Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Spolne fantazije

Spolne fantazije

Hojla vsem skupaj….no naj kar začnem kaj me muči….ta vikend sva imela z mojim najdražjim odprt pogovor in se mi je zaupal o svojih fantazijah z dvema ženskama…in sicer jaz in še ena zraven..vse lepo in prav,ampak potem je pogovor letel že nato, da me je spraševal, ali bi probala še z enim parom ali jaz in še ena in on…tako,da se mi je zdelo,da hoče te fantazije on izpolnite..upam,da razumete kaj hočem povedati…vem,da ima skoraj vsak moški take fantazje..kot imam jaz z dvema….ampak pri meni so to res fantazije….in najhuje mi je predvsem to, ker sem bila kar šokirana,da sem iz njegovih ust slišala kaj takega..saj mi je prej deloval bolj konzervativne sorte…po svoje se brez zveze obremenjujem,ampak saj me razumete…ima kakšna podobne izkušnje,kajti bila bi jih zelo vesela,,,…lep dan še naprej…

Zdi se mi, da ima veliko moških takšne sanje. Predvsem dve ženske in on, car…. Predvidevam pa, da jih bolj malo uresniči te svoje želje. Vsekakor pa jih je veliko manj, ki si želi ali pa celo uresniči, trio – on, njegova draga in neznani ali pa znani moški. Te sanje, ene ali druge, nosijo v sebi določen naboj prepovedanega in dokler so sanje in dokler se o teh sanjah samo pogovarjata, toliko časa, sigurno, delujejo kot pospeševalec bitja srca. Ko jih bosta skušala uresničiti, obstaja velika verjetnost, da bo nekomu od vas, že na samem začetku, še preden se stvar uresniči, dokaj hudo, nerodno, rad bi se umaknil, vendar si ne upa. Kaj bo rekel partner? Da ga ne maram več? In tako nekateri vztrajajo, predvsem moški, kajti oni nimajo toliko pomislekov, če je v vprašanju še druga ženska. Pari, v tej kombinaciji, ki vztrajajo do konca, se kasneje srečujejo z mešanimi občutki. On vesel, zadovoljen, govori kako vas ima rad, kakšno veliko željo ste mu izpolnila, koliko mu to pomeni, …., VI pa – v vas pa strašen črv, ki gloda in gloda. Kako da mu nisem jaz zadosti, kaj sem storila, itd.. Govorim o povprečni ženski, ki je podlegla partnerjevemu pritisku. Nekateri pari, vendar ti so v manjšini, nadaljujejo s to prakso, nekaterim pa se življenje po tem dogodku precej spremeni in to ne na bolje. Še huje je v drugem primeru, ko naj bi bila tretja oseba moški. Ko pride do te uresničitve, redkokateri moški zdrži ob pogledu na drugega moškega na in v njegovi partnerki. Tu so posledice še hujše. Procent razdrtih parov, ki so se razšli in to ne na lep način, je sigurno večji.

Vse to odpade v kolikor sta oba malo bolj svobodomiselna, vendar takih ni tako veliko. Sigurno pa ti nisi takšna, drugače ne bi bilo tega vprašanja. Moj nasvet – Naj sanje ostanejo sanje.

Jaz ne bi pristala, če si tudi sama ne bi želela, in on, če te ima res rad, bo tvojo odločitev sprejel in spoštoval. Se pa strinjam s tramvajem.

LP

Naj fantazije, ki vključujejo 3.osebo ostanejo le fantazije. Pri meni bi. In priznam, da bi se tudi meni malce vklopil alarm, če bi mi partner kaj takega svetoval.

Jaz pa sem pristala, ko mi je fant predlagal, ce bi sli v troje. Sla sva se z eno punco in bilo je super. Zakaj vkolpil alarm? Ce se oba strinjata, zakaj pa ne?

A lahko en moški nekaj pove? Sem sicer samski in mi še ni uspelo najti tiste s katero bi si želel oziroma bi uspel ustvariti “dolgoletno monogamno zvezo”, a da ne bo pomote – upam da jo najdem (in to kmalu). So pa take in podobne fantazije pogosto v moških glavah… In nekako upam, da če najdem tisto pravo, da me ne bodo zanimale popolnoma nič drugače kot samo fantazije. Ja, da se bova pogovarjala o njih kdaj pa kdaj in se hihitala, to si želim. Si pa ne želim, da bi šla na pot uresničevanja – ker se poznam in sem skoraj siguren, da bi me kasneje najedalo… A seveda upam, da bova najin svet napolnila dovolj z nekimi drugimi, “pravimi” vsebinami, da nama o nekem uresničevanju fantazij niti ne bo treba misliti…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close