Splav
Pozdrav stara sem 38 let partner je nekaj let mlajši in imela sva že 2 zaporedna splava in sicer v prejšnjem letu sem zanosla in v tem ter oboje krat se je končalo slabo imela sva že pri prvem splavu preiskave na kliniki za umetno če bi pač šla na umetno ampak niso našli vzroka da bi bilo kaj narobe.Morem priznat da sta me psihično zelo sesula ta splava ket sem si želela otroka z njim.Z bivšim partnerjem imam enega otroka tam pa se nisva razumela in sva se za rašla v glavnem premišljujem kaj naj naredim ali še sploh naj poskušam z njim ali naj vse skup pustim .Hvala za odgvor lep pozdrav
Najprej ene 2-3 menstruacije pavze, da se stvari normalizirajo v telesu. Potem pa poskusi ponovno.
Folno kislino jemlji cel čas. Čim manj škodljivih stvari (cigareti, alko, kava,…). Isto velja za partnerja.
Do 40 imaš še čas, po tem bi pa jaz raje odnehal.
Moja je po dveh normalnih porodih imela splav. In če se malce pogovarjaš, je ogromno žensk doživelo vsaj enega. Ampak o tem se pač na glas ne govori preveč.
Pozdravljeni sem spet bila poslana z strani ginekologa na kliniko za umetno da bi še dodatne preiskave naredili,ker moja ginek…mi je rekla da mi ne more pomagat naj grem tja sicer sem se počasi sprijaznila.Ker se trudim že 4 leta bivši pa ni več hotel imeti zato sva šla vsak svojo pot polek tega sva se pa samo prepirala glede vsega.S tem partnerjem pa mi je čudovito se razumeva rada imava le da se nama splavi ponavlajo.Hvala vsem za odgvor in lepo pozdravljeni
Angel440, 28.12.2021 ob 05:15
Pozdrav stara sem 38 let partner je nekaj let mlajši in imela sva že 2 zaporedna splava in sicer v prejšnjem letu sem zanosla in v tem ter oboje krat se je končalo slabo imela sva že pri prvem splavu preiskave na kliniki za umetno če bi pač šla na umetno ampak niso našli vzroka da bi bilo kaj narobe.Morem priznat da sta me psihično zelo sesula ta splava ket sem si želela otroka z njim.Z bivšim partnerjem imam enega otroka tam pa se nisva razumela in sva se za rašla v glavnem premišljujem kaj naj naredim ali še sploh naj poskušam z njim ali naj vse skup pustim .Hvala za odgvor lep pozdrav
Nekompatibilnost, ti si najbrž Rh-, partnerja pa Rh+ ali pa obratno, tvoje telo je dovolilo eno nosečnost s tujim Rh, sedaj tega ne bo več dovolilo, pred časom je bilo na radiu Slovenija, poišči v tej smeri, v glavnem najbrž ti ne bo uspelo
Forum je zaprt za komentiranje.