Spletni vplivneži jokajo, ker so ujeti v tujini
Da jih ni sram jokati kako jim je hudo, ker so zaradi korone ostali ujeti v tujini. Če se jim ne bi mudilo po svetu preseravati, z mislijo, da so vsemogočni, in se važiti pred svojo publiko kje so, kako živijo na dopustu, razkazovati svoje dizajnerske kose oblačil, bi mogoče imela še malo sočutja za njih. Premožen slovenski par ostal na Karibih brez osebnih stvari, stran od petih otrok. Pevka ujeta v Indoneziji, sama reva uboga izolirana od vseh preživlja 10 dnevno karanteno. Lepotna vplivnica 2x padla skupaj na Maldivi, dobro da je imela zraven tipčka, ki jo je rešil. Vsi pozitivni na korono. Ja kaj ste mislili, da se vam sredi epidemije to res ne more zgoditi? Sedaj preživljajo karanteno ob neki mizerni hrani, precej bolj zanikrnih sobah, kot so si jih zamislilili in jokajo, kako radi bi bili doma. Pa kaj so oni vsi blesavi? Jim ni nerodno? NImajo vesti? Obnašjo se, kot da bi izhajali najman iz angleškega dvora, v resnici pa prodajajao svojo intimo na internetu za uboge pare. Ni mi jasno, oni res pričakujejio sočutje svoje publike? Se še komu zdi to nemoralno in skregano z zdravo pametjo?
Take budale na goli otok strpat. Tko k bi jest v rdečo rinu. Ja, če nisi zadel kovida, ql, morš pa, žal, mal upoštevat sistem, če ne dobiš po pizz….
No, jz čez rdečo tudi lahko preživim, če me vid pulcaj, bom pa globo plaču, pa se pizzz. Ja kaj ste pa v rdečo rinu, nije po propisih. Plači kazen.
Ja kaj ste pa po svet rinl, če veste da so omejitve! Plači kazen ( sedi v karanteni in tiho!)
Ljudem, ki pa sledijo tem smetem, pa dupli davk nabit, itak naujo dojel, da se jim je to zgodl, tok omejeni k so s tem internet nateguni.
o čem ti to, 27.01.2022 ob 18:16
Avtorica, o čem ti to?
Si spet brala neke čenče o nekih neznancih? Pa kje najdete te čenče? Lady, kaka druga babja čenčasta revija?
Jaz se sprašujem kaj je narobe z ljudmi, ki berete te čenče?
To so spletni vplivneži, ki imajo več dometa in vpliva kot vsi politiki skupaj. Ja, marsikateri od njih nam maha iz eksotike, ko pa se zakomplicira bi bili pa vsi radi v varnem zavetju svojega doma. V teh negotovih časih je potrebno tudi malo v naprej razmišljati.
Ja kar nekaj jih je obtičalo v karanteni, v kateri pa niso nič kaj zavidljive razmere. To pa je riziko potovanja v tako negotovih časih kot so trenutno.
Svet gre h koncu, 27.01.2022 ob 22:42
Svet gre res v maloro. Imamo gospodarsko in zdravstveno krizo, najhujša pa je moralna. Influenerji namesto, da bi izkoritili svoj vpliv pri opozarjanju na pereče teme, je vse skupaj samo ena velika reklama, hvalisanje in šopirjenje.
Govorijo o tem, kar zanima njihovo publiko. Zadeva je kritična na več nivojih 😉
Domet, vpliv? Na koga? Na par trčenih bralk rumenega čtiva?
Včasih naletim na članek o nekem vplivnežu. Vedno je kar nekdo, ki ga ne poznam. Za hec sem znance vprašala, če kdo koga od teh ‘vplivnežev’ pozna. Noben.
Tako, da ne vem na koga vplivajo, kdo jim sledi, ampak normalni ljudje jih ne poznajo. Torej par trčenih tepcev jim sledi. Pa se jim reče vplivneži, ha ha ha.
Zoprni so mi, 27.01.2022 ob 02:39
Da jih ni sram jokati kako jim je hudo, ker so zaradi korone ostali ujeti v tujini. Če se jim ne bi mudilo po svetu preseravati, z mislijo, da so vsemogočni, in se važiti pred svojo publiko kje so, kako živijo na dopustu, razkazovati svoje dizajnerske kose oblačil, bi mogoče imela še malo sočutja za njih. Premožen slovenski par ostal na Karibih brez osebnih stvari, stran od petih otrok. Pevka ujeta v Indoneziji, sama reva uboga izolirana od vseh preživlja 10 dnevno karanteno. Lepotna vplivnica 2x padla skupaj na Maldivi, dobro da je imela zraven tipčka, ki jo je rešil. Vsi pozitivni na korono. Ja kaj ste mislili, da se vam sredi epidemije to res ne more zgoditi? Sedaj preživljajo karanteno ob neki mizerni hrani, precej bolj zanikrnih sobah, kot so si jih zamislilili in jokajo, kako radi bi bili doma. Pa kaj so oni vsi blesavi? Jim ni nerodno? NImajo vesti? Obnašjo se, kot da bi izhajali najman iz angleškega dvora, v resnici pa prodajajao svojo intimo na internetu za uboge pare. Ni mi jasno, oni res pričakujejio sočutje svoje publike? Se še komu zdi to nemoralno in skregano z zdravo pametjo?
To so reveži, klošarji, daleč od tega, da bi bili premožni, bogati. Una dva zakonca pa zapufana do grla. Kako si lahko tako neodgovoren, da greš sam na tako dolgo pot, medtem ko je najmlajši otrok star 2 leti. Pa vseh 5 otrok še 2 iz prejšnega zakona sta oktobra vlačla po Afriki v katastrofalnih pogojih.
Fuj za taka starša.
Forum je zaprt za komentiranje.