Splav v četrtem mesecu s komisijo
V Severni Koreji tudi ne smeš hoditi iz kraja v kraj. Toda to je že druga tema. Ponavljam pa, da je potrebno zaščititi otroke pred smrtjo in edina možnost je, da človeka zaščitiš pred smrtjo in trpljenjem je, da ga sploh ne rodiš.
Če bi se otroci ne rodili, bi zdaj starši ne nosili torb pred šole. Ne bi jih, ker tudi staršev ne bi bilo. Če bi se tisti, ki zdaj protestirajo pred desetimi leti odločili za antinatalizem, bi njihovi otroci ne bili zdaj osamljeni in (zaradi maske še bolj) ogroženi za zaboleti za rakom. Pač jih ne bi bilo. Nikoli ne bi zboleli, nikoli ne bi bili osamljeni in nikoli ne bi umrli.
https://drmalcolmkendrick.org/2021/01/27/does-lockdown-work-or-not/
[/quote]
In kaj tebe še zadržuje med nami? Osamljenost? Bolezni? Trpljenje? Očitno ti ni tako hudo, če še vztrajaš.
Nebi rekel, da bi slo za izlet okoli sveta… se malo prispara. Za zaposlit se v avto soli pa da ni denarja? Ja pa sej tebi se vsa kolesca v redu vrtijo al kaj? Clovek bi bil solidno bitje, mogoce celo popolnoma zdrav in nemutiran, nevem pac obicen delavec ali pa kaj vec, mogoce celo voznik kombija ali pa tovornjaka… ce smo ze pri vas nekih avtosolah. Mogoce bo vozil letalo, ce ste vsi neki piloti zagamani… dej, splavi, da ne vidi kak je mat tupa
Kolikor sem jaz na tekočem je možno :)Pa vsi ,ki imate milijon kritik,nasvetov ,sovražnosti. Evo vam še eno kost za glodat! Nosečnost je bila nezaželjena,s partnerjem sva bila takrat skupaj 5 let. Kljub redni zaščiti sem zanosila in se mi je podrl svet, otrok si nikoli nisem želela,nimam niti veselja do njih. Pač nismo vsi za vse. Po enih 6pozitivnih testih in jokanja ne od sreče nekaj dni so se mi pričele bolečine. Ginekolog je rekel,da sem imela spontani splav in mi očistil maternico,bolečine so se nadaljevale še mesec dni ,nakar mi je g .ginekolog povedal,da sem še vedno noseča in me je skoro s stola vrglo tam,nakar je pa povedal,da je nosečnost izvenmaternična in mi opravil poseg-odstranil plod. S tem fantom sva šla že 2 leti nazaj narazen,saj se je zapil in zadrogiral in me začel pretepati ter izsiljevati groziti itd : In čeprav se sliši zelo nesramno sem ZELO hvaležna,da se je zgodilo kot se je moralo in tega otroka NI na svetu. Saj bi me celo življenje vezal z nekoč pridn fantom sedaj pa zapitkom ki je trenutno zaprt v tujini zaradi drog. In verjamem,(čeprav sama nisem izbrala splava oz je bil neizbežen),da je včasih BOLJE! iti na splav. Moj otrok bi takrat živel v bedi!! Tudi,če bi partnerja zapustila kar ga verjetno po nekaj časa vztrajanj samo zaradi otroka glihtak bi… bi bil otrok prikrajšan prvo za očeta seveda, imam še neke kredite in imam ravno dovolj denarja,da sama shajam tako,da otroku ne bi morala ničesar privoščiti,niti osnov ne. Zato verjamem,da je bolje,da ga ni in se je odvilo kot je bilo usojeno.
Sem za to, da se vsaka ženska sama lahko odloči, ali bo otroka obdržala ali ne. Tudi meni je hudo in bi si želela, da bi bili ljudje bolj odgovorni pri spolnosti, če pa že gre kaj narobe, da bi to uredili čim prej z jutranjo tabletko ali pa vsaj do 6. tedna.
Se mi pa vseeno zdi čudno… navajaš, da ni denarja za zaposlitev… Ti lahko greš na bolniško in kasneje na porodniško in najmanj eno leto prejemaš nadomestilo od države. Poleg tega se korona kriza še nekaj časa napoveduje, torej vprašanje, kdaj bodo avtošole začele delati, tako da še nekaj časa ne bo treba zaposlovati. Za tiste, ki sicer ne najdejo časa v svoji karieri, je sedaj idealen čas, da imajo otroke, saj se vse odvija veliko počasneje.
Res upam, da je tema provokacija, če pa je resnična, ti želim vse dobro in upam, da si se poleg splava odločila tudi za sterilizacijo, da se ne znajdeš spet v taki situaciji.
Povej kje so avtošole oz šole voznje sedaj odprte da rabiš delavca? Res imaš možgane..
In ja si egositična ženska ki raje ubije svojega otroka da ustreže svojemu decu ki ni vreden da živi..👏👏..bravo..le tak dalje..upam da ne boš nikol več mela nič otrok ker nisi vredna besede mama🤦
[/quote]
Otrok od avtorice je umrl 29.1.2021. Ne bo imel ne imena, ne groba, kjer bo napisano njegovo ime.
Žalostno toda povej raje resnico. Ni bijološki oče temu otroku tvoj fant. Ali pa si zanosila z poročenim moškim on pa tega ne želi. Saj ni res pa je a tega kar danes počnete ženske ubijate lastne otroke v sebi. Razumljivo bi bilo da gre za zdravje matere ki bi ob rojstvu ogrožalo njeno življenje. Tega niti živali ne počnejo kar je sposoben narediti človek posebej mati otroka.
Fak no folk dejte mal glavo iz svoje riti. Nesrece se dogajajo, kaj vi veste cez kaksno sranje je boga punca sla. Ne mi tle bluzit kok je otrocka treba ven spravit in bla bla. Ga boste vi uzgajal pa prezivlal? Sej cist krscansko sam, da se rodi otroka pol ga pa kurac gleda ni vazn u kaksnem sranju zivi.
Je pa nekoliko drugače, če gre za izvenmaternično nosečnost ali za splav otroka v 4 mesecu. Se ti ne zdi?
[/quote]
Ne razumeš pač. Moški pravijo, ko dobiš otroka, da je to najboljši občutek, ki ga doživijo v življenju. Verjamem, da tako ne čutijo vsi, sej eni sploh ne čutijo.
In mogoče je bil ta otrok poslan, da bi spreobrnil njega. Zakaj je končal v drogah?
In če bi imela otroka, bi prišla do socialnega stanovanja, tako pa pač ne boš…
Ne razumeš pač. Moški pravijo, ko dobiš otroka, da je to najboljši občutek, ki ga doživijo v življenju. Verjamem, da tako ne čutijo vsi, sej eni sploh ne čutijo.
In mogoče je bil ta otrok poslan, da bi spreobrnil njega. Zakaj je končal v drogah?
In če bi imela otroka, bi prišla do socialnega stanovanja, tako pa pač ne boš…
[/quote]
In do živega bitja si se obnašala skrajno hudobno. Da vas ni sram in to pred partnerjem, sej ni čudno da je postal nasilen do tebe. Kako bi bilo, če bi bil do tebe nekdo tak, tudi ti, tudi ti, tudi ti si bila nekoč to bitje, skupek celic v trebuhu matere in čisto nič drugega… pa vendar si danes to kar si.
Vi ste res slabši od živali in tebi ni jasno zakaj je partner do tebe postal nasilen? Sej si bila tudi ti nasilna do otroka, še preden si sploh izvedela.
Glede na to, da je propadla naša gostilna, mislim, da je prišel čas, da grem tudi jaz na splav. Mož se strinja in pravi, da je dovolj en otrok, ki na enem prenosniku gleda ZOOM na drugem pa pod mizo igra HATRED in CIVILIZATION. Pravi, da je neumno, da bi imela dva takšna. Zato sem se odločila, da bom zaradi slabega finančnega stanja, šla opravit to zadevo.
Povej kje so avtošole oz šole voznje sedaj odprte da rabiš delavca? Res imaš možgane..
In ja si egositična ženska ki raje ubije svojega otroka da ustreže svojemu decu ki ni vreden da živi..👏👏..bravo..le tak dalje..upam da ne boš nikol več mela nič otrok ker nisi vredna besede mama🤦
[/quote]
Saj ima že dva. Zakaj bi rabila tri? Politiko enega otroka in to je to. Za tistega zombija, ki cel dan igra HATRED in CIVILIZATION bi bilo najbrž bolje, da se sploh ne bi rodil. Če mu ne bi pred računalnik ali mobitel redno prinašala hrane in pijače, bi itak umrl od lakote in žeje pa ne bi nič opazil. Eden takšne je čisto dovolj. Nočem dveh in to jim bom na komisiji tudi povedala.
Gostilna nam je propadla in zato resnično ne rabim dveh otrok. Mož pravi, da je to najbolj pametno, ker noče še enega, ki bi stalno igral CIVILIZATION in HATRED, zraven pa pravil, da se uči in dela za šolo. Če je HATRED del učnega načrta…
Ne verjamem v tole
https://www.vaccinationinformationnetwork.com/vaccines-caused-1918-spanish-flu-which-killed-millions/
Verjamem pa v grozljiv porast splavov in da je bilo načrtovano, da se zmanjša število prebivalcev. In ker jih ne morejo preprosto postreliti pred zidom, se bodo pač potrudili, da se ne bodo rodili. Da bodo splavljeni ali da se bodo ženske odločale za politiko enega otroka oziroma antinatalizem.
Morda bi bilo pa dobro, če bi Slovenci izumrli in bi bili nadomeščeni s Somalci, se vam ne zdi? Takrat bi najbrž nikogar ne bilo več, ki bi se sekiral, če bi rakav bolnik, ki je bil za povrh še republikanec v Texasu umrl za COVID-19.
Morda bi bilo dobro, če bi se ljudje nehali igrati z razkužili in ustvarjati super bakterije. Morda bi bilo dobro, če bi resnično izdelali super bakterijo?
Kaj pa, če ima BLM prav in bi bilo prav, če bi umrli vsi beli policaji?
Nihče ne ve, da bomo vsi umrli in da je to normalno?
Forum je zaprt za komentiranje.