Spomin na Jörg Haiderja
pri drnovšku, 29.11.2021 ob 07:41
Nfnjfnfnf, 29.11.2021 ob 07:37
Nikoli mi ni bilo jasno zakaj je imel Janez Drnovšek kot premier in predsednik vedno tako razumevajoč in spravljiv odnos do Heiderja.
No, ko so po Heiderjevi smrti prišle na dan določene informacije, sem seštel ena in ena in mi je postalo jasno.
Hov, hov, LDS, Artur in Brodi press.
Pri Drnovšku si usekal mimo;).
Tudi sama sem bila dokaj šokirana, ko sem tako rekoč iz prve roke izvedela resnico o Drnovškovem prikrivanju svoje spolne usmeritve.
Znanka iz Trbovelj, od koder izvira Drnovšek, ki pozna Drnovškovo nekdanjo sopotnico mi je povedala, kako je ozek krog ljudi okoli te ženske dobro poznal njun odnos. Bila je le sostanovalka in prijateljica, po Drnovškovi smrti pa je dobila zajetno zapuščino za molk in se preselila iz Trbovelj.
Ko sem to prvič slišala, sem to zanikala, ker sem Drnovška visoko cenila. Vendar imam dobrega prijatelja, ki je bil pred leti član Protikorupcijske komisije, ki se je ukvarjala tudi s tem. Povedal mi je, da so Drnovšku vozili mlade fante kar na Brdo pri Kranju.
Vsi miti o slovenskih odresiteljih naj padejo. Tudi Drnovškova neoporečnost.
Za Pahorja je pa itak že dokaj znano, da živi s sopotnico le za družbeno fasado. Za tega dripla mi je vseeno, za Drnovška pa ne tako zlahka. Vendar še enkrat – resnica naj bo razodeta.
Pa ko smo že pri oporecnosti politikov: v Prekmurju dobro vedo, kako je Janša na dopustu v Španiji pred leti premikastil svojo Urško – morala je za par dni v bolnico.
Ne bi me čudilo, če se izkaže, da je tudi on prikrit homoseksualec.
Ne pozabite, da je v vojski in policiji največ prikritih homoseksualcev. Janša pa je izrazito militantni karakter, pravi slovenski Stalin.
Sicer pa je narava dobro vedela, zakaj jih je ustvarila – da se ne obremenjujejo z reprodukcijo – in se lahko posvečajo drugim prioritetam – kot heteroseksualni alfa samci, ki stremijo k nadvladi in posledično agresiji, v naravi pač k pobijanju tekmecev. In tudi narava je polna homoseksualnih primerkov živali.
Tudi Leonardo da Vinci je bil homoseksualec. Pomislite, kinzervativci!
Pravi moški, naj vas homoseksualci ne ogrožajo. Bojte se tistih prikritih, ki v imenu konzervativnih vrednot živijo izprijena življenja – na naš račun!
Asena V. – Primer Drnovšek in še kaj, 29.11.2021 ob 15:09
Tudi sama sem bila dokaj šokirana, ko sem tako rekoč iz prve roke izvedela resnico o Drnovškovem prikrivanju svoje spolne usmeritve.
Znanka iz Trbovelj, od koder izvira Drnovšek, ki pozna Drnovškovo nekdanjo sopotnico mi je povedala, kako je ozek krog ljudi okoli te ženske dobro poznal njun odnos. Bila je le sostanovalka in prijateljica, po Drnovškovi smrti pa je dobila zajetno zapuščino za molk in se preselila iz Trbovelj.
Ko sem to prvič slišala, sem to zanikala, ker sem Drnovška visoko cenila. Vendar imam dobrega prijatelja, ki je bil pred leti član Protikorupcijske komisije, ki se je ukvarjala tudi s tem. Povedal mi je, da so Drnovšku vozili mlade fante kar na Brdo pri Kranju.
Vsi miti o slovenskih odresiteljih naj padejo. Tudi Drnovškova neoporečnost.
Za Pahorja je pa itak že dokaj znano, da živi s sopotnico le za družbeno fasado. Za tega dripla mi je vseeno, za Drnovška pa ne tako zlahka. Vendar še enkrat – resnica naj bo razodeta.
Pa ko smo že pri oporecnosti politikov: v Prekmurju dobro vedo, kako je Janša na dopustu v Španiji pred leti premikastil svojo Urško – morala je za par dni v bolnico.
Ne bi me čudilo, če se izkaže, da je tudi on prikrit homoseksualec.
Ne pozabite, da je v vojski in policiji največ prikritih homoseksualcev. Janša pa je izrazito militantni karakter, pravi slovenski Stalin.
Sicer pa je narava dobro vedela, zakaj jih je ustvarila – da se ne obremenjujejo z reprodukcijo – in se lahko posvečajo drugim prioritetam – kot heteroseksualni alfa samci, ki stremijo k nadvladi in posledično agresiji, v naravi pač k pobijanju tekmecev. In tudi narava je polna homoseksualnih primerkov živali.
Tudi Leonardo da Vinci je bil homoseksualec. Pomislite, kinzervativci!
Pravi moški, naj vas homoseksualci ne ogrožajo. Bojte se tistih prikritih, ki v imenu konzervativnih vrednot živijo izprijena življenja – na naš račun!
Homoseksualci so tisti, ki občudujejo in si želijo drugo osebo istega spola. Pedri so križ za vse ki jim pridejo blizu.Teh se je za bat.
Ja, kot iz vica, ki gre nekako takole:
Soseda: Ej, a naš sosed je homoseksualec/gej? A si ti kaj slišal?
Sosed: Ma ne, on je navadna pederčina!
V vsakem primeru so tudi te opazke v škodo istospolnim. Zato striktno vztrajam na homoseksualcih/ istospolnih.
Sicer pa … Pahor je gej, Da Vinci pa je bil homoseksualec. To mi gre skoz ?
Opa imamo tukaj še eno potrdilo, da je bil Drnovšek gej.
Uglaunem velika sramota in nič manj kot kriminal, kako so to prikrili!!! In to izniči vse kar je dobrega naredil! Večini naroda ni koristil.
Ker poglejte kakšne homofobične svinje znajo biti slovenci kot vidite tudi tu na forumu in, da je podpora pravicam istospolno usmerjenim na vasi na nuli. Da je večino ljudi vsaj malo, če ne več privlači isti spol a jih 95% nikoli nič ne poskusi z istim spolom zato to ostaja skrivnost.
In zdaj samo pomislite, kaj bi pomenilo, če bi vsaj po smrti dovolil, da se to razve glede na to kako ga je narod cenil. Kako zelo bi to vplivalo na narod poln predsodkov in potlačenih ljudi, ki se ne morejo izraziti v svojem intimnem živlenju.
Ne on je raje užival v slavi in občudovanju naroda.
Da ne govorimo o najbolj priljubljenemu politiku klovnu Pahorju, ki ni niti ko je bil referendum podprl istospolno usmerjenih. Ogabno.
petelin229, 29.11.2021 ob 20:48
dj ne bluzi. vsak ki je dejansko poznal Drnovška ve da je zelo rad mel ženske. ti poznaš sm svojga kurca k ga žlajfaš 24 ur na dan po forumih.
Itak ja, da ga taki kot si ti poznate in veste, da ni bil gej. Tako kot dobro poznate svoje gejevske ali biseksualne homofobične dedke ali fotre. Pa ženskarje od vaših bratov, ki hodijo v Ljibljano kjer ga dajo tipom fafat, pa vaše cerkvene tete, ki so lezbe in imajo moža samo zato, ker naj bi tako moglo biti, da se poročiš z nasprotnim spolom.
Pol pa vignoji homofobične bederije pred njimi govorite, ker se vam zdi, da vas podpirajo pri vaši zaostalosti. V resnici pa se samo veča njihov odpor do vas.
Pol pa ko umrejo in vi izvisite pri dediščini pa se jokate gnoji kt ste kakšna krivica se vam je zgodila, ko so zapustili svoje premoženje keremu od svojih bolj prijetnih otrok ali sorodnikov.
Kokoši, 29.11.2021 ob 21:15
Itak ja, da ga taki kot si ti poznate in veste, da ni bil gej. Tako kot dobro poznate svoje gejevske ali biseksualne homofobične dedke ali fotre. Pa ženskarje od vaših bratov, ki hodijo v Ljibljano kjer ga dajo tipom fafat, pa vaše cerkvene tete, ki so lezbe in imajo moža samo zato, ker naj bi tako moglo biti, da se poročiš z nasprotnim spolom.
Pol pa vignoji homofobične bederije pred njimi govorite, ker se vam zdi, da vas podpirajo pri vaši zaostalosti. V resnici pa se samo veča njihov odpor do vas.
Pol pa ko umrejo in vi izvisite pri dediščini pa se jokate gnoji kt ste kakšna krivica se vam je zgodila, ko so zapustili svoje premoženje keremu od svojih bolj prijetnih otrok ali sorodnikov.
jaoo ti dejansko misliš da dokonca preberem tvoje bedarije. hahaha. sj že vsi razumemo da te plačajo na temo in na klike.
o drnovšku nimaš pojma od pojma. zdj pa pejt no preheblej na kak drug vzdevk.
Kokoši, 29.11.2021 ob 20:45
Opa imamo tukaj še eno potrdilo, da je bil Drnovšek gej.
Uglaunem velika sramota in nič manj kot kriminal, kako so to prikrili!!! In to izniči vse kar je dobrega naredil! Večini naroda ni koristil.
Ker poglejte kakšne homofobične svinje znajo biti slovenci kot vidite tudi tu na forumu in, da je podpora pravicam istospolno usmerjenim na vasi na nuli. Da je večino ljudi vsaj malo, če ne več privlači isti spol a jih 95% nikoli nič ne poskusi z istim spolom zato to ostaja skrivnost.
In zdaj samo pomislite, kaj bi pomenilo, če bi vsaj po smrti dovolil, da se to razve glede na to kako ga je narod cenil. Kako zelo bi to vplivalo na narod poln predsodkov in potlačenih ljudi, ki se ne morejo izraziti v svojem intimnem živlenju.
Ne on je raje užival v slavi in občudovanju naroda.
Da ne govorimo o najbolj priljubljenemu politiku klovnu Pahorju, ki ni niti ko je bil referendum podprl istospolno usmerjenih. Ogabno.
Teatralna kraljica drame in histerije, trditev, da je vsak moški “malo” biseksualen, je bolj pogojeno s tvojo seksualno željo in ideološkim prepričanjem, kakor pa z objektivno realnostjo ali resnico.
Ravno tako kot seksualno nepotešen moški misli, če jim ženska prijazno odzdravi, da ji je seksualno privlačen. Pristranska subjektivna interpretacija, ki spušča vodo na lasten mlin, kakor pri tebi, ki si obkrožen s prikritimi geji, malo morgen. 🙂
Alfa in omega postulat matere narave je reprodukcija, razplod, razmnoževanje, s tem, da smo samci veliko bolj pogrešljivi, kakor samice, zato je višji procent homoseksualnosti, spopadi s smrtnim izzidom itd.
petelin229, 29.11.2021 ob 21:35
jaoo ti dejansko misliš da dokonca preberem tvoje bedarije. hahaha. sj že vsi razumemo da te plačajo na temo in na klike.
o drnovšku nimaš pojma od pojma. zdj pa pejt no preheblej na kak drug vzdevk.
PETELIN,
Lej sej je napisala Asena V., da pozna prijateljico Drnovškove partnerice in da ima prijatelja iz protikorupcijske komisije, ki se je s tem ukvarjala. Sicer pa ljudje iz vseh koncov poznajo ljudi na položajih, ki so jim to povedali. Prevečkrat sem že to slišal, da ne bi bilo res.
In ne me spravljati v smeh, da ne prebiraš mojih sporočil. Ker vem, da jih, sploh če se tako kratka kot je bilo prejšnje. Ker, da mi nekdo napiše, da itak ni prebral kaj sem napisal mi da to kvečjemu vedeti, da sem ga zadel v živo. In da ga je motilo in znervirlo kar sem napisal.
Sicer pa razumem, da se vam je težko sprijazniti z nekaterimi dejstvi in da so stvari drugačne kot si želite.
Kokoši, 29.11.2021 ob 23:24
PETELIN,
Lej sej je napisala Asena V., da pozna prijateljico Drnovškove partnerice in da ima prijatelja iz protikorupcijske komisije, ki se je s tem ukvarjala. Sicer pa ljudje iz vseh koncov poznajo ljudi na položajih, ki so jim to povedali. Prevečkrat sem že to slišal, da ne bi bilo res.
In ne me spravljati v smeh, da ne prebiraš mojih sporočil. Ker vem, da jih, sploh če se tako kratka kot je bilo prejšnje. Ker, da mi nekdo napiše, da itak ni prebral kaj sem napisal mi da to kvečjemu vedeti, da sem ga zadel v živo. In da ga je motilo in znervirlo kar sem napisal.
Sicer pa razumem, da se vam je težko sprijazniti z nekaterimi dejstvi in da so stvari drugačne kot si želite.
ja pa zjutrej je ekspert za 5G mikročipovje popoldan pa za seksualno življenje janeza. haha
preberem par črk. pa hitr vidm da ne poveč nč nouga.
le pejt skočt v kk drug vzdevk. kliki se ne bodo zasukal sami od sebe
MATJAŽKO,
spomni se tega kar si mi napisal, čez 40 let ko se bojo te družbene skrivnosti razkrile in boš videl kakšen zblojen debil si bil.
In kot prvič preberi kaj pišem vse v tej temi pa še v temi PRAZNO GNEZDU JE NAPLAVILO NJEGOV FETIŠ in boš videl, da sem ravno jaz največji nasprotnik LGBT+++ ideologije in ideologije liberalnega feminizma!!! O čemer očitno nisi imel pojma, ker ti sklepaš o tem kakšen je negdo le skozi svoje stereotipe in klišeje. Do takrat pa ne komentiraj stvari, ki so preveč kompleksne zate.
Ker jaz nimam ne ideologije, ne mnenja! Res je da berem raziskave a še pomembnejše je to da sem po naravi raziskovalec in le po temu kar vidim si ustvarim sliko! Ugotovitev da je večina ljudi, moških, biseksualcev ima dolgo zgodovino vohunjenja in zalezovanja mojih sošolcev, hetero prijateljev, sorodnikov in vsak mesec se potrudim, da govorim vsaj z 30 do 40 naključnimi neznanci.
MATJAZKO, 29.11.2021 ob 23:17
Teatralna kraljica drame in histerije, trditev, da je vsak moški “malo” biseksualen, je bolj pogojeno s tvojo seksualno željo in ideološkim prepričanjem, kakor pa z objektivno realnostjo ali resnico.
Ravno tako kot seksualno nepotešen moški misli, če jim ženska prijazno odzdravi, da ji je seksualno privlačen. Pristranska subjektivna interpretacija, ki spušča vodo na lasten mlin, kakor pri tebi, ki si obkrožen s prikritimi geji, malo morgen. 🙂
Alfa in omega postulat matere narave je reprodukcija, razplod, razmnoževanje, s tem, da smo samci veliko bolj pogrešljivi, kakor samice, zato je višji procent homoseksualnosti, spopadi s smrtnim izzidom itd.
Ti Matjažek tako prisegas na alfa in omega postulat narave, da v tem imenu pojasnjujes pojav homoseksualnosti pri živalih in ljudeh kot stranski produkt tega darwinisticnega postulat? Poveličuje BOJ alfa samcev? Ti pa-res nimaš pojma o evoluciji.
Pa če že prisegas na svojo znanost, te opomnim, da prav znanost razlaga homoseksualnost tako, da relativizira ta postulat reprodukcije.
A so ti res stare mame tolk možgane sprale, da misliš, da smeš doživeti orgazem le takrat, ko obstaja možnost, da se iz tvoje sperme izrodi spočetje?
A ti res ne razumeš, da se seksa zaradi užitka, ne zaradi reprodukcije?
Počelo vsake evolucije eksistence je užitek, zapoved reprodukcije je pa tvoj vatikanski sindrom.
Asena V., 30.11.2021 ob 00:15
Ti Matjažek tako prisegas na alfa in omega postulat narave, da v tem imenu pojasnjujes pojav homoseksualnosti pri živalih in ljudeh kot stranski produkt tega darwinisticnega postulat? Poveličuje BOJ alfa samcev? Ti pa-res nimaš pojma o evoluciji.
Pa če že prisegas na svojo znanost, te opomnim, da prav znanost razlaga homoseksualnost tako, da relativizira ta postulat reprodukcije.
A so ti res stare mame tolk možgane sprale, da misliš, da smeš doživeti orgazem le takrat, ko obstaja možnost, da se iz tvoje sperme izrodi spočetje?
A ti res ne razumeš, da se seksa zaradi užitka, ne zaradi reprodukcije?
Počelo vsake evolucije eksistence je užitek, zapoved reprodukcije je pa tvoj vatikanski sindrom.
Matjažko bi tud Haiderju nastavu, če bi mu rekli, da je to najbl prou ?
Kokoši, 29.11.2021 ob 23:48
PETELIN sicer pa me zabava, kako zelo te boli, da je bil tvoj idol gej! ? Kako težko se vam je sprijazniti z tem. ? Upam, da še za fotra ali dedka zveš, da sta bila najmanj biseksualca.
jaooo ne vem kk ti zadaneš ritno odprtino k vse zgrešiš. hahaha
“MATJAZKO”,
dej mi ti raje nekaj povej. Kaj je bila slika tistega čudaka, poženščene karikature, ki si jo vedno imel za avatar?
A si ti tudi en tistih heteronormativnih zmedencev, ki si oblačijo ženske čipkaste spodnje hlačke, si obuvajo ženske čevlje in se ličijo? Glede na to, da je fetešizacijo spolov ustvarila ravno heteroseksualna družba, ko si je izmislila družbeni spol in je z tem začetnica 50 novih spolov lgbt+++++… Zdaj pa vse gre v smeri, da zaradi vas bolnikov trans postaja norma, ki bo vsepovsod prisotna. Fetiši se pa obnašajo tako, da udarijo še na nasprotno stran, torej na moške, da se še vi šemite v klovnese, kot ste v to stoletja šemili ženske. TRANS je sopomenka za heteronormativnost.
Samo en od dokazov, da je heteroseksualnost nenaravna in odklonska in družbeni konstrukt. Še 100 dokazov lahko napišem. Ker tudi sicer hetero ni bila norma niti v drugih starih nekrščanskih civilizacijah. Nikoli niste bili normalni niti naravni. Celo v obdobjih določenih držav niti v krščanstvu ne. In ti se le omejenec ujet v utvarah svojega časa in prostora.
Lej take odvratne karikature kot si vrjetno bil ti na sliki svojega avatarja sem v gejevskem svetu videl le na gejevski sceni v gej lokalih. In to so bili ljudje brez osebnosti, ki so postali karikatura tega kar jim je dočila heteronormativna družba, torek kakršen naj bi bil gej po pomanjkanju domišlije brezvezne heteronormativne družbe, ki je iz strahu pred “drugačnimi” iz njih ustvarila stereotipe in klišeje. Naprimer spomnimo se kot kakšne klovenske karikature so prikazovali geje v hollywoodskih filmih. Isto pa je s črnci v ameriki kot je to odkril en največjih borcev za temnopolte v ameriki.
Danes pa bo vse začelo postajati trans ker to je vaša hetero stvar. In me samo zanima, če si ti tudi ena od takih absurdnih čudnih karikatur v ženskih spodnjih hlačkah, kot jih opisujem?
Joj kakšni bogi revčki neubogljeni ste. Geje imate za neke čudaške vesoljce, ki v Ljubljani našemljeni hodijo po paradah, medtem, ko v vašem normalnem življenju jih pa ni. Bognedaj, da bi imeli iste pravice kot vi.
Potem pa kar naenkrat zveste, da je bil negdo, do katerega imate globoko spoštovanje in, ki naj bi bil negdo od tistih, ki so najbolj zaznamovali našo mlado državo gej! Pa se vam podre svet.
Ne to pa nikakor ne more biti res!!! Sej on pa je bil ja med normalimi si mislite.
Ker če je pa on bil gej pa to pomeni, da lahko vsak to skriva v sebi. In ne pozabite na biseksualne moške, ki jih je 80 krat več kot gejov in te nimajo nobenemu namena povedati, kako so usmerjeni saj v družbi z lahkoto izpadejo hetero glede na to, da imajo radi tudi ženske. Ker to pomeni, da so geji ali pa biseksualci lahko tudi vaši očetje, dedki, bratje, sinovi.
Kakšna katastrofa. Ne to pa ja ne more biti tako. Ker geji/bi so pa je neki čudaki, ki ste se jim smejali in pljuvali čez njih ko ste gledali njihove parade ali ko ste jih videli na cesti in samo zaradi njihovega čudnega ženskega obnašanja kar zakljičili, da to so pa zihr pe.dri.
Kaj a zdej je pa kar vsak lahko pe.der/biseks in niti tega ne vemo. JOJ VI BOGI REVČKI PATETIČNI.
Forum je zaprt za komentiranje.