Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek splav:pravica do izbire

splav:pravica do izbire

Sem za pod določenimi pogoji. Ta pravica do odločanja ne bi smela biti omogočena kar vsepovprek.

Ne, ne…. to mora ženska sama presodit….. s tem nima nihče drug nič razen ona….ccccc

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ne, ne…. to mora ženska sama presodit….. s tem nima nihče drug nič razen ona….ccccc[/quote]
Pa daj se že nehaj tako obnašat, kot da so moški množično željni otrok, ženske pa množično delajo splave (samo zato, ker jih lahko), predvsem se pa nehaj obnašat, kot da ženska z lahkoto sprejme tako odločitev, če in ko jo…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ne, ne…. to mora ženska sama presodit….. s tem nima nihče drug nič razen ona….ccccc[/quote]

Glej, ena frajla, ki se ni spomnila niti na urgentno tabletko po odnosu in potem v roku enega meseca doživi šok ob spoznanju…takšnim bi vzela možnost izbire.

Pa daj se že nehaj tako obnašat, kot da so moški množično željni otrok, ženske pa množično delajo splave (samo zato, ker jih lahko), predvsem se pa nehaj obnašat, kot da ženska z lahkoto sprejme tako odločitev, če in ko jo…[/quote]
verjamem, da ni lahko. A vseeno veliko lažje, kot pa se soočiti z otrokom, ga vzgajati…..

Glej, ena frajla, ki se ni spomnila niti na urgentno tabletko po odnosu in potem v roku enega meseca doživi šok ob spoznanju…takšnim bi vzela možnost izbire.[/quote]
Jaaa, imejmo še več nesposobnih mamic!

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Glej, ena frajla, ki se ni spomnila niti na urgentno tabletko po odnosu in potem v roku enega meseca doživi šok ob spoznanju…takšnim bi vzela možnost izbire.[/quote]

se pravi, on, it, marko in zlata ribica bi bili člani komisije, ki bi ugotavljala upravičenost do splava. Frajlam ne, rednim obiskovalkam maše da, tistim, ki bi zanosile z matkičem tudi, ker on ne bo nosil stroškov, brezposelnim samo tistim, ki so prijavljeni na zavodu za zaposlovanje in aktivno iščejo službo, poročenim ne, razen če so zanosile z ljubimcem.
jaz pa sem mislila, da zlata ribica izpolni tri želje…………

Pa daj se že nehaj tako obnašat, kot da so moški množično željni otrok, ženske pa množično delajo splave (samo zato, ker jih lahko), predvsem se pa nehaj obnašat, kot da ženska z lahkoto sprejme tako odločitev, če in ko jo…[/quote]
verjamem, da ni lahko. A vseeno veliko lažje, kot pa se soočiti z otrokom, ga vzgajati…..[/quote]

in kaj to tebe boli. a nisi ti svojih otrok pustil bivši?

se pravi, on, it, marko in zlata ribica bi bili člani komisije, ki bi ugotavljala upravičenost do splava. Frajlam ne, rednim obiskovalkam maše da, tistim, ki bi zanosile z matkičem tudi, ker on ne bo nosil stroškov, brezposelnim samo tistim, ki so prijavljeni na zavodu za zaposlovanje in aktivno iščejo službo, poročenim ne, razen če so zanosile z ljubimcem.
jaz pa sem mislila, da zlata ribica izpolni tri želje…………[/quote]

Neke meje morajo biti zarisane, sicer gre preko vseh meja in si ljudje jemljejo več svobode ter igrajo bogove.

Sej so meje. Določeno je, do kdaj splav ja, od kdaj naprej pa ne.

Ne.

Končno ena ženska, ki se strinja še z moškimi. 🙂
Če meje niso zarisane, se pravice začne zlorabljati.

Sej so meje. Določeno je, do kdaj splav ja, od kdaj naprej pa ne.[/quote]

Glede tednov je seveda določeno. Mislila sem o tem, kdaj splav in kdaj sploh ne, ne glede na trajanje nosečnosti.

Pa predvsem zaradi takih so ga uvedli. Ali pa je bilo obratno, da smo začeli to “darilo” izkoriščat.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Prosim če mene izvzameš iz vašega seksističnega krožka. Hvala.

Jaz sem pa za to, da se omeji volilno pravico glede na stopnjo izobrazbe. Kako ti je to všeč?

saj se mi je zdelo, svoboda je problem. ne morejo biti ljudje svobodni, treba jim je strah nagnat v kosti. kaj bodo ene frajle seksale, moralneži pa na suhem, to ni pravično.

Ja, to jih matra. Sami se dobro počutijo le ob omejitvah, zato bi vse povprek omejevali tudi druge ljudi.

Predvsem jih pa moti, da so se sami morali vezati, da lahko seksajo, enim s epa ni treba, pa če s ekaj ponesreči, splav naredijo. Kaj takega.

Seveda je problem pri ljudeh, ki so neodgovorni. Omejitve se postavljajo pri tistih, ki jih rabijo, ker brez njih so kot živali. Če bi živeli v normalnem svetu, med normalnimi ljudmi, tega ne bi bilo treba.

jaz pa sem mislila, da zlata ribica izpolni tri želje…………[/quote]Potem pa recimo tako:
Vse, ki zanosijo morajo na obvezni splav, razen v primerih, ko jih ena ženska pomilosti, ok?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ja, to jih matra. Sami se dobro počutijo le ob omejitvah, zato bi vse povprek omejevali tudi druge ljudi.

Predvsem jih pa moti, da so se sami morali vezati, da lahko seksajo, enim s epa ni treba, pa če s ekaj ponesreči, splav naredijo. Kaj takega.[/quote]
Hočeš rečt, da ne potrebujemo ustave in zakonov in si začnemo sodit sami med sabo? Ti pa si za nasilje.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kje sem pa kaj takega napisal? Ti nisi normalen.

Imamo ustavo in zakone.

Ti pa se odloči, kaj bi sploh rad v tej debati dokazal, ker samo delaš bedaka iz sebe, nič drugega.

Spider drži se teme. Al hočeš spet zrasti?

Seveda je problem pri ljudeh, ki so neodgovorni. Omejitve se postavljajo pri tistih, ki jih rabijo, ker brez njih so kot živali. Če bi živeli v normalnem svetu, med normalnimi ljudmi, tega ne bi bilo treba.[/quote]

aj potem bi bilo treba postavit samo omejitve ženskam, ki niso dovolj normalne. ustanovimo komisijo za normalnost, pa bo vse jasno.

Jaz samo odgovarjam na zblojene replike tvojega kompanjona Marka.

Seveda je problem pri ljudeh, ki so neodgovorni. Omejitve se postavljajo pri tistih, ki jih rabijo, ker brez njih so kot živali. Če bi živeli v normalnem svetu, med normalnimi ljudmi, tega ne bi bilo treba.[/quote]

aj potem bi bilo treba postavit samo omejitve ženskam, ki niso dovolj normalne. ustanovimo komisijo za normalnost, pa bo vse jasno.[/quote]

Če hočeš videti, potem vidiš. Lahko pa rečeš, da je vse dovoljeno.

Kje sem pa kaj takega napisal? Ti nisi normalen.

Imamo ustavo in zakone.

Ti pa se odloči, kaj bi sploh rad v tej debati dokazal, ker samo delaš bedaka iz sebe, nič drugega.[/quote]
Saj sem samo vprašal. 😉
Pritrdil si stavku, da ljudje morajo biti svobodni. To pomeni nobenih pravil, drugače je človek v vsakem primeru omejen. In napisal si, da se ljudje dobro počutijo le ob omejitvah, v sarkastičnem tonu, to pomeni, da temu nasprotuješ in si proti omejitvam, kar pa spet pomeni nič pravil (zakonov).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close