Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek splav:pravica do izbire

splav:pravica do izbire

A ta komentar je pa Petra napisala ?

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Pride mimo mene en tip, ki me grdo pogleda. To v meni vzbudi neke neprijetne občutke, ki jih ne maram. Pomeni, da se nekaj neprijetnega dogaja v meni, v mojem telesu, sproščajo se neki hormoni, ki mi rečejo “znebi se tega, ker ni prijetno”.
In sedaj si vzamem vso pravico, da te občutke preženem in to naredim tako, da ubijem tega čoveka (neodlžnega), ki je v meni to sprožil. Kaj me briga, če je star ene teden ali pa 50 let.
Pravico imajo ženske le zato, ker je to v ustavi in ker je to po ustavi nekaznivo. Po moralni plati je pa tako, kot sem zgoraj napisal.[/quote]

Kaj je s tabo Markec, tabletke niso prijele? :)[/quote]
To je moje “pravniško” opravičilo za umor. Kaj ni v redu? 🙂 Saj meni se tudi zdi slabo. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marsikdo ne ve, da antibiotiki zmanjšujejo učinkovitost kontracepcijskih tablet.

Če to drži, potem jih tudi jaz ne. Ob vsej možni kontracepciji. Res pa je, da je za nekatere tudi ta velik greh in kdove, če ni prav v tem vzrok. Še posebej, če je bil spet kakšen nadangel Gabriel aktiven.

Če to drži, potem jih tudi jaz ne. Ob vsej možni kontracepciji. Res pa je, da je za nekatere tudi ta velik greh in kdove, če ni prav v tem vzrok. Še posebej, če je bil spet kakšen nadangel Gabriel aktiven.[/quote]

Pa bi si človek mislil, da ženske po 40+ ne delajo več tega…..:)

Pride mimo mene en tip, ki me grdo pogleda. To v meni vzbudi neke neprijetne občutke, ki jih ne maram. Pomeni, da se nekaj neprijetnega dogaja v meni, v mojem telesu, sproščajo se neki hormoni, ki mi rečejo “znebi se tega, ker ni prijetno”.
In sedaj si vzamem vso pravico, da te občutke preženem in to naredim tako, da ubijem tega čoveka (neodlžnega), ki je v meni to sprožil. Kaj me briga, če je star ene teden ali pa 50 let.
Pravico imajo ženske le zato, ker je to v ustavi in ker je to po ustavi nekaznivo. Po moralni plati je pa tako, kot sem zgoraj napisal.[/quote]
Njega ne smeš, ker že ima EMŠO, pa št. zdravstvenega zavarovanja….:)

Bitje res ne, je pa živa celica.

Ker trenutno človeška družba ne trpi zaradi pomanjkanja potomcev, je stanje pač takšno, da se ženske in prav tako moški, ne sekirajo kaj dosti okrog tega, če ženska naredi splav.
Tako je pri vseh živih bitij. Če samica skoti le enega mladiča, bo za tistega veliko bolj skrbela, kot pa, če jih ima par tisoč naenkrat. 🙂

Njega ne smeš, ker že ima EMŠO, pa št. zdravstvenega zavarovanja….:)

Bitje res ne, je pa živa celica.

Ker trenutno človeška družba ne trpi zaradi pomanjkanja potomcev, je stanje pač takšno, da se ženske in prav tako moški, ne sekirajo kaj dosti okrog tega, če ženska naredi splav.
Tako je pri vseh živih bitij. Če samica skoti le enega mladiča, bo za tistega veliko bolj skrbela, kot pa, če jih ima par tisoč naenkrat. :)[/quote]
Pazi da se kakšna ribica ne oglasi na tole 🙂

vidiš, ravno zato moški ne smete imeti pravice, da bi odločali o splavu. Ker enačite zanositev, nosečnost, porod, skrb za otroka z enim trenutkom, ko greš po ulici in te tip grdo pogleda. Zaradi takeag razmišljanja kot je tvoje. Še enkrat ponavljam, žal pač v tem življenju nimaš izkušnje, kaj to pomeni biti ženska, zato je prav, da moraš o kakšni zadevi odstaviti svoj piskrček.

Madona kakšna debata v službenem času. Pa kaj tle vsi delamo v javnem sektorju?

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Da se rodi, ne pa da oživi. Živ je takoj ob oploditvi. Samo zato, ker se imenuje zarodek, pa še ne pomeni, da je ni živo bitje. ;)[/quote]

Vsaka celica je živa, torej velja to tudi za tvoje semenčice.[/quote]
Kaj misliš, da nič ne žalujem za njimi… 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj je s tabo Markec, tabletke niso prijele? :)[/quote]
To je moje “pravniško” opravičilo za umor. Kaj ni v redu? 🙂 Saj meni se tudi zdi slabo. ;)[/quote]

Ubiti zarodek = ubiti človeka? V kolikor bi bil odgovor pritrdilen, splava ne bi legalizirali, bi se pa prakticiral na črno 🙂

vidiš, ravno zato moški ne smete imeti pravice, da bi odločali o splavu. Ker enačite zanositev, nosečnost, porod, skrb za otroka z enim trenutkom, ko greš po ulici in te tip grdo pogleda. Zaradi takeag razmišljanja kot je tvoje. Še enkrat ponavljam, žal pač v tem življenju nimaš izkušnje, kaj to pomeni biti ženska, zato je prav, da moraš o kakšni zadevi odstaviti svoj piskrček.[/quote]
Jaz sem samo zanositev (ki je prav tako le posledica trenutka) enačil s tistim enim trenutkom, ne pa s porodom, zanositvijo in skrbjo za otroka. Vse ostalo, kar si prištela, so le posledice tistega trenutka in pravim le to, da tem posledicam sedaj lahko izognemo ali pa se z njimi spoprimemo.

vidiš, ravno zato moški ne smete imeti pravice, da bi odločali o splavu. Ker enačite zanositev, nosečnost, porod, skrb za otroka z enim trenutkom, ko greš po ulici in te tip grdo pogleda. Zaradi takeag razmišljanja kot je tvoje. Še enkrat ponavljam, žal pač v tem življenju nimaš izkušnje, kaj to pomeni biti ženska, zato je prav, da moraš o kakšni zadevi odstaviti svoj piskrček.[/quote]
Jaz sem samo zanositev (ki je prav tako le posledica trenutka) enačil s tistim enim trenutkom, ne pa s porodom, zanositvijo in skrbjo za otroka. Vse ostalo, kar si prištela, so le posledice tistega trenutka in pravim le to, da tem posledicam sedaj lahko izognemo ali pa se z njimi spoprimemo.[/quote]
Daj no daj. Pa koga imaš za norca? 🙂

Marko se spozna na porod bolj kot katerakoli ženska.

Sadni, pogovor teče o pravici do splava. Spet si sedel na ušesih. 🙂

Marko se spozna na VSE. Celo počne stvari, ki se mi zdijo nemoralne. Chuck Norris je ničla proti njemu 🙂

Marka za predsednika! Upam, da ve, katere so drugorazredne teme. :)))

Zanj ni drugorazrednih tem. Na vse se spozna v vsem je prvorazredni 🙂
Kdaj bodo volitve?

Kdaj bodo volitve?[/quote]

Za predsednika debatnega krožka ga predlagam. :))))

Za predsednika debatnega krožka ga predlagam. :))))[/quote]
Ti kar začni s postopkom nominacije… se spoznaš na marsikaj 🙂

24 ur – novice

Šokantno, Marko bo kmalu spočel otroka. Javnost se zgraža in bruha v skret.

Zanimivosti iz domačih logov:
Marko natančno prešteje svoje ejakulirane spermije in izbere svojega kandidata, ki ga poda v boj z nevarnostmi vagine. Vsem ostalim se opraviči in jim priredi slavnostni pogreb z vsemi častmi …
Vendar poboja ubogih spermijev ne omenja, ker se boji da bi ga obsodili zločina proti človeštvu.

Hehe. Jaz ne bi kandidiral, hvala. 🙂

Eh, kdo me bo pa obsodil, če pa to vsi počnejo brez slabe vesti. Nimam se koga niti bati. :))

Vsi smo tako rekoč zločinci in kanibalizem je obče prisoten in zaželjen 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close