spodnje perilo
Ne vem, kaj ti misliš pod lepo, jaz se oblačim bolj športno in so mi že malo lepše bombažne spodnjice lepo perilo, če so pa zraven še čipke, pa sploh. Kompliciram pa pri modrčkih, ker sem kljub sivemu povprečju očitno malo nestandardnih mer in težko najdem udoben modrc s kostjo, recimo. Sintetičnega perila skoraj ne kupujem, kakšen kos tu pa tam za posebne priložnosti, ko imaš perilo na sebi le nekaj ur. Marsikaj lepega in po ugodni ceni (predvsem pa udobnega!) sem dobila v Leclercu, New Yorkerju, bolj običajne stvari pa v HM. Če imaš malo bolj neobičajne številke, se dobi kaj lepega in zelo poceni tudi v Mega Outletu (sem gledala ravno prejšnji teden, a ni bilo ničesar zame).
Lepo perilo zame pomeni znamke Chantelle, Marie Jo, Cotton Club … Za nedrčke perfektne znamke. Za hlačke pa manj komplikacij, hočem bombaž. Odlični so torej Skiny, Schiesser, pa tudi Topshop, kjer so hlačke res poceni, luštne in zdržijo do neke mere tudi 90 stopinj. Redna cena 6 evrov, če kupiš 3, so ene brezplačne (v Emporiumu), sicer pa znižane v domžalskem Topshop outletu T-SHOP po 2,95 eur kos.
LP,
Lenka
Ja, to je pa res, ženskega Schiesserja je vedno manj. Samo nisem pa vedela, zakaj. 🙁
Intimissimi mi je pa lušten, samo premalo bombaža za moj okus. Ampak so pa take res sladke stvari, za kdaj super! 🙂 Hvala. 🙂
LP,
Lenka
Forum je zaprt za komentiranje.