Spletni zmenki
Stvar je v tem da je zelo moteče to ko nekdo gre si ustvari račun za tinder… pac zmenke pol pa za sliko da gor temo ali pa vse vrte živali sam sebe ne, razumem da vas skrbi zasebnost pa to ampak potem vsaj dajte nekaj brez obraza ali delen obraz oz. skrit obraz…. ne more se človek odločiti če ste mu vseč če vas sploh ne vidi ali vidi vašega psa ali kar nekega z neta… kaj pa vas sicer moti pri spletnih zmenkih?
Ojla mene najbolj zmoti to. Da veliko žensk piše kako so izobražene, magisterij, visoka šola, ni da ni. Kako so športnice to in ono, zelo aktivne. Iščejo nemogoče, zahteve da jih še v filmu ne vidiš. In najbolj moteče je pa to, ko kateri pišem seveda normalno sporočilo je odziv čist kontra napisanemu v profilu. So ih in sploh, vse vitke, zelo situirane, ni da ni. Na kar pa skozi klepet piše, da živi pri 40 + pri starših, dela v eni pisarni za 800 eur.full izobražena itd itd. Iščejo nogice z ne mogočimi pogoji, željami. Vse imajo ogromno hobijev tega in onega. Potem pa nekaj predlagam. Pa. A veš jst pa ne to, pa ne tisto, pa ne vem. Pa vse iščejo razglednega moškega oh in sploh. Pa so visoko izobražene, in ne vejo kaj pomeni razgledan Oz razgledanost. Veci jih misli da je razgledanost ne vem kakšna visoka izobrazba. Nacnem razne teme pojma nimajo. Toliko o oh in sploh. Itak pa je večina portalov treba vzeti v zakupu. Z več zajebancije kot resnosti.
Ja in seveda tudi te slike. Vse možno imajo samo sliko sebe ne. 1000 pregovorov iz neta kako ljubiti biti ljubljen. Najbolj me pa zmoti to, ker je večina poročenih, tako ali drugače vezanih, in se pretvarjajo ne vem iz kakšnim razlogom, da so samske. Nato klepet. Sem normalen človek, in dojame, da mi lahko nekako zaupa. Potem se pa začne. Veš to me moti, pa moj je tak pa tak. Nič od nic. Ni sexa, druženja, zabave, smeha,. Samo jamranje. Toliko o tem.
Kaj če namesto tega, kaj te moti, iskal tisto, kar ti je všeč? Tudi sama sem morala “poljubiti veliko žab, preden sem srečala princa”. Ampak sem ga – on line. Pa to ne prvo leto iskanja, tudi drugo leto ne. Potem pa – kar na lepem. Ob tem, da sem tudi tisti čas iz sebe poskušala narediti najboljšo verzijo sebe, na vseh področjih. Zdaj sva srečna skupaj že šest let in imam visoko stopnjo zaupanja, da bo tako tudi ostalo. Verjamem, da ko je človek najboljša verzija sebe, tudi v svoje življenje pritegne / spusti sebi podobne. Pa veliko potrpežljivosti in srečno vsem iskalcem!
Ja da nisi padel v kakšno prevaro, če imajo kar naenkrat ene izgovore pol zna biti sumljivo, ne vem zakaj bi bila prijavljena gor če ima vedno same izgovore da ne gre na klepet v živo ali kakšen sprehod, poznam kolega ko je bil na eni strani ko mu je vse govorila od tega da ga ima rada in vse sam, da bi se pa srečala v živo pa vedno izgovor, sam zato da bi ga obdržala na strani in mu kradla denar ko bi se pogovarjal z njo, jo ni spravil nikamor drugam, da bi se kje drugje pogovarjala kjer nebi bilo plačljivo
BelaKiko, 27.04.2020 ob 09:42
Kaj če namesto tega, kaj te moti, iskal tisto, kar ti je všeč? Tudi sama sem morala “poljubiti veliko žab, preden sem srečala princa”. Ampak sem ga – on line. Pa to ne prvo leto iskanja, tudi drugo leto ne. Potem pa – kar na lepem. Ob tem, da sem tudi tisti čas iz sebe poskušala narediti najboljšo verzijo sebe, na vseh področjih. Zdaj sva srečna skupaj že šest let in imam visoko stopnjo zaupanja, da bo tako tudi ostalo. Verjamem, da ko je človek najboljša verzija sebe, tudi v svoje življenje pritegne / spusti sebi podobne. Pa veliko potrpežljivosti in srečno vsem iskalcem!
Pozdravljena!
Zanima me na kateri spletni strani sta se našla? Priporočaš kakšno? Hvala. Lep pozdrav!
Čestitke BelaKiko. Lepo napisano.
Nič ni narobe, če partnerja ne srečaš na veselici (ker teh ni več) vse več pa bo spletnih zmenkov v prihodnje. So hitrejši, večja ponudba, čas je tak itd. Težava je le spletni stik kot pravi avtor in fake oglasi…
Res manjka spletna stran (ne posredovalnica) kjer bi bile realne osebe z realnimi podatki kandidatov iskalcev, trenutno pa je bolj komerciala 090…
Z mojo sva se pred 20 leti našla preko Antene. Takrat so punce brale oglase v Anteni kot bestseller in izkoristil sem to možnost. Po 1/2 leta čakanja dobil vsa pisma, med drugim tudi sedanje najboljše prijateljice in žene. Tak stik je bil pred 20 leti nenavaden. Danes, bo splet edini realen vir iskanja partnerjev.
Iskalka163, tudi tebi bo uspelo. Ne obupaj in išči sorodno dušo na vseh realnih virih. Vendar nasvet – ne išči medijsko sanjskih, ker jih tam ni. Oni gredo od ust do ust, če me razumes☺. Išči kar ti išče srce.?
Samski samski, 27.04.2020 ob 08:42
Najhuje je pa to, toliko samskih a glej ga zlomka, kr nima časa za sprehod, kavico, klepet v živo. Sto izgovorov kar na enkrat. Pa nisem tip človeka, da bi kompliciral gremo na kavico vidimo, če je ok gremo naprej če ni pa vsak svojo pot. Pa sem daleč od manekena. In tudi ne iščem manekenke.
sprijazni se, da jim pač nisi všeč. Če je ženski tip noro všeč, ni nobenega izgovora
Da ni slike ali pa je na sliki kot serijski morilec (mislim malo nasmeha mogoče?) ali pa zraven avta/motorja, z mrtvimi živalmi ali pa zgoraj brez. Take takoj preskočim. Potem brez opisov. Nič v profilu. Povsod bom povedal kasneje. Po čem točno naj te potem izberem? Ali pa ekstremno negativni opisi. Dobesedno seznam kaj ne mara. Mogoče bi šlo bolje skozi seznam kaj marajo. No vsaj pri meni. Ko pride do kontakta me moti če me kliče z nekimi vzdevki. Ala gospodična draga in podobno sranje. Mislim sploh se ne poznava. Če si želi samo dopisovati par mesecev tudi kar prekinem. Ok se malo pogovoriš, ampak potem se treba v živo srečat. Ne mi pa pisarit kako sem super in čudovita in da se zaljublja čeprav me še srečal ni. Mislim alo. Zmešancev ki slike tiča pošiljajo pa sploh ne bom komentirala. Se oproščam sam kaj za vraga naj si s tem pomagam. Jaz iščem lastnika lulčka, s katerim bom zadovoljna. Če bi želela samo lulčka bi si ga naročila iz kavča po netu tacga fletnega z lučkami in tristo možnostmi vibriranja in rotacij. Sori sam če tisti na sliki ne zna tega ne vem zakaj ga oglašuješ. Ker očitno je to vse kar si zmožen ponudit. Ni neka ponudba no 🙂
Verjamem da je za moške še huje. Že tako je malo žensk gor, kar velik procent tistih ki je verjetno sploh ne odgovarja ali pa bi samo govorile brez srečanja, ker si pač samo ego pumpajo. Vem da je kolega imel parkrat primer ko je bila ženska na sliki iz 10 let nazaj skoraj pol lažja kot ko sta se po parih tednih končno dobila. Mislim v čem je štos da lažeš kako izgledaš? Si domišljajo ljudje da ne bo nihče opazil al kaj?
Hm, jaz recimo ne iščem manekena, ne bogataša. Iščem nekoga, ki me bo sprejel takšno kot sem. Nisem manekenka, sem ženska v zrelih letih, dobra po srcu. Z mano je prijetno klepetati, na koncu pa dobim komentar ‘nisi moj tip’. Pa hudiča, zakaj potem klepetaš z mano?? Vse podatke imaš, veš koliko sem stara, koliko sem visoka, kaj imam rada v življenju …
Ja mene to najbolj zmoti, pa lažni podatki, o velikosti npr to mi je grozno, ful dober tip, simpatičen in vse, potem pa pride za glavo majši o d mene. No go, sori, to pa res ne. Pa na nič drugega ne gledam edino tipa manšega od sebe pa ne bi imela.
Pepi502, 11.12.2021 ob 13:49
Hm, jaz recimo ne iščem manekena, ne bogataša. Iščem nekoga, ki me bo sprejel takšno kot sem. Nisem manekenka, sem ženska v zrelih letih, dobra po srcu. Z mano je prijetno klepetati, na koncu pa dobim komentar ‘nisi moj tip’. Pa hudiča, zakaj potem klepetaš z mano?? Vse podatke imaš, veš koliko sem stara, koliko sem visoka, kaj imam rada v življenju …
Ja mene to najbolj zmoti, pa lažni podatki, o velikosti npr to mi je grozno, ful dober tip, simpatičen in vse, potem pa pride za glavo majši o d mene. No go, sori, to pa res ne. Pa na nič drugega ne gledam edino tipa manšega od sebe pa ne bi imela.
Pač ni neke energije med vama. Se ne vidi v partnerstvu s tabo, to pa ne pomeni da nisi dobra družba in fajn ženska. Ne moreš od ljudi pričakovati, da če si jim všeč kot človek jim boš všeč tudi kot partnerka. A ti se pa s vsemi ki so ti po človeški plati ok vidiš v vezi? Glede na komentar o višini očitno ne 🙂
Samski samski, 27.04.2020 ob 08:31
Ojla mene najbolj zmoti to. Da veliko žensk piše kako so izobražene, magisterij, visoka šola, ni da ni. Kako so športnice to in ono, zelo aktivne. Iščejo nemogoče, zahteve da jih še v filmu ne vidiš. In najbolj moteče je pa to, ko kateri pišem seveda normalno sporočilo je odziv čist kontra napisanemu v profilu. So ih in sploh, vse vitke, zelo situirane, ni da ni. Na kar pa skozi klepet piše, da živi pri 40 + pri starših, dela v eni pisarni za 800 eur.full izobražena itd itd. Iščejo nogice z ne mogočimi pogoji, željami. Vse imajo ogromno hobijev tega in onega. Potem pa nekaj predlagam. Pa. A veš jst pa ne to, pa ne tisto, pa ne vem. Pa vse iščejo razglednega moškega oh in sploh. Pa so visoko izobražene, in ne vejo kaj pomeni razgledan Oz razgledanost. Veci jih misli da je razgledanost ne vem kakšna visoka izobrazba. Nacnem razne teme pojma nimajo. Toliko o oh in sploh. Itak pa je večina portalov treba vzeti v zakupu. Z več zajebancije kot resnosti.
ja dobro jutro 🙂 90 procentov je takih dandanes sploh pa mlajše. Vedno bolj zvišene, kriterije oh in sploh ki jim še Christian Bale ne bi ustrezal a same so debele, s kilo makeupa, nezanimive, neurejene in tko nasploh vedno manj razgledane ampak seveda one so nagrada 🙂 še malo pa boš ugotovil tako kot nas vedno več ugotavlja da se dating danes ne izplača več…
Forum je zaprt za komentiranje.