Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Spolovilo čistejše od ust?

Spolovilo čistejše od ust?

Pozdravljeni vsi skupaj.
Imam eno vprašanje, ker sem očitno nepoučen o določenih zadevah.

Torej, da grem kar na dan z besedo. Ali drži, da da so genitalije čistejše od ust?
(v primeru zdrave nepromiskuitetne osebe, ki normalno skrbi za splošno higieno)
Če to drži, potem bi lahko rekli, da je oralni seks varnejši od poljubljanja ?

Po moje najbolje, da svoje vprašanje nasloviš na zdravniško zbornico ali medicinsko fakulteto ali neposredno na svojo izbrano osebno zdravnico, ker se mi zdi, da se ne boš zadovoljiv z laičnimi odgovori.

Najbolj varno pa je, da se od vsega distanciraš.

Od poljubov ali orale ali obojega? :)))

Od poljubov ali orale ali obojega? :)))[/quote]

Od LJUDI:).

Od poljubov ali orale ali obojega? :)))[/quote]

Od LJUDI:).[/quote]

Predvsem od tistih, ki kričijo po forumih…te ljudi imaš v mislih, ne? 🙂

Od LJUDI:).[/quote]

Predvsem od tistih, ki kričijo po forumih…te ljudi imaš v mislih, ne? :)[/quote]

Ups, zdaj sem že kot Matkič:))).

O lej jih kolegici. Punci kaj dogaja? 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

USta niso čista. V njih je leglo bakterij. Sploh pri tistih, ki redno ne obiskujejo zobozdravnika in ne skrbijo za ustno higieno.

Razen če uporabljaš Listerine Totale care 🙂

Razen če uporabljaš Listerine Totale care :)[/quote]

Ta je samo 99% učinkovit. :))) Me prav zanima, kako so tako natančno izračunali…:)))

Ta je samo 99% učinkovit. :))) Me prav zanima, kako so tako natančno izračunali…:)))[/quote]
No v tem primeru je potem nekaj podobnega kot sveže umita mucka…. 🙂

Kakorkoli že, raje vidim, da mi prijatelj pritisne en poljubček na lica, kot pa …

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Antilopa

Saj pravim, GF je namiguša , razposajenka, spogledljivka…. , potem pa jo moški kontaktirajo in so “psihoti”. :))) Dobro ti to spregledaš ženske, Antilopa… 😀 haha

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Saj pravim, GF je namiguša , razposajenka, spogledljivka…. , potem pa jo moški kontaktirajo in so “psihoti”. :))) Dobro ti to spregledaš ženske, Antilopa… 😀 haha[/quote]

Ups, ta post menda semkaj sodi: http://med.over.net/forum5/read.php?124,9566893,page=7

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Zadeva je precej relativna, ker so na vsakem koncu drugi mikro organizmi, ki živijo z nami.
Tudi čistoča je precej relativen pojem: kadar izpraznijo greznico rečejo, da je čista, ko ti pa pes do čistega poliže krožnik pa menda ni čist 😉 , kljub temu, da v pasji slini/gobčku ni patogenih bakterij (v človeških ustih so).

Margot- bom razmislil prihodnjič kako bi te pozdravil, ker ne vem kdo vse in s kom ali čim te je na lička…pozdravil :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ta je samo 99% učinkovit. :))) Me prav zanima, kako so tako natančno izračunali…:)))[/quote]
To je le varovalka, za primer, če kdo ne bi bil zadovoljen in da lahko še naprej razvijajo in prodajajo nove in bolj popolne izdelke. 🙂

Je pa res, da imamo v ustih več različnih bakterij, saj so usta in naše dihalne poti veliko bolj izpostavljeni zunanjim vplivom in s tem možnim okužbam, kot so prehlad, gripa, angina…..
Seveda pod pogojem, da oseba svojih spolnih organov pretirano ne izpostavlja zunanjim vplivom. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close