spolne čakre, prometne
Pred časom je nekdo na enem forumu zapisal, da bi naj bilo nekaj narobe s spolnimi čakrami ljudi, povezano bi naj bilo s pogostimi prometnimi nesrečami in nesrečo v ljubezni. MOžno, da je popolen larifari, če pa je katera zasledila kaj v zvezi s tem, pa naj prosim napiše… Saj nekako ne verjamem tem stvarem, ampak moje ljubezensko življenje pri 23-ih je nula (baje sem lušna, ampak se mi je menda težko približati….kakorkoli že…), če pa se zgodi kaj pozitivnega in začutim kakšno energijo s kom, povezanost…sem čez nekaj dni v bolnici po prometni, popraskam avto, ali pa je avto totalka, jaz pa z nekaj udarninami… To je bilo že četrtič, vozila sem samo enkrat, pa še to ni bila moja krivda. Kot da mi kdo ne privošči vsaj malo sreče! In ker ne vem več, kako se naj še zaščitim pred tem, sem začela razmišljato o teh čakrah, pa niti ne vem, kaj točno je to…
Vesela bom kakšnega odgovora, mnenja
Kolikor se spomnim, je bilo pred casom nekaj napisanega na to temo.
Ne vem, ce je bilo v povezavi s spolnimi cakrami. jaz se spomnim urokov. Crna magija pa to… Kaj je res in kaj ni res? Verjetno tisti, ki so to doziveli se kako mislijo, da je res, ostalim se zdi neumno.
Jaz ti kar verjamem, da se ti ful dogaja, zal pa ti ne znam pomagati. Upam, da se bo tu nasel kdo, ki ve kaj vec…
Povprasaj na http://www.bioigor.com
Forum je zaprt za komentiranje.