Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek spolnost

spolnost

imam en problem:
fant pravi da sem v sexu čisto podrejena, tega razumem oz. mislim da ni tako, saj je sex čisto običajen. Pravi da nič ne dam od sebe oz. “zahtevam”.
Res da se ne obnašam kot prostitutka, ampak trudim pa se. Pomagajte, čisto sem obupana, rada bi bila dobra v postelji.

prevzami kdaj pobudo

Bodi kot prostitutka, pa bo vesel. (Mislim do njega v postelji.) Mogoče bo še tebi všeč. Če ti ne bo pa prenehaj.

saj bi po eni strani rada, me je pa malo sram. oz. zdi se mi da bi bila preveč egoistična če bi prevzela pobudo. Zanima me kako ve to počnete, ali prevzamete pobudo, ali kaj rečete, ali samo naredite? Res sem prav slabe volje zaradi tega. On mi skoz govori naj mu kaj povem kaj si želim, ampak ne vem kaj naj rečem, ker mi je to bedno; pa pravi da nisem čist sproščena, kar pa se mi tudi ne zdi da bi bila vedno.

ja, kot so že napisali. vzemi stvari v svoje roke – dobesedno :))) najprej mogoltni cmok, ki nastane v odločilnem trenutku in začni odločno, pa čeprav te bo stiskalo vsepovsod (po nekaj minutah boš zadovoljna kot še nikoli). najprej mu povej,da si ga želiš (uporabi pa seveda svoj stavek: npr. poigraj se z mano ali pa kaj bolj “packastega”).

vedeti moraš, ko boš prešla k dejanjem, da je baje takole: ženske zakuriš, če greš od obrobja k bistvu, torej če te tip najprej začne kurit po vratu, ustnicah, prsih, stegnih in šele na koncu v črno tarčo (ali blont). pri moških je baje obratno. takoj moraš k bistvu. primi ga za njegovo bogastvo, pobožaj ga po jajčkih, skratka osredotoči se na njegovo “tam kjer najbolj paše”. že to mu bo všeč, ker boš malce vzela komando v svoje roke (u, se dobro sliši).

potem pa nikar ne obleži na hrbtu. prevali njega na hrbet in se uleži nanj. potem si lahko dovoliš vse, kar hoče tvoja domišljija.

toliko zaenkrat, ostala navodila so plačljiva :)))

samo pogumno in odločno. boš vidla, da boš bolj uživala v sexu, če se boš ufurala v to, da si dala pobudo. v tem primeru boš blj pripravljena na vse, že s svojimi mislimi, kaj boš in kako boš, boš zakurila tudi sebe. ko pa bo njemu začela uhajat para iz ušes, boš pa sploh zadovoljna.

Seveda moras prevzeti pobudo – verjemi, da bo to tvojemu moskemu zelooooo vsec :-). Kaj narediti? Hm…splezaj na njega in akcija…izklopi, da ti je cudno ali da ti je nerodno….vaja dela mojstra

Zadevo v usta in fafaj,pa obleči se v sexi obleke in akcija brez predsodkov in sramu.

Mojga totalno zakuri, če zravn mal prostaško govorim..sej se zdi tko na začetku ful čudn, pa ti je nerodn..sam sex je igra, ki dopušča vse. Sej veš kaj moški rabi: gospodinjo v kuhinji, mater za otroke in kurbo v postelji :))

Ne razumem kako ti jo lahko liže in zraven govori kake glupe traparije.

Žan: to že delam ampak očitnmo ne zadostuje.

Blondy: ali lahko navedeš kakšen konkreten primer?

Hvala

Ko bo za računalnikom, ni važno kdaj pojdi do njega. Ga začni božat po vratu, pa malo mu vrat zmasiraj, potem se pa preseli v njegovo mednožje. Z vlažnimi usti ga začni poljubljati po vratu, ušesu, ga obrni k sebi in ga začni strastno poljubljati. Začni ga slačiti. Ko te bo začel poljubljati, ga usmeri tam kjer ti je še posebja všeč. TI je všeč da te poljublja po vratu mu obrni glavo tako, nakaži kaj želiš. Če te ne bo razumel mu povej kaj želiš.
Ko ga boš slekla, ga pusti sedet na stolu, ti pa pred njim poklekni. Dvigni ritko, da jo bo videl in mu ga daj v usta. Poliži mu jajčka, notranjo stran stegen. Zraven premikaj ritko. Potem pa vstani pred njega. Mu nasloni glavo na svoja prsa sama pa se začni božat po mucki. Ko bo fino zrajcan pa se vsedi nanj,……..

Mogoče je druga možnost, ko se bo tuširal, pojdi z njim. Glej ga ko se bo tuširal, naj vidi kam ga gledaš. Ko se bo začel brisati pa ti prevzemti to delo. En nasvet ne obriši ga do konca, pogrni brisačo na tla in se vsedi nanj.

KAj pa vem, ne vem s čim maš težave. Z zapeljevanjem ali samim seksom. Lp

L

Zamenjaj fanta! Očitno si tip ženske, ki ji je nerodno, da bi se obnašala “pokvarjeno” in če te fant sili v to, ni pravi zate. V kolkkor bi imela takšno obnašanje “v krvi”, potem bi to počela že od samega začetka. V tem bi morala uživati tudi ti! Zatorej – najdi si drugega, ki je bolj umirjene narave in kar naenkrat boš ugotovila, da si, za njega, zelo dobra v postelji.

ne sekiraj se, taka je vecina zensk, tko prevec svetniških, pa ne vzet preveč resno vse tele strašno razuzdane ženske na forumu

neroda ti je dobro povedal, če nisi taka že po naravi, je brezveze da delaš nekaj na silo, ker bo izpadlo narejeno

sej eni tipi pa ne marajo žensk, ki v postelji niso zadržane- sledi vprašanje “ti, kolk si jih pa ti imela?” brrr mislim kot da je to od tega odvisno

Ne morš no, pa v kerih časih ti žviš?? 17. stoletje??

B: “Mojga totalno zakuri, če zravn mal prostaško govorim..”

Žan: “Ne razumem kako ti jo lahko liže in zraven govori kake glupe traparije .”

Itak, da si se totalno zavozlal. Potem pa še ne vem, kako se ti lahko zdi to problem, kar si rekel. Pač kaj rečeš in ližeš dalje. LOL!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zakaj?

Joooj če nimate niti tolk domišljije, da sta s tipom packa v postli..bogpomagej!

Ta tvoj fant ti ustvarja negativno samopodobo in počasi začenjaš verjeti, da si res nesposobnav sexu. NISI!! Tudi jaz nisem bila nikoli preveč napadalna v sexu, pač nimam takšen karakter. Ampak ker sem imela partnerje, ki so me znnali “zakurit”. Ko si totalno zrajcan ti vse zavore popustijo. Načrtno in premišljeno pa se ne moreš spremenit. To more biti spontano, seveda pa te mora partner spodbujati v pozitivnem smislu.

In začni že enkrat uživat v sexu ne parazmišljaš kaj naredi prav in kaj ne. Mislim ,da ni boljše stimulacije kot ta da vidiš da partner uživa in mu prihaja. Ja pa kakšen glas lahko tudi spustiš..

Jaz je raje popolno obdelam z jezikom in ne prekinjam igre,vsak ima svojo tehniko gospod Marko.

Gospod Žan, razumem da ima vsak svojo tehniko, jaz sem ti samo nazorno pojasnil, kar nisi razumel. Se spomniš? ; )

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne me učiti kako se stvari streže,ha,ha.

številčno sm jih mela velik, ampak vse nekaj na pol; tko da res nisem dosti “pravega” doživela.

Ja mogoče je problem v partnerju, sigurno pa nekaj tudi v meni.

jaz bi ti pomagala
ampak ne bom tu tega pisala.

napiši mail,
pa ti bom napisala konkretne nasvete
kako se zapeljuje in začara moškega

problem si pa definitivno ti.

Tu pa ne moreš napisati, ker se bojiš, da…??? hmm

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close