Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek splav x-tič

splav x-tič

Eno samo vprašanje imam. Pred slabim letom letom sem naredila splav. Sem naredila prav? O tem ne smem razmišljat. Je že kar je. Pa me je sedaj malo strah, da bom imela probleme z zanositvijo. Ko bom pripravljena na otroka. Oz. partner, ker jaz sem že.

Hvala že vnaprej.
Romana

A je to spet kakšno provociranje in netenje ognja na že omenjeno in prežvekano temo?

Kako si se pred letom dni odločila za splav in zdaj si pa želiš otroka?
Jaz ti priželim,da ne bi imela nikakršnih problemov glede zanositve res ti je pa lahko žal,da si storila to kar si!

Vso srečo in lep pozdrav PINK:))))))

Oprosti, ni provociranje. Sta bili dve nenadni smrti v sorodstvu po partnerjevi strani. Pa nenkako ni šlo. Sva se skupaj odločila. Sej ne mislim, da bi kar morala že spet zanositi. Spraševala sem za naprej. Ali so pogosto možne kakšne komplikacije? Ker sedaj je kar je. Poskušam ne misliti na to, ker verjemi mi je zelo hudo. Če pa mogoče ne bi mogla več zanosti, bi mi pa bilo še bolj.

Romana

Oj!

Težko je reči ali jih boš imela ali ne. Ene jih imajo druge pa ne. Poznam kar nekaj primerov, ki so imele splave pa ni bilo kasneje nič težav.
Prav-neprav, nima smisla o tem razmišljat kar je bilo je bilo in če veš sama da je bil trenutek resnične nepravi potem si se verjetno prav odločila in nisi na svet pripeljala nekoga, ki tisti trenutek ne bi bil zaželjen, ga boš ko bo.
Ne beli si glave s preteklostjo, misli na prihodnosti in ko bo čas za otročka bo prišel.

In ignoriraj PINK in podobne osebke, ki ne vedo kaj je življenje. Bo tudi take kdaj teplo in se ne bodo več oglašali z neumnimi komentarji.

Vsaka stvar v življenju, ampak res čisto vsaka, je dobra za nekaj, pa čeprav v tistem trenutku zadeve ne vidiš tako. Razmišljaj v smeri, da enostavno ni bilo druge možnosti in ti bo čez čas lažje. Pa še to: čas resnično celi prav vse rane, še tako nedoumljive. Preizkušeno na lastni koži.
Pusti času čas, naj prinese svoje. Ti pa misli pozitivno, pa boš videla kako velika je moč človekove psihe.

Vso srečo!

MIJA1 TI SI PA RES FENOMEN.IN VERJETNO SI ŽE RES DOSTI DALA SKOZI V ŽIVLJENJU,KO IMAŠ TOLIKO ZA POVEDATI.
PS:NAUČI SE BRATI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OJEJ MI JE UŠLO

no, dej se malo pomiri pink, če nisi opazla, nisi zaželjena.

Se opravičujem, ampak je toliko včasih namišljenih tem za podžiganje in kresanje mnenj, da na žalost potem nisi več siguren ali je post mišljen resno ali ne.

Če si v danem trenutku verjela, da ti bo nosečnost v veliko breme, da je bilo v danem trenutku življenje tako neugodno zate in za dojenčka, pol si pa res nimaš kaj očitati. Pride tako. Predvsem si s partnerjem po teh žalostnih trenutkih odpočijta in sprostita, ostalo bo pa prišlo kar hitro.
In ne očitaj si, ker sedaj v tem trenutku to nima več pomena. Kar je, je. Glavo pokonci in z optimizmom v nov jutri.
Ali boš lahko zanosila ali ne. je pa težko reči. Če je poseg strokovno opravljen, potem verjetno ni bojazni.

Veliko uspeha vama želim pri naraščaju!

MA TO GOVORTE KJRI DRUGI. JST BOM SVOJE MNENJE POVEDALA KADARKOLI SE MI BO SPRDNILO. POMIRILA SE BOM, KO BO RAZLOG ZA TO!! PA DAJTE MI GA!!!

LEP VIKEND ŽELIM VSEM, KI SEM VAM TRN V PETI, ANE JANAMAL!!!

ALWAYS PINK,ZMJRI BOLJ ROZA

Tudi jaz sem mnenja, da se PINK da na ignor, ker mi gre na kozlanje oz. upssss……….pravkar sem

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close