spodnjice!
S tem, da ti pri Neckermannu (če naročaš po telefonu) takoj povejo, ali jih imajo na zalogi oz. v kolikem času jih dobiš. Pri Quelle so pa bili ponavadi dolgi dobavni roki. Ne vem, če so se zdaj kaj popravili, po mojem je pametno vprašat. Verjetno se pa dobijo tudi sicer v kaki trgovini s spodnjim perilom.
Lahko si pa za oblikovanje kupiš tudi nogavice. Išči take, na katerih piše “push up” ali “brasil efekt”. Sem jih imela pod eno obleko, ki se zelo uleže na obline, pa so se super obnesle. Stanejo pa menda okrog 2.000, spodnjice pa tudi nekaj takega, se mi zdi.
Za čez tvojo kombinacijo (da ne odgovarjam še v drugi temi) bi pa mogoče kaki bolero…
Pošlji oblikovano (17-04-04 21:47)
Ne, Pujsika. 🙂 Če gre za drobne korekture pri točno določeni vrsti oblačila, ni zjutraj nobenega JOJ. Če imaš oblačilo, ki poudari kako negativno podrobnost, z drugim jo pa lahko prikriješ, je to samo izenačitev na naravno stanje.
Približna primerjava: velika razlika je, ali imaš na obrazu 5 cm demit fasado s finalnim premazom iz jubolina, ali pa s korektorjem skriješ zoprni mozoljček.
Forum je zaprt za komentiranje.