Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Splača se namerno okužiti, da se ti ni treba cepit!

Splača se namerno okužiti, da se ti ni treba cepit!

Zgleda to kot hec, ampak vem da se res dogovarjajo za take zabave. Raje bodo izbrali zabave, da se okužijo in bodo preboleli kot cepljenje. Očitno so začeli upoštevati to kar jim je dal Počivauček na izbiro, P ali C. Okužite se in boste preboleli ali pa se cepite. Počivauček se igra rusko ruleto z ljudmi.

Odgovor na objavo uporabnika
Bobu bob, 14.09.2021 ob 18:18

Zgleda to kot hec, ampak vem da se res dogovarjajo za take zabave. Raje bodo izbrali zabave, da se okužijo in bodo preboleli kot cepljenje. Očitno so začeli upoštevati to kar jim je dal Počivauček na izbiro, P ali C. Okužite se in boste preboleli ali pa se cepite. Počivauček se igra rusko ruleto z ljudmi.

Saj V tem je ravno fora. Ne nasprotujem C, bi se človek še šel. Ali ne bom se iz principa in to samo zato, ker se tako močno vsiljuje. Silit nekoga v to, da naj dela obvezno le to kar je zanj dobro, bo vodili v to, da se ljudje temu upirajo. Ker ljudje nočejo, da se jih sili. Ni problem v tem kar je zame dobro, problem je v tem, da me siliš. Ne sili me pa bom, če pa mi postavljaš prisilo pa ne bom.

Noben “Počivauček” ni odgovoren za dejanja drugih odraslih ljudi, vsak je odgovoren zase in se zase tudi odloči.

Herman celjski, 14.09.2021 ob 18:10

Sploh ni panike. Pac ne bomo vec hodili v nakupovalne centre.

Trgovski centri bodo odslej samo za tiste z lQ-jem nad 120.

Ti so cepljeni?

Prav je tako, 14.09.2021 ob 18:37

Trgovski centri bodo odslej samo za tiste z lQ-jem nad 120.

Ti so cepljeni?

Pomota, asfalt ima pod 0, ti bodo torej šli v centre in si veselo podajali okužbe. Vse dokler ne bo testiranje obvezno tudi za njih, kar se bo zgodilo 27. septembra.

jok, 14.09.2021 ob 18:31

Noben “Počivauček” ni odgovoren za dejanja drugih odraslih ljudi, vsak je odgovoren zase in se zase tudi odloči.

kokr talibani dajo ženskam na izbiro- žakelj na glavo in nobenih pravic  ali pa smrt.

jaka izbira, 14.09.2021 ob 18:39

kokr talibani dajo ženskam na izbiro- žakelj na glavo in nobenih pravic  ali pa smrt.

Ja, izbira je. Morda ne taka, ki ti je všeč, ampak kljub temu izbira.

jok, 14.09.2021 ob 18:40

Ja, izbira je. Morda ne taka, ki ti je všeč, ampak kljub temu izbira.

zakaj potem pogrom nad talibani? saj imajo ženske tam tudi izbiro? ni nujno, da jim je všeč, ampak izbira je.

na tak način lahko opravičiš čisto vsako traparijo, ki si jo vladajoči izmislijo. in ne, pogojevanje s cepljenjem, da lahko prideš do osnovnih stvari in storitev, ni nikakršna izbira. Je izsiljevanje.

jaka izbira, 14.09.2021 ob 19:32

zakaj potem pogrom nad talibani? saj imajo ženske tam tudi izbiro? ni nujno, da jim je všeč, ampak izbira je.

na tak način lahko opravičiš čisto vsako traparijo, ki si jo vladajoči izmislijo. in ne, pogojevanje s cepljenjem, da lahko prideš do osnovnih stvari in storitev, ni nikakršna izbira. Je izsiljevanje.

Obračaš kakorkoli želiš, izbira JE. Tudi če ti nekdo drži pištolo na čelo imaš izbiro. Boš tiho ali boš kričal. Pa menda ja ne sanjaš, da je življenje fer? Če bi bilo, bi bilo bistveno več samomorov. Ne želi si, da bi bilo fer.

fgkhošsa, 14.09.2021 ob 17:00

Nekateri zadevo rešujejo tudi tako, da dvakrat na teden dobiš “simptome” in si upravičen do PCR, ki velja 72 ur. Pa vmes mal na bolniško, pa bo zima mimo. Pa naj delajo cepljeni.

hvala za nasvet

ha haha, 14.09.2021 ob 17:10

Se namerno okužiti da maš pol mir?, 14.09.2021 ob 16:46

Korak 1: Rabiš nekoga, ki ima blago okužbo.

Korak 2: Poskrbeti za prenos okužbe.

Korak 3: Uživati doma v bolniški, šefu v telefon kašljati in lagati kok si boln, zato pač res ne moreš delat od doma.

Korak 4: Prejeti potrdilo o prebolelosti ? imaš tako 6 mesecev mir pred hgt testiranjem, omejitvami gibanja in grožnjami, da ne boš smel to in ono delat. Čez 6m bo pa pomlad in bo sezona ponovnega sproščanja ukrepov.

Korak 5: Smejat se sistemu.

Samo en problem imate…. namreč, tisti ki ste najbolj glasni, sploh niste zaposleni.

Zadnjič sem brala eno ameriško raziskavo, da so nekateri ljudje imuni na novi koronavirus in se ne morejo okuzit. Pri njih so našli t-celice, ki koronavirus prepoznajo, čeprav niso bili potrjeno okuženi, se več, te t-celice so našli tudi v vzorcih iz leta 2018. Druga možnost pa je, da nimaš receptorjev za spikeproteine in se zato v tvojem telesu koronavirus ne more razmnoževati. Tudi takšni primeri so.

Avtor hvala za krasno idejo in tudi ostalim za ideje. Po vsej verjetnosti sem ta kovid že prebolel, samo da tega ne vem. Verjetno je še veliko takih, ki so kovid preboleli pa tega ne vedo. Vedeti morate, da je moč besed več kot neskončna. Tema je pa več kot super.

seveda okuzbe narascajo, zaradi bedastih ukrepov in stiskanje naroda hocejo biti prebolevniki

Pol se pa sprasujejo koliko okuzbe narascajo… le zakaj

Jst moram sodelavkinega moža zažvaljat, ker je ona prešvoh prenašalec očitno, da se me ne prime.. sam jeba je ker sem za zvestobo.. hahahaha….

Ne resno-ima obolelega moža, njej se pa še testirat ni bilo potrebno, ker je cepljena in “prehlajena” hodi v službo. Aha, res je to skrb za zdravje.. bolan sistem.

Zartrose izven profila, 14.09.2021 ob 22:10

Jst moram sodelavkinega moža zažvaljat, ker je ona prešvoh prenašalec očitno, da se me ne prime.. sam jeba je ker sem za zvestobo.. hahahaha….

Ne resno-ima obolelega moža, njej se pa še testirat ni bilo potrebno, ker je cepljena in “prehlajena” hodi v službo. Aha, res je to skrb za zdravje.. bolan sistem.

Tvoja sodelavka lahko neovirano trosi virus… Ja taka logika je, logika brez zdrave pameti, podrejena cilju.

Sej to je to. Ona lahko sedaj okuži res rizičnega, ki pa se ne sme cepit, in bo kriv pac tisti, ki je necepljen. Ampak boli njo k… in nekatere cepljene, saj so pa ja cepljeni.

Predhodna imunost, 14.09.2021 ob 20:52

Zadnjič sem brala eno ameriško raziskavo, da so nekateri ljudje imuni na novi koronavirus in se ne morejo okuzit. Pri njih so našli t-celice, ki koronavirus prepoznajo, čeprav niso bili potrjeno okuženi, se več, te t-celice so našli tudi v vzorcih iz leta 2018. Druga možnost pa je, da nimaš receptorjev za spikeproteine in se zato v tvojem telesu koronavirus ne more razmnoževati. Tudi takšni primeri so.

okužijo se v vsakem primeru lahko, tudi če t celice prepoznajo virus hitro ampak z zelo malo ali nič simptomi.

Pri Hivu recimo 0,2% ljudi se okuži, pa ne zboli za Aidsem nikoli.

Korona virus sar-cov2 je različica mnogih koronavirusov in nekdo, ki se je v preteklih letih okužil s korona virusom, je večinoma potekalo kot prehlad. Ta verzija, ki razhaja iz Kitajske, naj bi pa prišla iz netopirja in je pa zelo kužna in patogena različica. Mnogi se sprašujejo če ni prišla iz laboratorija iz vuhana, kjer delajo poizkuse prenosa Korona virusov iz živali na ljudi.

Srecka609, 14.09.2021 ob 16:53

Zakaj pa misliš, da št. okuženih narašča? Eni gremo namerno, 14.09.2021 ob 16:50

Zakaj pa misliš, da št. okuženih narašča? Eni se bomo novembra šli okužit. Oz ko bo kdo od bližnjih okužen. Pa imam pol mir. Sem pa enkrat prebolela, pa niti kihnila nisem. Bom še enkrat enako.

Cepit pa se iz principa nočem. Ravno zaradi tega vsiljevanja

Če ti bo uspelo okužiti se… Sama sem prebolela v prvem valu. Sedaj se be morem več okužiti, test noče pokazati… ?

Meni tudi ne, smo imuni. Se pa eni 2x okužijo..

Neprijavljena, 14.09.2021 ob 17:11

Ni tako enostavno. Jaz sem v celotni epidemiji delala od doma 14 dni, drugače sem bila skoz v službi.  V službi si nadanemo maske samo če kdo pozvoni. Hodim naokrog med ljudi, v hotel, v gostilno, na dopust. V službi sta bili dve pozitivni, pa nisem dobila. Otroci so bili doma v karanteni že parkrat – pa se ni noben okužil.

Hočem rečt da se ni tako enostavno okužit.

če si imela doma dokazano pozitivne in nisi zbolela, daj si preveriti protitelesa… in če jih imaš veliko, potem baje zdravniki dajo ljudem, ki so živeli s potrjeno okuženimi in imajo veliko protiteles tudi potrdila o prebolelosti. Najbrž si prebolela in sploh ne veš – če si potem imaš protitelesa

A ve kdo za kakšen Corona party LJ ali okolica LJ? Plačam.

Kok plačaš

zakajla, 14.09.2021 ob 23:27

če si imela doma dokazano pozitivne in nisi zbolela, daj si preveriti protitelesa… in če jih imaš veliko, potem baje zdravniki dajo ljudem, ki so živeli s potrjeno okuženimi in imajo veliko protiteles tudi potrdila o prebolelosti. Najbrž si prebolela in sploh ne veš – če si potem imaš protitelesa

Ta mesec sem bila bolana. Cel teden v postelji počivala brez energije, bolelo in tiščalo vpljučih, brez vonja, 2x opravljen PCR in negativen. Sem vprašala zdravnika glede preverjanja protiteles. Pa je rekel, da četudi bi mi pokazalo dovolj protiteles, ne sme izdati potrdila o prebolelosti, ker se kao ne more določiti kdaj sem prebolela.

Sodelavka je decembra bila pozitivna in jo je bolela samo glava, jaz na PCR negativna, pa crkavala doma 14 dni v pojstli cel teden kot da imam najhujšo gripo.

Par dni nazaj sem se šla gužvat na sejem. Bili smo skoraj en na drugem brez mask. En je celo v mene pokašljal, pa se me ne prime. Najraje bi šla pred covid točko čakat in prvega, ki bo pozitiven francosko zažvalit, da imam končno mir pred tem kurč….PCT-jem. Kam smo prišli. Zdravi smo zdaj največji sovražniki in škodljivci državi in firmam.

Ni nobenih razlik med cepljenim in necepljenim. Moj sodelavec je necepljen in ima doma okužene svojce. On je normalno prišel delati. Za to  mora poskrbeti posameznik sam s svojo odgovornostjo ali pa šef. In tako osebo se pošlje domov in zdravnik mu da napotilo za pcr test.

Tako, da s tem norčevanjem in primerjanjem pokažete kako ste otročji, tudi na ravni zaposlitve.

Ni res, 15.09.2021 ob 00:24

Ta mesec sem bila bolana. Cel teden v postelji počivala brez energije, bolelo in tiščalo vpljučih, brez vonja, 2x opravljen PCR in negativen. Sem vprašala zdravnika glede preverjanja protiteles. Pa je rekel, da četudi bi mi pokazalo dovolj protiteles, ne sme izdati potrdila o prebolelosti, ker se kao ne more določiti kdaj sem prebolela.

Sodelavka je decembra bila pozitivna in jo je bolela samo glava, jaz na PCR negativna, pa crkavala doma 14 dni v pojstli cel teden kot da imam najhujšo gripo.

Par dni nazaj sem se šla gužvat na sejem. Bili smo skoraj en na drugem brez mask. En je celo v mene pokašljal, pa se me ne prime. Najraje bi šla pred covid točko čakat in prvega, ki bo pozitiven francosko zažvalit, da imam končno mir pred tem kurč….PCT-jem. Kam smo prišli. Zdravi smo zdaj največji sovražniki in škodljivci državi in firmam.

zgodba in pol

Sem imel ze par prehladov v zadnje 2 letih. En me je kr zdelal. Protiteles na covid pa nimam. Ne vem al naj se cepim al ne. :/ Ce se bom in dobim kako hudo reakcijo, grem v medije.  A se res noben ne upa izpostavit?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close