Splav v četrtem mesecu s komisijo
Ali ste resnično mislili, da bodo zaklepanja zvišala rodnost in zmanjšala število splavov? Ni imel nihče doma ptice in če je bila ptica zaprta, je kmalu razvila samopoškodovanje. Zakaj torej mislite, da bi bilo kaj drugače v primeru naših deklet in žensk? Zakaj ne bi šle v skrajnost in ubile svojih otrok, še preden so se rodili. Meni je logično, da ženske, ki so zaklenjene začnejo razvijati destrukcijo in destrukcija pač povzroči ogromno splavov. To je normalen odziv na zaklepanje.
Saj ima že dva. Zakaj bi rabila tri? Politiko enega otroka in to je to. Za tistega zombija, ki cel dan igra HATRED in CIVILIZATION bi bilo najbrž bolje, da se sploh ne bi rodil. Če mu ne bi pred računalnik ali mobitel redno prinašala hrane in pijače, bi itak umrl od lakote in žeje pa ne bi nič opazil. Eden takšne je čisto dovolj. Nočem dveh in to jim bom na komisiji tudi povedala.
Gostilna nam je propadla in zato resnično ne rabim dveh otrok. Mož pravi, da je to najbolj pametno, ker noče še enega, ki bi stalno igral CIVILIZATION in HATRED, zraven pa pravil, da se uči in dela za šolo. Če je HATRED del učnega načrta…
[/quote]
A veš kaj, to da igra igrice, namesto da bi sledil šolo, je pa čisto vajina krivda. Gostilno imata praviš, torej ste zaprti in sta doma, pa ne uspeta enega mulca v red spravit. Kaj mu pa prinašaš hrano in pijačo k računalniku, a si blesava. Namesto tega mu raj vzem tisti drugi računalnik, da ne bo mogu igrice igrat. Mož pa naj ga privije in mu da kakšno kazen, če ne bo ubogal. Nimata druzga dela, kot enega mulca krotit. Kaj pa mi, ki moramo v službo hodit in nadure delat, doma nam pa otroci sami po računalnikih visijo in si sami morajo tud za jest pripravit? Kaj naj pa mi rečemo?
Medicinska stroka pravi, da plod ODmre. Šele, ko se rodiš, s prvim dihom ZAživiš in z zadnjim Umreš.
[/quote]
Marsikaj pravi stroka. Med drugim uporablja izraz ‘fetalna smrt’. Smrt, da. Sicer je pa vseeno. Ti imaš vso pravico naročiti uboj pri ubijalcu z licenco, jaz pa imam vso pravico imeti o tem svoje mnenje.
Imate prav. Najboljše je, da splavimo vse otroke, ker si resnično ne zaslužijo živeti na planetu s takšnimi svinjami. https://warontherocks.com/2020/05/the-pandemic-and-americas-response-to-future-bioweapons/ Ti lahko, zgolj za zabavo, pomotoma pobijejo polovico planeta.
Kot so že omenili, se lahko prej pogovorite z nekom, ki ve kako se znajti v taki situaciji. https://www.zavod-zivim.si/
Splav je bil opravljen, zdaj moram shujšati tistih petdeset kilogramov, ki so se mi nabrali v zadnjih letih. Opravljena je bila tudi sterilizacija, ker resnično nočem, da bi namesto dveh imela tri otroke. Kontracepcijskih tablet pa sploh ne smem jemati, ker me lahko ubijejo.
Lansko leto je bilo zahtevno in takrat sem pojedla preveč čokolad in piškotov. Zato ni čudno, da sem tam, kjer sem. Debela in na srčkastih Merck tabletah. Deset let nazaj sem bila pa kot fotomodel. Gazirane pijače, energijske pijače in sladkarije so me uničile. Zadnje leto še posebej.
Mož pravi, da želi ženo, ki bi hodila v hribe in se ukvarjala s športom, kot sem se jaz prej. Da bi bila spet suha, kot so vsi v moji družini in da nimam genov za sodček, ki da nisem prava jaz.
Drugi se bomo pa spremenili v Manuele Uribeje. Mož pravi, da me je prepričal v splav samo zato, ker me je videl zadnje leto, da samo sedim in jem. Samo še jem, sem stalno slabe volje in se redim, da se boji, da me bo infarkt in bo izgubil še tisti sod v katerega sem se spremenila resnična jaz.
On pa hoče nazaj svojo ženo in ne žensko, ki bi jo infarkt ali pa bi jo na viličarju odpeljali… Da hoče lepotico s smislom za humor, kar sem bila pred leti.
Marsikaj pravi stroka. Med drugim uporablja izraz ‘fetalna smrt’. Smrt, da. Sicer je pa vseeno. Ti imaš vso pravico naročiti uboj pri ubijalcu z licenco, jaz pa imam vso pravico imeti o tem svoje mnenje.
[/quote]
Kako imam uveljavljam to pravico, če pa ti in podobni glasno tulite, da te pravice ne bi smeli imeti ter jo ponekod tudi fizično preprečujete ali kako drugače omejujete?
In praviloma ste to taisti, ki hkrati spljuvate vse, ki se skozi življenje prebijajo s težavami, da so si za to sami krivi ter da niso vredni pomoči in podpore, ampak se morajo znajti v življenju kako vejo in znajo, zagotovo pa ne na vašim prispevkom.
Ja, seveda lahko imate tudi takšni dvoličneži svoje mnenje. A ne rabite ga vsiljevati drugačemislečim.
Tista, ki sprašuje zakaj otrok igra video igrice pa naj ve, da je to zelo huda zasvojenost, ki ga lahko tudi ubije. Tako kot moja zasvojenost s sladkorjem. V Južni Koreji in na Japonskem so mladostniki že umirali v spletnih kavarnah, ki so odprte po 24 ur. Preprosto so igrali, dokler niso bili mrtvi.
To je bolezen, ki je njen splav ne bo rešil. Zato naj raje ne naredi splava, ker bo tistega, ki igra igrice, njegova zasvojenost mogoče celo ubila in bosta z možem zopet na nič. Zasvoji te lahko računalnik ali celo hrana. Ljudje pa vedno bolj pijejo, kadijo in se vdajajo sladkorju in računalniku. Jaz nič več, ker vem, da je sladkor strup, ki bi me ubil. Zadnje leto je bilo zame še posebej uničujoče in sem se, zaradi zasvojenosti s sladkorjem, zredila za osem številk. Na tehtnico itak nisem stopila že več kot šest let.
Nič več, nobenega rogljička več, nobenega kruha več, nobene čokolade več, nobenega piškota več, nobenega krompirja več. Naj se konča.
Za roditi otroka je potrebno biti živa ženska. Jaz sem pa samo še zombi. Ne počutim se več žive in zato je bolje, da grem zdaj, ko še ni čas za komisijo. Datum že imam, sin in mož se strinjata, ker jima je vseeno. Sploh jima ni mar.
Zdravnica pravi, da je še dovolj zgodaj in bo lahko, za razliko od tistih, ki jih odobrijo na komisiji in so nekatere že v petem mesecu.
Če nimaš energije, je normalno, da ne moreš imeti še enega otroka. Nekateri ljudje zmorejo, ko imajo delo in delajo od jutra do noči, če pa ni več dela, se zlomijo.
Sinu poišči strokovno pomoč, ker odvisnost od računalnika je potrebno zdraviti. Če imaš zlomljeno nogo greš k zdravniku, toda za zlomljeno dušo ljudje nočejo iti k zdravniku. Potem se pa obešajo po gozdovih in podstrešjih. Nekateri se pa zapijajo dokler ne zapijajo vsega premoženja.
Iščejo uteho v lahkih ženskah in lahkih moških. Pelji sina k psihiatru, ker računalniške igrice so zelo močna odvisnost. Odvisnosti pa uničijo tako odvisnika kot njegovo okolico.
Mene pa zanima, zakaj ste delale otroke, saj je bila kovid situacija že 4 mesece nazaj. Saj niste neke najstnice, ampak odrasli ljudje z družinami. Ok, recimo, da ni bilo načrtovano. Zakaj ste čakale kar ŠTIRI mesece, da ste si zdaj izmislile, da zdaj pa kar ne bi tega otroka? Ti, avtorica, si našla cel kup izgovorov. Najprej moževa firma propada in moraš kao delat, potem visok pritisk…Nazadnje pa priznaš, da nočeš biti debela… Nimam besed, res. Splavit gre s komisijo, da ne bo debela in to ženska pri 40tih… Kaj si naložila otrokoma, ki si jima ukradla brata ali sestro zaradi svoje sebičnosti, me prav zanima. Zdaj pa, namesto da bi te bilo sram, pa še nazaj sem hodiš in še druge ženske v to nagovarjaš. Veš, edino prav, kar si naredila je, da si se sterilizirala. Pa fajn bi bilo, da se tudi tvoj mož, da ne bo za tvojim hrbtom otroka kaki suhici naredil.
To je uboj otroka. Malo si preberi kako tvoj otrok v 4 mesecu raste in se razvija. Ne vem zakaj si to želiš, samo ne misli samo nase vendar se postavi v vlogo otroka.
Plod je v tem tednu velik povprečno 11,6 cm in tehta 100 gramov. Je torej velikosti avokada!
Nohtki so že povsem razviti in nekateri dojenčki imajo že ob rojstvu zelo dolge nohtke. Teh še ne morete odstriči, saj so zrasli s kožico, zato si pripravite kakšne čisto majhne rokavičke, da se malček ne bo prevečkrat opraskal.
V tem obdobju zarodek kar precej lula, mehur izprazni vsakih 45 minut. Še vedno veselo krili z rokami in nogami, le da so zdaj ti gibi že bolj usklajeni. In ko smo ravno pri rokah in nogah. Zdaj so noge že daljše od rok! Plod še vedno izkorišča ves prostor, ki mu je na voljo. Drugega mu niti ne preostane, saj bo kmalu napočil čas, ko se bo vsak dan počutil manj svobodno.
Vas zanimajo še podatki o teži in velikosti? Plod je težak približno 100 gramov, velik pa okrog 12 centimetrov.
Forum je zaprt za komentiranje.