Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Spodnje perilo

Spodnje perilo

Zanima me ali kdaj presenetite svojega dragega s seksi spodnjim perilom in kakšno izberete? Čipkasto, prosojno, tisto, ki je spredaj ali zadaj odprto ali ste bolj nežne in oblečete kakšen lep negliže? Korzete nosite?

Moški kaj je pa vam všeč? Čipka, korzeti, prosojni ali čipkasti negliže, kakšno spodnje perilo radi vidite na svoji dragi?

Aja pa zanima me še kje kupujete? Na spletu – pri nas ali v tujini, v seks shopih?

Če je prava ženska potem po moje niti ni tako pomembno v kakšno perilo je oblečena.
Jaz osebno nisem ne vem kakšen pristaš korzetov in podobnega….

Obvezno lepo in seksi spodnje perilo. FF ali RHT nogavice na pas tudi korzet po možnosti. To mora bit, če je to moškemu seveda všeč in všeč nam je 🙂

Če je taprava ženska… je itak vseeno, kaj ima na sebi.

Po mojem okusu je pa kaj elegantnega, malce meglenega… eteričnega. Danes.
Drugič pa lahko kaj čisto drugačnega. Samo kaj direkt prostaškega ni za gledat, vse ostalo je fajn.

hehehe … pol je pa treba kar mižat, je še najbolj fajn :))

hehehe … pol je pa treba kar mižat, je še najbolj fajn :))[/quote]

jst se pa strinjam z rokom. najbolj seksi je nobliš perilo. no ja, vsekakor pa ne pod trenirko. takrat je seksi športni stil. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Perilo na njej? Le zakaj? In če že, bombažno!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

hehehe … pol je pa treba kar mižat, je še najbolj fajn :))[/quote]

jst se pa strinjam z rokom. najbolj seksi je nobliš perilo. no ja, vsekakor pa ne pod trenirko. takrat je seksi športni stil. :)[/quote]

saj, jaz sem se osredotočila samo na zadnji stavek. sem se res iz srca nasmejala. prav luštkano je napisal to, ane? :)))

Paco a ti pa brez gat po svetu hodiš? 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Paco a ti pa brez gat po svetu hodiš? :)[/quote]
Če sem dobro prebral in razumel, ni govora o letanju po svetu!
Sicer pa imam ene gate, nč bat! :-)))))))))

Paco a ti pa brez gat po svetu hodiš? :)[/quote]
Če sem dobro prebral in razumel, ni govora o letanju po svetu!
Sicer pa imam ene gate, nč bat! :-)))))))))[/quote]

razumel si že dobro… ampak baje je najlepše žensko sleči iz perila, na pa da je kar gola. kaj pa vem. ti povej. :)))))))

Hmmmm, kakšna stara majica in mal luknjaste spodnjice in potem trganje!
Hecam se!
Še vedno prisegam na bombaž!!!!

v vsakem hecu je vsaj pol resnice… pravijo. :)))

drugače pa Paco, saj ti nihče ne zvija roke, da ti mora bit všeč kakšen novejši material. ti kar pali po bombažu! :))))))))))))))

Zmenjeno!

Kaj ko pa bombažnega nič kaj lepega ne najdeš 🙁 Saj je udobno, samo nič kaj zapeljivo.

Jaz tudi nimam rada prostaškega ali cenenega spodnjega perila, ki bi naj bilo seksi – kot jih v sex shopih prodajajo. Meni je všeč npr: http://www.strastna.si/komplet-queen-livco-corsetti.html

ali pa kaj takšnega: http://www.strastna.si/neglize-calypso-obsessive.html

Jaz imam cel arzenal perila vseh možnih materialov, barv in kroja, nakar naletim na človeka, ki mu je všeč bel bombaž.
Pa gatke se še kaj pametnega dobi, modrčki so pa kriza.
Manca, rdeči negliže je tudi meni všeč, samo tega ne moreš obleči pod oblačilo. To je potem res direkt samo za “posebno priložnost” in čez kvečjemu šlafrok.

Tangice so zakon. Vsaj zame. Še tako povprečno rit naredijo fantastično.

Zapeljiva je ženska ne perilo!
Še vedno prisegam na bombaž!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close