Pigozzija, odlične knjige ima in jaz sem v njih našel že marsikateri nasvet, ki mi je pomagal.

Potem pač očitno še nisi bil resneje bolan. Ker ti takrat nobene čirule čarule ne bodo pomagale.

Sam res, kaj je letos s tem luftom? Takih problemov z alergijo nisem še nikol mela..nobeno leto..očitno bo vsako leto hujše in bo treba zdravit na druge načine, ker nobene tablete, praški, spreji itd. več NE POMAGAJO! Oziroma ugotavljam, da imajo tudi hude stranske učinke, saj se vsa sluz, ki jo “kao” preprečuje v nosu, prestavi na grlo in pljuča! Poleg tega pa še zaspanost in bog ve kaj vse še..
Jaz se zdaj odločam za terapijo z lasersko akupunkturo, baje da ta zadeva reši vse..ima kdo izkušnje s tem in kako dolgo traja terapija? Pomembno vprašanje je tudi, za kako dolgo obdobje te ozdravi..je treba na zdravljenje hodit vsako leto?
Druga varianta pa je ena močnejša injekcija, po katero greš pred sezono..in zdrži do naslednje sezone..moj stric je umiral od alergije, ki jo je imel na vse živo, kar je v naravi, pa sedaj živi povsem normalno..
Te bioresonance pa baje res FUL pomagajo zlasti za alergije na živila oz.določeno hrano, za seneni nahod, cvetni prah in ostalo pa bolj tak tak..ja in ne..če hodiš dovolj dolgo (menda je treba hodit eno leto), potem zna bit kakšen rezultat..

Moji najboljši prijateljici, ki je imela podobne težave, je ogromno pomagal en bioenergetik iz Grosuplja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close