Splača se namerno okužiti, da se ti ni treba cepit!
jok, 14.09.2021 ob 19:36
jaka izbira, 14.09.2021 ob 19:32
jok, 14.09.2021 ob 18:40
jaka izbira, 14.09.2021 ob 18:39
jok, 14.09.2021 ob 18:31
Bobu bob, 14.09.2021 ob 18:18
Zgleda to kot hec, ampak vem da se res dogovarjajo za take zabave. Raje bodo izbrali zabave, da se okužijo in bodo preboleli kot cepljenje. Očitno so začeli upoštevati to kar jim je dal Počivauček na izbiro, P ali C. Okužite se in boste preboleli ali pa se cepite. Počivauček se igra rusko ruleto z ljudmi.
Noben “Počivauček” ni odgovoren za dejanja drugih odraslih ljudi, vsak je odgovoren zase in se zase tudi odloči.
kokr talibani dajo ženskam na izbiro- žakelj na glavo in nobenih pravic ali pa smrt.
Ja, izbira je. Morda ne taka, ki ti je všeč, ampak kljub temu izbira.
zakaj potem pogrom nad talibani? saj imajo ženske tam tudi izbiro? ni nujno, da jim je všeč, ampak izbira je.
na tak način lahko opravičiš čisto vsako traparijo, ki si jo vladajoči izmislijo. in ne, pogojevanje s cepljenjem, da lahko prideš do osnovnih stvari in storitev, ni nikakršna izbira. Je izsiljevanje.
Obračaš kakorkoli želiš, izbira JE. Tudi če ti nekdo drži pištolo na čelo imaš izbiro. Boš tiho ali boš kričal. Pa menda ja ne sanjaš, da je življenje fer? Če bi bilo, bi bilo bistveno več samomorov. Ne želi si, da bi bilo fer.
daj odjahaj – nismo se nekateri rodili zato, da bomo v takih psiholoških vojnah kanonfutr.
Ni res, 15.09.2021 ob 00:24
zakajla, 14.09.2021 ob 23:27
Neprijavljena, 14.09.2021 ob 17:11
Ni tako enostavno. Jaz sem v celotni epidemiji delala od doma 14 dni, drugače sem bila skoz v službi. V službi si nadanemo maske samo če kdo pozvoni. Hodim naokrog med ljudi, v hotel, v gostilno, na dopust. V službi sta bili dve pozitivni, pa nisem dobila. Otroci so bili doma v karanteni že parkrat – pa se ni noben okužil.
Hočem rečt da se ni tako enostavno okužit.
če si imela doma dokazano pozitivne in nisi zbolela, daj si preveriti protitelesa… in če jih imaš veliko, potem baje zdravniki dajo ljudem, ki so živeli s potrjeno okuženimi in imajo veliko protiteles tudi potrdila o prebolelosti. Najbrž si prebolela in sploh ne veš – če si potem imaš protitelesa
Ta mesec sem bila bolana. Cel teden v postelji počivala brez energije, bolelo in tiščalo vpljučih, brez vonja, 2x opravljen PCR in negativen. Sem vprašala zdravnika glede preverjanja protiteles. Pa je rekel, da četudi bi mi pokazalo dovolj protiteles, ne sme izdati potrdila o prebolelosti, ker se kao ne more določiti kdaj sem prebolela.
Sodelavka je decembra bila pozitivna in jo je bolela samo glava, jaz na PCR negativna, pa crkavala doma 14 dni v pojstli cel teden kot da imam najhujšo gripo.
Par dni nazaj sem se šla gužvat na sejem. Bili smo skoraj en na drugem brez mask. En je celo v mene pokašljal, pa se me ne prime. Najraje bi šla pred covid točko čakat in prvega, ki bo pozitiven francosko zažvalit, da imam končno mir pred tem kurč….PCT-jem. Kam smo prišli. Zdravi smo zdaj največji sovražniki in škodljivci državi in firmam.
eden je zadnjič napisal – da so imeli doma covid žena in oba otroka, vsi potrjeno pozitivni, on takrat z njimi testiran, negativen… šel delat test na protitelesa ima jih preko 5000, in je dobil potrdilo o prebolevnosti – tako je napisal… na podlagi protiteles in tega,da so doma v skupnem gospodinjstvu imeli potrjeno pozitivne…
to je bilo tudi rečeno,da izdajajo, saj en čas ljudje iz skupnih gospodinjstev sploh niso mogli na testi – če je imel nekdo doma potrjeno covid – so zdravniki kar ostalim preko telefona rekli korona je – in ti ljudje so tako ostali brez testov a s simptomi korone in zato potem posledično brez potrdil o prebolelosti… zato je on rekel,da ga je dobil na tej podlagi,da protitelesa ima, in da je v njegovem gospodinjstvu cela družina potrjeno prebolela covid.
Verjamem njegovi zgodbi, verjamem pa tudi tvoji – očitno še ena zmešnjava in diskriminatornost v obravnavi državljanov. Jaz bi na tvojem mestu si vseeno dala preveriti protitelesa
zakajla, 15.09.2021 ob 00:52
eden je zadnjič napisal – da so imeli doma covid žena in oba otroka, vsi potrjeno pozitivni, on takrat z njimi testiran, negativen… šel delat test na protitelesa ima jih preko 5000, in je dobil potrdilo o prebolevnosti – tako je napisal… na podlagi protiteles in tega,da so doma v skupnem gospodinjstvu imeli potrjeno pozitivne…
to je bilo tudi rečeno,da izdajajo, saj en čas ljudje iz skupnih gospodinjstev sploh niso mogli na testi – če je imel nekdo doma potrjeno covid – so zdravniki kar ostalim preko telefona rekli korona je – in ti ljudje so tako ostali brez testov a s simptomi korone in zato potem posledično brez potrdil o prebolelosti… zato je on rekel,da ga je dobil na tej podlagi,da protitelesa ima, in da je v njegovem gospodinjstvu cela družina potrjeno prebolela covid.
Verjamem njegovi zgodbi, verjamem pa tudi tvoji – očitno še ena zmešnjava in diskriminatornost v obravnavi državljanov. Jaz bi na tvojem mestu si vseeno dala preveriti protitelesa
Lahko da so mu izdali potrdilo o prebolevnosti, ampak to ni dovolj za QR kodo oziroma PCT.
Forum je zaprt za komentiranje.