Spodnja frizurica
Jaz se tudi pobrijem… pa še najlažje oblikuješ kaj… moraš pa imet vredu kremo za po britju – pa ni mozoljčkov, pa dlačice ne smejo bit prekratke.. vsaki drugi dan je malo prepogosto.. bolje, da včasih kak dan dlje počakaš…
vsak dan ja, mi je že rutina, ker me tisto strnišče en dan staro najbolj moti.
žiletke mam tiste obične, za enkratno uporabo, pa mam recimo eno za en teden, nobenih fancy. tudi pene posebne nimam, ker mam bolj občutljivo kožo na te reči, tako da uporabljam kar intimno milo. se mi pa nikoli moziljčki ne naredijo. mogoče gre bolj za način sam? jaz samo 1x potegnem, v nasprotni smeri rasti dlak, in ne drgnem gor in dol.
V Big Bengu lahko kupiš strojček za ureditev tamale frizurce. Ima nastavek za krajšanje dlačic – več različnih dolžin, podobno kot mašince za striženje, ki jih uporabljajo moški, ter tudi nastavek, da si pobriješ v nulo tam, kjer to pač želiš. Jaz to napravico uporabljam že več kot eno leto in je mi najbolj cool – dlakice ne zrastejo takoj, mozoljčkov ni, pa oblikuješ si lahko tudi po želji, samo malo spretnosti potrebuješ – in seveda domišljije 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.