Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spokajte se v kaksno vukojebino… Save your A.S.S!!!

Spokajte se v kaksno vukojebino… Save your A.S.S!!!

Folk, spokajte se v kaksno vukojebino dokler je to se izvedljivo. Prodajte kar lahko in SPIZDITE iz “razvitega” zahoda. Takoj!!!

Cepljeni, verniki v uradno, covid “znanost”, itd:

Nekaj casa boste sicer se imali obcutek, da ste moralno in drugace zmagovalci. Ampak… ne bit prevec samozavestni. Ker na koncu boste ravno vi najbolj potrebni empatije drugih.

Da vam ne rabim jaz razlagati “zakaj”, ker se mi vec NE DA!

https://youtu.be/VKF8eI9QbIA

Vem, verniki v komunajzarske vrednote, vecina Slovencev, tega ne zmorete prenesti. Ampak nic DESNEGA se nam ne obeta. Zato vam tudi pravim, da se vam obeta realna verzija sveta v utopijo katerega ze celo zivljenje verjamete, da je dober.

Človek je nevidno bitje v materialnem telesu. Vi kot nevidno bitje krmilite materialno telo. Med sabo komuniciramo kot nevidna bitja. Kot nevidna bitja smo med sabo povezani na neviden način. Materialno telo je iz atomov, nevidno bitje ni iz atomov. Moč besed je več kot neskončna. Besede niso iz atomov. Inteligenca je skrita v besedah.

Vrtim se!

xrobe, bravo

Zanima me področje, ki se mu reče metafizika, paranormalno, nadnaravno in podobne zadeve. Zakaj bi hodili med šamane in se tam učili raznih spretnosti, ko imamo na voljo internet in forum, ki nam omogoča izredno širok spekter delovanja.

avtor posta. Veselo za tabo gremo počasi vsi v PM

Odgovor na objavo uporabnika
xrobe, 09.12.2021 ob 03:53

Zanima me področje, ki se mu reče metafizika, paranormalno, nadnaravno in podobne zadeve. Zakaj bi hodili med šamane in se tam učili raznih spretnosti, ko imamo na voljo internet in forum, ki nam omogoča izredno širok spekter delovanja.

Spet me vrti!

boul shit, 09.12.2021 ob 04:28

avtor posta. Veselo za tabo gremo počasi vsi v PM

Ne pricakujem, da bo kdorkoli izmed prisotnih z mazincem mignil. Lazje je sedeti na riti, tako kot do sedaj, in cakati, da vse skupaj pac mine. Menda pomaga pozitivno “razmisljanje”, vera v pravljicno predstavo o “znanosti” pod pretvezo katere se nas iz dneva v dan bolj onemogoca in “funkcionarje”, ki nam seveda zelijo vse najboljse.

Anyways…

Jasno mi je, da kdor je celo zivljenje verjel v same neumnosti, se ne more iz vceraj na danes zbuditi. Niti se da iz danes na jutri kamorkoli “spokati”, ker za kaj takega je poleg zdravja in financ potrebno se marsikaj, kar povprecna vrtna solata, ki zivi od place do place, niti slisati ni sposobna, kaj sele razumeti ali izvesti. Cas za pripravo terena za situacijo v kateri smo se znasli pa je bil ze davno tega.

No, koncno bi lahko razumeli zakaj Hitlerju ni bilo tesko pobiti in pokrasti toliko zidov. Vecina populacije mu je rade volje pomagala. Vecina zidov pa ni bila v stanju narediti drugega kot cakati. Potem pa ste ljudje se celi besni, ce vam kdo rece, da ste ovce.

Jaz sem za sebe poskrbel. Drugim sem poskusal pomagati. Ampak… je kot je.

Zadeva je preprosta.  Cepite se ! . Sploh ni dileme, da je cepljenje prava stvar. Kako lahko pljuvate po znanosti , potem pa za vsako figo hodite k zdravniku.   Pojdite vsi skupaj v k…., dost vas imamo!

Qiqqe, 09.12.2021 ob 06:55

Zadeva je preprosta.  Cepite se ! . Sploh ni dileme, da je cepljenje prava stvar. Kako lahko pljuvate po znanosti , potem pa za vsako figo hodite k zdravniku.   Pojdite vsi skupaj v k…., dost vas imamo!

Razmisljanje budal… 😉

Haloo ?  Znanstveniki so budale ?    Vi kavc dohtarji s poklicno solo ste pa pametni ?     Pa zemlja je ocitno res ploscata..

Nekateri še kar mislijo, da so znanstveniki nezmotljivi, da ne morejo biti korumpirani in pristranski. Temu se reče naivnost, nevednost, da ne rečem – neumnost.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close