Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Splav z tabletko

Splav z tabletko

Hahaha, a res?

Moje telo moja odlocitev.

Zvenis koda si v  krizi srednjih let

Žalostno, da tako ravnate s potomci, pa že tako nas je malo.

Lani naredila, v bolnici. Grozna izkušnja, zaradi bolečin – krči so neverjetni, kot popadki. Istočasno te še trese mrzlica, driskaš, lahko bruhaš. Najprej dajo protibolečinske tablete, če te niso dovolj, dobiš protibolečinsko v žilo – šele to je meni malo pomagalo. Problem je da moraš vzet novo tableto na vsake mislim da dve ure, dokler plod ne gre ven. Skratka si v bolečinah da ne moreš živet in se moraš v tem stanju nekako zvlečt do wc-ja, kjer te čaka kahla in vanjo spuščaš kri. Nič ne sme v školjko. Dokler ne dokažejo da je notri v kahli zarodek, si ti tam v bolnici in žreš te tablete ki ti sprožajo krče, bolečine in krvavitve. Ne strašim, mene so opozorili da zelo boli, ampak si nisem znala predstavljat, da tako zelo! In da kdo ne bo pameten, splav sem naredila zato, ker se plod ni razvijal, ne zato, ker ga ne bi hotela obdržati.

Lažeš ku ps, ni nobene tabletke vsaki 2 uri. 2 različni tableti sta 1x in to je to. 95 % zanesljivost do 10. tedna, kasneje se ne dela s tabletami. In s tabletami delaš doma, zdravnika samo v redkih primerih,če se kaj zaplete, da posesajo.

si ti tam v bolnici in žreš te tablete ki ti sprožajo krče, bolečine in krvavitve.

Če tega ne preneseš, potem ne vem, kako bi rojevanje, tam so krči in bolečine še dost hujši, včasih te morjo pa še razrezat zraven.

Nič ne lažem, očitno sem imela malo drugačen primer kot večina! Tam sem bila od devetih do šestih, še ponoči so me hoteli zadržat, ker ni bilo jasno, ali se je plod izločil ali ne. Ampak sem se zmenila da grem v domačo oskrbo in v primeru krvavitve na urgenco. Tablet pa sem požrla več kot dve!!!

In za komentatorko spodaj, pri rojevanju dobiš lahko vsaj epiduralno in verjetno ne driskaš zraven, dobivaš vročino in bruhaš istočasno!!! Poleg tega je potem rojstvo vesel dogodek ki izbriše vse slabo kar je bilo, po splavu pa ostaneš slabo, ker nič nisi pridobil, ampak izgubil!!

PRASICE MORILSKE!

Sploh niste vredne, da bi vas imenovala ženske. Ko boste same crkovale na smrtni postelji, pa se vam bo pred očmi pojavila slika vašega otroka, ki ste ga umorile.

Odgovor na objavo uporabnika
tabletka splav, 02.03.2012 ob 14:41

Kako izgleda splav z tabletko?
Ti jo predpiše ginekolog in jo zaužiješ kar doma ali kako?
Je krvavitev potem boleča in zelo močna?

Še nikoli slišala za splav Z tabletko.

Povedale kolegice. Ja in ja. Sem proti splavu.

Vzameš tam. Krvaviš doma oziroma že na poti. Vzami ta veliko črno polivinil vrečko morilka otrok in ne hodi na javni promet.

Splav bi bilo treba prepovedati!

In kaznovati z zaporom tako kot vsak drug umor!

Gre za novo človeško bitje!

Tudi za njega velja pravica do življenja!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close