Spolni napad na MAČKO s strani fantov na Hrvaškem
Na počasi, 25.06.2023 ob 12:15
Pobit, 25.06.2023 ob 11:03
Ravno razlagala otrokom. Te mulce bi bilo samo za pobit. Iz takega ne bo nič dobrega zraslo, skoda nadaljnega denarja in energije. Zlo človek ne potrebuje in zlo hranit je neumno početje.
Pobit, ampak na enak način in zelo počasi, da občutijo, kar so sami počeli živemu bitju. Futrat to golazen je neumnost.
Pobit ali posilit?
Vsaj kot sem prebral se gre bolj za posilstvo.
Je bilo še kaka druga vrsta mučenja prisotna razen spolnega?
Je mačka umrla? Nimam te informacije. Bi bilo pa vredu, če kdo od vas pove, če je zasledil kako je z mačko.
Točno tako, 25.06.2023 ob 12:11
Alica445, 25.06.2023 ob 10:57
Morda sta njegov oče in mati v sorodu. Iz takega para ne pride nič dobrega. Ali ima ta fant slabe gene, ali duševno motnjo, ali je umsko zaostal….Mučitelji živali so bodoči psihopati in serijski morilci
Vsak tak primer bi moral biti alarm. Mučitelji živali so potencialni mučitelji ljudi. Takšne osebke bi bilo treba iztrebiti, da se tovrstni izprijeni vzorci in geni ne širijo dalje.
Včasih to drži, da nekdo, ki vrši spolno nasilje želi tudi na drug način poškodovati svoje žrtve(uživanje oz.potreba po fizičnemu nasilju). (naprimer poglej serijske morilce)
Bi pa rekel, da je bolj kot, da bi ti fantje hoteli ubiti mačko možno to, da bojo še hoteli se tako spolno izživljati, posilili kakšno žensko itd.
Je pa tako, da če bi vse te ljudi POBILI ali IZTREBILI potem tudi vas ne bi bilo na svetu, saj so bili vaši predniki isti. Včasih so bile vse ženske posiljene, veliko je bilo incesta, pedofilije in tudi zoofilije o čemur je ta tema.
Preberite malo Mileno Miklavčič.
Torej če bi se take pobijalo tudi vas ne bi bilo na svetu.
bozomon, 25.06.2023 ob 10:26
Kokoši anonimno, 25.06.2023 ob 10:25
Skupna točka, 25.06.2023 ob 10:20
Tretjo razredni geni. Saj to ni nič novega. Afganistanci koze, balkanci mačke, oboji so pa iz nekih zahojenih vukojebin
Isto je bilo včasih v Sloveniji. Ko je cerkev prepovedovala še prepovedovala še spolnost med možom in ženo, če ne seksata za razmnoževanje se je množično posijevalo ovce in koze. Tudi incesta in pedofolije je bilo polno.
Hrvaška pa je zelo pedofilska(katoliška) država.
Najbolj hecno pa je ko takšni nasprotujejo porokom istospolno usmerjenih. Kmetje iz incesta rojeni. 😀
Neka svi su oni ludi a ti normalan…
Jaz sem homoseksualec.
Po moje je homoseksualnost nenaravna.
No vsaj pri ljudeh. A zaradi tega še ne moremo posploševati na vse. Morda pa je pri pingvinih čisto naravna, saj ravno gejevski in lezbični pingvinski pari skrbijo z večjo populacijo, ker pač pingvini lahko poskrbijo zgolj za enega mladiča, imajo pa včasih dva. Ti pa pač grejo v posvojitev istospolnim parom.
Pri ljudeh bi rekel pa da ni naravna. Razen če je to način matere narave, da omejuje populacijo ljudi. Bi dopustil to možnost?
Darw., 25.06.2023 ob 10:25
Sicer ne da bi nekaj zagovarjal itd. ampak ne se ženske delat , da nimate tudi norih, npr flaša u p, štil od metle u p. dva u p. roka u p. živali razne da je* u p, razna plastika, guma u p..-
V glavnem oba spola sta “strgana” v teh zadevah. No v vseh.
No, no Darwin. Ne vem od kod ti takšne deviantne ideje. Ampak, tudi če katera to počne, počne to SEBI. Ne muči drugih živih bitij in v tem je bistvena razlika. Vsakdo lahko SEBI in S SEBOJ počne kar hoče in nihče ga nima pravice obsojati. Nima pa pravice trpinčiti drugih živih bitij. Problem cerkve in njenih moralističnih pripadnikov pa je, da obsojajo človekova ravnanja proti sebi in skušajo dirigirati ravnanja, razmišljanje in delovanje vseh in vsakogar, ne glede na to, ali imajo enaka prepričanja kot ta institucija. To je bolno, že kar psihopatsko, najmanj pa brez empatije in zmožnosti stopiti v čevlje drugega človeka.
Anonimno712, 25.06.2023 ob 14:14
No, no Darwin. Ne vem od kod ti takšne deviantne ideje. Ampak, tudi če katera to počne, počne to SEBI. Ne muči drugih živih bitij in v tem je bistvena razlika. Vsakdo lahko SEBI in S SEBOJ počne kar hoče in nihče ga nima pravice obsojati. Nima pa pravice trpinčiti drugih živih bitij. Problem cerkve in njenih moralističnih pripadnikov pa je, da obsojajo človekova ravnanja proti sebi in skušajo dirigirati ravnanja, razmišljanje in delovanje vseh in vsakogar, ne glede na to, ali imajo enaka prepričanja kot ta institucija. To je bolno, že kar psihopatsko, najmanj pa brez empatije in zmožnosti stopiti v čevlje drugega človeka.
Ja še posebaj zato, ker je potem ravnanje cerkve vedno imelo protiefekt, torej nasprotno od tega kar so želi doseči. Hoteli so z zatiranjem spolnosti dobiti moralne, vzdržne ljudi, ki bojo dobri moži in žene, povzročili pa so seksualne sprevrženosti brez primere.
Čudno da se cerkev tako zelo tolerila, medtem ko so z nacisti po 2.svetovni vojni ravnali zelo grdo(kot so si tudi zaslužili).
Torej, 25.06.2023 ob 13:56
Mimogrede, a v piščance so že probali?
V noveli od BREDE SMOLNIKAR pisateljice ki je poznana predvsem po dolgem sodnem procesu s sestrami, ki so v njenem romanu prepoznale svoje starše, moški posili GOSAKA, ki ga žena nato poškodovanega ubije in pripravi za kosilo.
Romani BREDE SMOLNIKAR so po resničnih dogodkih.
Meni je vedno bilo čudno, da se ljudem z vasi dovoli govoriti proti porokam istospolnih in posvojitvam za istospolne pare in da so takšni ljudje od takšnih prednikov imeli pravico se izreči o teh stvareh odločati na referendumu.
Kot da bi dali pravico pedofilom odločati o vaših partnerjih in otrocih.
Ma da mucis zivali to res ni uredu a da jih pa samo nategnes to pa ni nic takega enkrat sem biv toliko potreben kurac trd kot kamen in v tistem trenutku je bila samo koza na voljo in sem jo lepo nategnu se skornje sem imev gumijaste visoke zadnje noge od koze v skornje in dajmo misko koza je lepo drzala ker vem da je uzivala po koncanem je se zablejala to je pomenilo da je bila srecna
Star 52 let, 25.06.2023 ob 23:23
Ma da mucis zivali to res ni uredu a da jih pa samo nategnes to pa ni nic takega enkrat sem biv toliko potreben kurac trd kot kamen in v tistem trenutku je bila samo koza na voljo in sem jo lepo nategnu se skornje sem imev gumijaste visoke zadnje noge od koze v skornje in dajmo misko koza je lepo drzala ker vem da je uzivala po koncanem je se zablejala to je pomenilo da je bila srecna
Verjetno si nasprotnik nudizma. In iz verne tradicionalne družine. Nasprotuješ tudi istospolno usmerjenim.
Forum je zaprt za komentiranje.