Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spletna prevara Bolha #nateg #prevara #spam

Spletna prevara Bolha #nateg #prevara #spam

A tole še kdo nasede? To so delali pred 10imi leti, da si bodo z ladjami preposlali star računalnik in 25 let star kavč. Nigerijci so začeli, če se ne motim. Tole so najverjetneje Romuni. Glede na to, da še funkcionalno koliko toliko pismeni (avtor posta) nasedejo (četudi le delno), je to biznis. In kdor nasede bi ga oglobila še za 500 €, saj ne moreš biti tako omejen no.

A tole še kdo nasede? To so delali pred 10imi leti, da si bodo z ladjami preposlali star računalnik in 25 let star kavč. Nigerijci so začeli, če se ne motim. Tole so najverjetneje Romuni. Glede na to, da še funkcionalno koliko toliko pismeni (avtor posta) nasedejo (četudi le delno), je to biznis. In kdor nasede bi ga oglobila še za 500 €, saj ne moreš biti tako omejen no.

mene zanima ce ima mogoce kdo idejo kaj naj naredim.. zgodila se mi je popolnoma enaka zgodba .. le da bi jaz morala nakazati denar za potne stroske, sele potem bi bila transakcija izvrsena do konca.. z toliko večjim zneskom… in ker jaz nisem hotela nakazati nobenega denarja .. sem rekla da nimam na bancnem racunu denarja za potne stroske in da se ne grem tega … na kar je ona meni brez vprasanja nakazala denar iz racuna “sestricne iz slovenije” … zdaj imam jaz njen denar na racunu.. potem sem skaperala da je to prevara…
ima kdo idejo kaj z tem denarjem? namrec rekla sem ji, da lahko ta denar nakazem nazaj “sestricni” in je to to …
no zdaj mi je pa tok cudno use, da se tega denarja neupam nazaj nakazat..
zenska mi je celo rekla, da ce bom ta denar nakazala na napacni racun, bom sla v zapor haha xD.
naslova mi pa ni posredovala..

na koncu bo se mene obdozila za krajo a unistvu oni nategujejo ljudi na dolgo in siroko..

Napiši ji naj sestrična pride denar sama iskat , da jo čaka v kuverti, pa osebne naj ne pozabi prinesti s sabo.

Če nekdo pošilja denar brez dogovora o transakciji, je to njegov problem. Koliko ga pa je?

order prednisone online no prescription prednisone daily cheap prednisone online
https://prednisonet.online prednisone brand name us
prednisone 15 mg daily prednisone uk prednisone in mexico

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close