Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spletna stran electronic4you

Spletna stran electronic4you

Je ze kdo narocal preko spletne strani: electronic4you?
So zanesljivi, koliko casa se caka artikle, placilni pogoji!?

Hvala

NImajo več plačila po povzetju, to mi ni všeč. Drugače pa zanesljivi, pošiljka pride zelo hitro. Je pa tako, kot povsod po spletu, le izbrane stvari se splača pri njih kupit, drugače ne. Nazadnje sem za sina lani vzel prenosnik, ker je bil enak, za dvesto evrov ceneje kot pri nas in še z operacijskim sistemom, nemška tipkovnica pa poba ni motila. Večian sdtavri iam pa enako ali višjo ceno kot pri nas in tako je povsod v tujini.

Kupila sem telefon Huawei mate 10 pri ALLIANCE ELECTONICS iz Bratislave,
potrebovala sem kar nekaj časa, ker nisem znala naročiti prek spleta,
pa se mi je javila ena gospa, ki ima pisarno v Ljubljani, delovala mi je bolj po rusko,
sicer so te pisarne po celotni Evropi in mi je vzela podatke in vse, kar je treba,
v 4 minutah sva se zmenili, kupila sem ga po povzetju,
pošiljka je prišla že v 4 ali 5 dneh iz neznanega skladišča nekje v Evropi po besedah te ženske, moj nov telefon je super in dela kot treba,
odštela pa sem zanj bistveno manj kot bi v Sloveniji,
v Sloveniji je stal z gotovino 440 eur, pri ALLIANCE ELECTRONICS pa 357 eur,
eklatantna razlika v ceni in imam račun in 2 letno garancijo, vse štima,
aja pa poštnina ni omembe vredna, okrog 10 eur, ker itak nonstop vozijo.

Odločena sem v Sloveniji nič več zapravljati in denarja skoz okno metati,
molzejo naj koga drugega, mene ne bodo naši več molzli!

Ne lapetaj bedarij in ne nateguj z neko nepreverjeno trgovino, ki nima z electronic 4 you nič skupnega, katera je v lasti Slovenca Majheniča v Avstriji. V Sloveniji vedno velja preverit vse ponudbe, ne le najdražjo, veš? Tako da nakupi v tujini večino telet dražje stanejo kot pri nas.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close