Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spletni zmenki – ideje za v živo

Spletni zmenki – ideje za v živo

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3807, 23.04.2024 ob 18:39

Nočem biti nesramna, le realna. Danes ne spoznaš nikjer več nič pametnega. Mogoče za kako prijateljstvo še, pa še to zelo težko, za kaj več pa je sploh že misija nemogoče.

Resnih danes ni več, pa naj bo starejši ali mlajši.

Zvez počasi več ne bo, ker se danes na odnose gleda povsem drugače, kot je to bilo še pred 20 ali več leti.

Danes se ljudi obravnava kot potrošno blago. Aplikacije za zmenke pa so kot trgovine, kjer imaš možnost “nabaviti novo blago” – drugega partnerja. Ko se tudi tega naveličajo, pa spet gor na aplikacijo in po novo “robo”.

Za lastni notranji mir in dobro duševno zdravje je danes boljše biti sam, ker samo vprašanje časa je, kdaj boš prevaran oz. zapuščen. Poznam dosti ljudi, ki so v zvezah z določenimi ljudmi, vendar samo, dokler ne najdejo kaj drugega, ki bi jim bilo zanimivo. Skoz so v večji meri v iskanju vedno novih partnerjev.

Na zvestobo pozabi. Pa nisem negativna, le realna.

Meni si pa vsecna, podobno razmisljas.

Anonimno 2073, 23.04.2024 ob 20:11

Meni si pa vsecna, podobno razmisljas.

Ja vedno manj pametnih za spoznavanje.Ženske mnoge po 30-em poškodovane ali pa iščejo princa, ki ga nikoli ne bo:) .Žalostno res za ene pa tudi tragikomično, ker imajo zgrešene ideale.

anonimno4000, 23.04.2024 ob 18:51

zmenkarca, 23.04.2024 ob 16:42

Pred kakimi 15 in več leti, sem bila na par spletnih spoznavnih portalih pa sem imela bolj slabe izkušnje. Vseeno pa bi mogoče ponovno poskusila. Rabim pa kake ok ideje.

Najprej kakšni moški me  zanimajo: 45-55 let, umirjeni, ljubitelji narave, športa, nežurerji, da ne pijejo, ne kadijo, ljubitelji živali. Pomembno je tudi, da niso bahavi, nastopaški, samovšečni. Da so polni energije pa ne za žuranje, popivanje, ampak za it v naravo, na kak hrib, kolo, potovanje…

Torej ideje za portale, kje so takišni samski moški, kako odbiti tiste drugačne (razne poročene, pijance, nastopače…) in kako najti zanimive.

Potem pa ideje za prvo srečanje, ki ni ravno v neki gostilni, kafiču, bifeju. Recimo kak sprehod ali kaj takega?

Ženske, vaše pozitivne izkušnje, ideje kako do ok izkušenj. Moški, ki ste takšni pa povejte kakšen pristop je vam všeč, kje se vas najde.

Meni zelo odgovarja kakšen sprehod v naravo ali v gore. Pa da ima punca pravo postavo in da ni preveč sramežljiva. Ne želim čakati na kakšno posteljno aktivnost več kot par dni. ampak se težko najde kaj resnega!

Ne vem, če bo kakšna resna punca šla s teboj v posteljo po parih dneh?

Torej nisi tako resen fant, kot se zgoraj opisuješ!

Tinkara, tale 4000 oz gorenjski volk, je znan samec na MONu. Se ima za oh in sploh super moškega, resnega, kvalitetnega in noro fajnega. Ženske pa smo grozne, neresne in kaj vem kaj še vse. Seveda pa je odprl tudi na stotine tem, kjer hvali prostitucijo in kako je to super in da plačaš in uživaš in… pa za resnega se ima, zraven pa piše o puncah, ne ženskah (je pa že konkretno v letih tako, da to lazenje za puncami …) pa kako mora po par dneh seksat z njim pa kako seksari z neko žensko, ampak joka kako ga druga ne šmirgla za zmenek…

Tinkara310, 24.04.2024 ob 08:16

Ne vem, če bo kakšna resna punca šla s teboj v posteljo po parih dneh?

Torej nisi tako resen fant, kot se zgoraj opisuješ!

Eden mi je ukradu nick Tinkara prokleti prasci tukaj na monu. Sam sem zadnjo čaku 2 mesece prede sva se dol dala. Tako, da komot počakam, če vidim, da je punca prava. Ej ti Gorenjska polenta ne izmišljuj si bo karma svoje naredila zate brez skrbi. Se vidi kako ste škodoželjni Slovenci. En kup barab.

Kaj pa si izmišljujem? Daj, Gorenjski volk, vsem na monu je že jasno kaka ogaba si. Pišeš take, da te srat pritisne. Zraven pa se potem hvališ kako ok in super si.

Smo ti že stokrat povedali, da ok moški ne hodi k prostitutkam pa boš odprl še sto tem o njih. Smo ti tudi povedali že stokrat, da si vse prej kot fajn možakar pa boš gonil eno in isto. Koga zanima to tvoje driskanje? Ženske te nočejo, ker si taka driska vslijiva. Pa cel mon si posral s tem, ko se hvališ kak hud libido imaš pa kak hud športnik in kako super možakar si. Ja pa ja. S svojimi temami o krasnih prostitutkah pa si itak beden do kraja.

anonimno4000, 24.04.2024 ob 10:06

Eden mi je ukradu nick Tinkara prokleti prasci tukaj na monu. Sam sem zadnjo čaku 2 mesece prede sva se dol dala. Tako, da komot počakam, če vidim, da je punca prava. Ej ti Gorenjska polenta ne izmišljuj si bo karma svoje naredila zate brez skrbi. Se vidi kako ste škodoželjni Slovenci. En kup barab.

Primzi, saj zato ti jo je pa drugi obdeloval ko je bila s teboj, tista iz LJ. Samo ti seveda takšen butl tega nisi ugotovil.

Na monu so sami odpadki, ker se samskih moških tiče.

na monu ni, 24.04.2024 ob 15:34

Na monu so sami odpadki, ker se samskih moških tiče.

Ne sodi vseh moških na MONu po sebi!

Sej ženske ste še hujši odpadki tukaj gor.Samo bevskanje čez moške.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close